Fantasisk festlig og sjov aften med vores personaleforening. Vi havde booket mexi tema. Vores mad coach og runner, Esther & Buster, var super søde og fleksible. Alt spillede. Der var en skøn stemning... Ver más
La empresa ha respondido
Vi lavede Vietnamesisk mad. Alle ingredienser var i topklasse. Det er super lækkert og hyggeligt. Dejligt med fri service på øl og vin imens. Det giver noget til stemningen, når man jo ikke kender re... Ver más
La empresa ha respondido
Franske fristelser i Valby En super oplevelse og god menu, som var let tilgængelig og smagte rigtig godt. God service ved ankomst, søde og dedikerede undervisere. God stemning i køkkenet og masse... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var på det italienske kursus med en fire timers varighed d. 12/09 kl 19.00-22.00 Det var god mad og fin aften, desværre gik vi derfra med en følelse af at underviseren havde alt for travlt Det f... Ver más
La empresa ha respondido
Timm Vladimirs Køkken arrangerer alt inden for events for private og erhverv i Aarhus og København. Herunder mad- og cocktailkurser, dagsmøder, polterabender og private fødselsdage.
Raffinaderivej 10F, Bygning 1, 2300, København S, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kanon oplevelse. Vi var på kurset Franske fristelser - Le Gourmand i Århus og havde Amalie som underviser. Hun var virkelige god, både som underviser, men også som humoristisk vært.
Tempoet på madlavning harmonerede godt med tiden til, at få noget godt at drikke og socialisere sig med de andre kursister. Klart anbefalingsværdi og noget vi vil prøve igen en anden gang.

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
Var med et firmaarrangement hos KBH S køkkenet, hvor August dirigerede os igennem produktionen af en maltpizza samt en skaftkotelet.
August var en glimrende og passioneret formidler og maden han fik os til at lave, smagte virkelig lækkert.
Jeg kan kun anbefale denne oplevelse.

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
Fantastisk oplevelse, at lave pizza på 15 min. Og den smagte så godt, og masser af gode råd, virkelig søde
Værter, det kan varmt anbefales 👍

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
Super koncept men der er alt for mange med
Det minder mere om en penge maskine således at der lige bliver presset 4-6 mennesker ekstra med på et “hold”
Vi kunne ikke stå ved bordet alle sammen på samme tid. Det ødelagde oplevelsen en del

Alt hvad jeg søgte.
Ikke masterchef men en super aften.

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
Havde et gavekort på 900 kr jeg havde fået i gave.
på gavekortet stod ingen udløbsdato.
Da jeg så booker er den ugyldig.
kundeservice fortæller så at den er udløbet og at der er intet de kan gøre.

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
Virkelig godt og gennemført. Lækker mad og god formidler, roligt og rart.

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
Vi har haft en dejlig pizzaoplevelse i dag, med kvalificeret og imødekommende personale 😀

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
Fuldendt arrangement med god mad og gode vine samt fornem tilrettelæggelse og instruktion

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
It was such a fun-filled learning experience.

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
Deltog i Bollywood Bites.
Tak til vores søde underviser Signe samt Cecilie. De var begge dygtige ,meget imødekomne og smilende.👍
Jeg deltog alene og fik en sød makker at arbejde sammen med. Opskrifterne som vi fik mundtligt var nemme at forstå og udføre, idet en del af ingredienserne var forberedt for os.
Da jeg anser mig selv ,som en habil hjemmekok lærte jeg nok ikke så meget.☺️ Ramte vi de autentiske smage ?? Man skal jo blive enige med sin makker om tilsmagningen. Meeen, det smagte godt. 😋
Når dette er sagt, sååå er det et vildt godt koncept.
Tag veninderne, gutterne ,kærsten eller famile med og få en skøn social oplevelse med mad , drikke og et godt grin.
Kan bestemt anbefales .
Tak for en mega hyggelig aften.😁

Alt godt fra havet
Med 10 mennesker på den ene side af bordet var der meget lidt plads og stå på.
Der var kommet ekstra på så der var ikke nok råvare til læren kunne vise alt, så når man er visuel går det en del tabt 😒
Men ellers gode råvare og fine drikke vare

Alt godt fra havet.
Råvarerne var gode.
Men der var ikke råvarer nok, eftersom der var klemt flere ind end der var købt til. Så underviseren havde ikke mulighed for at instruere /vise hvordan retten skulle håndteres og tilberedes. Derfor var vi flere der gentagende gange kom i tvivl om resultatet og håndteringen.
Og de ekstra der var klemt ind gjorde at der var meget lidt plads at arbejde på, da vi stod tæt rundt om bordet.

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
Fantastisk oplevelse. Menu Franske godter. Kok Jesper, iscenesatte det hele perfekt.
Tusindvyakbtil debatbogen kursister i alt ca 16 personer.

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
En mindeværdig oplevelse - virkelig fantastiske omgivelser, og et professionelt personale der toppede med super service, betjening og opmærksomhed.
Rent kulinarisk må det også tangerer en fantastisk oplevelse, super råvare og både øl og vin var klart tilfredsstillende.
En oplevelse jeg synes alle burde prøve, og var en perfekt oplevelse som bragte vores medarbejdere tæt sammen og alle hyggede sig bravt.
Mvh. H.W. Østergaard (CITEA)

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
Lokalerne og råvarerne var gode, dygtig lærer. Vi var en stor gruppe, hvilket gjorde at det var svært for alle at høre instrukser.
Derfor 4 stjerner ellers godt koncept til små grupper.
Det var meget lærerigt

Respuesta de Timm Vladimirs Køkken
Vi havde en rigtig god oplevelse med middags-pixi hos Timm. Superlækker og nem pizza og derefter saltimbocca, ligeledes fantastisk. Der var kyndig vejledning gennem kurset, samt fine drikkevarer. Alt i alt enkelt sat op men samtidigt gennemarbejdet og virkelig hyggeligt, og som skrevet en rigtig god oplevelse.
Stor anbefaling herfra!

Fantastisk aften!!
Skønt selskab, fantastisk undervisning samt udsøgte råvarer. Kan absolut anbefales!!!