Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel geleverd, snelle uitslag. Enigste minpuntje, ik verwachtte een mail dat ik de resultaten kon zien.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met thuistest.shop! Vanaf het moment dat ik contact opnam, werd ik super goed geholpen door de klantenservice. Ze nemen echt alle tijd voor je en leggen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring mee gehad. Uitslag nooit gekregen 1x reactie gehad via de mail daarna geen reactie meer en telefonisch niet bereikbaar. Weggegooid geld!!!

Información sobre la empresa

1. Laboratorio médico

Escrito por la empresa

ThuisTest.Shop richt zich op een stijgende behoefte om betrouwbaar, anoniem, snel en betaalbaar te diagnosticeren vanuit je eigen huis. Steeds vaker worden (zelf-)testen ingezet als eerste stap bij het diagnosticeren en behandelen. Ook is er een groeiende behoefte aan zelfregie: zelf, thuis en digitaal waar mogelijk.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 60% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

3,9

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Positieve tijd

Wil toch even mijn positiviteit delen over deze website,
Voor iedereen die denkt dat hij of zij evt een soa heeft wil niets liever dan zich zelf snel mogelijk laten testen.
Maar dan is er toch altijd die schaamte je wil het voor je zelf houden.
In dit geval kan ik maar een ding zeggen bestel de testen bij thuistest shop want de service is super snel binnen 24 thuis, anoniem verpakt en zeer discreet.
Ik zeg 10 punten👍
Vriendelijke groet,
Heer verhoev

19 de noviembre de 2024

Respuesta de Thuistest.Shop

Dank voor je review, fijn om te horen!

Goede prijs

Goede prijs, veel goedkoper dan elders. Ik laat me regelmatig testen dus dat is mooi meegenomen.

2 de septiembre de 2024

Respuesta de Thuistest.Shop

Dank Henk voor je positieve review!

Verstand van zaken

Fijn om iemand te spreken met verstand van zaken. De bestelling was ook snel binnen.

1 de septiembre de 2024

Respuesta de Thuistest.Shop

Dank Tinus voor je positieve review! We versturen elke dag (met track-en-trace) de pakketten met PostNL. In de meeste gevallen is ook alles de volgende dag in huis.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel in huis en snel getest

Was zeer snel in huis en discreet verzonden

27 de agosto de 2024

Respuesta de Thuistest.Shop

Bedankt voor je feedback! Discretie is belangrijk voor ons. We doen ons best alle orders altijd snel te versturen - met een track en trace code - voor bezorging op je huisadres of een postNL service punt/pakketautomaat!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goed contact

27 de agosto de 2024

Respuesta de Thuistest.Shop

Dankjewel voor je 5-sterren rating en feedback! We doen ons best om snel te leveren en staan open voor contact via chat, mail en telefoon!

Snel, duidelijk en overzichtelijk

Bedankt voor de snelle levering, duidelijke communicatie en overzichtelijke uitslag! Ook props naar het team voor het snel beantwoorden van mijn vraag achteraf

23 de julio de 2024

Respuesta de Thuistest.Shop

Dankjewel, we proberen iedereen altijd naar volle tevredenheid te helpen! We zijn pas gestart en doen ons best een fijne en loyale klantenkring op te bouwen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en discrete levering met top resultaat

Ik ben enorm tevreden met mijn recente aankoop. Het bestelproces was ongelooflijk eenvoudig en ik had mijn pakket al binnen 24 uur in huis! De discrete verpakking stelde me echt gerust, geen overbodige informatie of herkenbare logo’s. Wat betreft het product zelf, de resultaten waren zelfs sneller merkbaar dan ik had verwacht. Alles verliep precies zoals beloofd en ik kon direct aan de slag. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar snelle service, gemak en privacy!

1 de agosto de 2024

Respuesta de Thuistest.Shop

Dank voor je review! Fijn om te horen! We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren. Doen dit met track en trace via PostNL. We werken graag met ISO gecertificeerd laboratorium, dit om snel en zeer betrouwbaar de uitslag te kunnen geven.

Goed

Snelle levering, alles klopte en een overzichtelijke webshop

5 de agosto de 2024

Goede service en snel!

9 de agosto de 2024

Respuesta de Thuistest.Shop

Bedankt voor je positieve feedback! We doen ons best om elke dag voor de ‘buslichting’ alle pakketten te bezorgen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne oplossing gekregen voor de…

Fijne oplossing gekregen voor de webshop wat failliet was. Snelle uitslag

25 de julio de 2024

Respuesta de Thuistest.Shop

Bedankt voor je mooie review. Faillissement van laboratorium Labonovum was heel vervelend. Fijn dat we snel nieuwe test hebben kunnen sturen naar je! Bedankt voor je geduld Cindy!

8 consejos para escribir buenas reseñas.