Vi blev modtaget af en dygtig sælger, der spurgte ind til vores ønsker og behov. Vi følte os trygge ved gennemgangen af sengene og fik prøvet sengene og kunne mærke fotskellen som sælgeren beskrev... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har købt en Dunlopillo kontinentalseng hos Time2Sleep og har haft en rigtig god oplevelse. Fra første besøg til den endelige beslutning fik vi kompetent og nærværende rådgivning, og vi følte o... Ver más
Førstehånds indtryk ved besøg er særdeles kompetent rådgivning. Vi endte med en sovesofa fra Norske Hovden. Der findes rigtige mange andre “billigere” mærker. Men ingen andre føles som en ri... Ver más
Super lækker butik, og de mest professionelle personale, følte mig hele vejen igennem tryk og fik den mest lækker seng til vores behov. 🤩 Helt klart der jeg vil købe min seng igen, når den tid kom... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Time2sleep er specialbutik i senge og madrassen og har siden 2006 hjulpet folk til en god nats søvn. Besøg vores store butik i Brøndby og få hjælp og vejledning i 9 sengebrands. Alle madrasser kan afprøves og de fleste sengemodeller kan ses i butikken.
Información de contacto
Søndre Ringvej 41A, 2605, Brøndby, Dinamarca
- 36 46 18 41
- info@time2sleep.dk
- time2sleep.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God value for money
God rådgivning, de rigtige produkter, service og value for money
Good products and a fair price
Good products and a fair price. The salesman was really nice and helpful (:
Professionel vejledning
Professionel vejledning, god tid. Vi glæder os til at modtage vores nye seng og er sikker på den lever op til forventningerne efter den service vi fik
god og hjælpsom med at finde den…
god og hjælpsom med at finde den rigtige madras og topmadras til sengen
Super kompetent rådgivning
Super kompetent rådgivning. Kan klart anbefales hvis man skal ha en ny seng 👌🏻👌🏻
super service og gode priser/ produkter
super service og gode priser/ produkter
Super fin betjening flinke fyre i…
Super fin betjening flinke fyre i butikken god service
Fantastisk service
Fantastisk service - et sted vi helt sikkert vil handle igen.
Mega høj kunde service
Mega høj kunde service. De lytter til en og ens behov. Var der i ca en time og der blev rykket runde på madrassen så vi fandt den helt rigtige seng. Kæmpe FAN
God og hjælpsom betjening
God rådgivning og fin service.
Altid perfekt vejledning og service.
Rigtig pæn vare
Førstehånds indtryk ved besøg er…
Førstehånds indtryk ved besøg er særdeles kompetent rådgivning.
Vi endte med en sovesofa fra Norske Hovden.
Der findes rigtige mange andre “billigere” mærker. Men ingen andre føles som en rigtig sofa og en rigtigt seng 180*200.
Tak til Kim for seriøs rådgivning 😀
Du er virkelig et behageligt menneske, med stor viden og senge, madrasser og sovesofaer
Vi glæder os til levering i December.
Super godt
Dejligt jeg kunne købe fjernbetjening og boxen til min seng. Hurtig betjening
Skøn forretning
Fik så fin en betjening,service helt i top.
Har gigt så der skulle prøves forskellige madrasser, han vidste lige hvad der var bedst når man døjer med ryg smerter
Super god kundebetjening
Kan varmt anbefale time2sleep hvis man skal købe en ny seng, super kundebetjening, meget hjælpsomme med vejledning og lydhøre for mine ønsker til en ny seng ikke til at købe den dyreste seng men den bedste seng til mig.
La experiencia Trustpilot