Endnu en gang giver jeg med glæde 5 stjerner til Toftild. Smarte, behagelige hovedbeklædninger og dag til dag levering. "Beauty oil" er en fantastisk olie, der beroliger en irriteret hovedbund. Jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Jamen det er bare så nemt at anmelde Toftild Frederiksberg, jeg har Frederikke fast, men de er hamrende dygtige alle Ladies, ja det er som at gå på café får en dejlig kop kaffe eller flere, og håret... Ver más
La empresa ha respondido
Toftilds produkter er uforholdsmæssigt dyre, fragten er dyr og deres returpolitik er rigid. De vil ikke tage en fuldstændig ubrugt paryk retur kun 2 måneder efter køb. Det virker ubarmhjertigt at sl... Ver más
La empresa ha respondido
Flotte og lækre turban m.m. Jeg har købt flotte turban, små tørklæder og en skøn hat, der skærmer for solen. Kvaliteten er i top. Hurtig levering 🙏☀️❤️ alt forløb perfekt! Billeder på Mormorswal... Ver más
Budolfi Plads 9, 9000, Aalborg, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Gode produkter til gode priser med hurtig levering

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
Jeg har kun positivt at sige om Toftild.
Lotte formodede at gøre en svær situation til en positiv med sit søde væsen.
Kan kun give mine varmeste anbefaling.
Lone

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
Beanie huerne er bare fantastiske, hvis man er så uheldig at tabe håret p. g. a. Sygdom. Den sidder godt til og fylder.

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
Det virker ubarmhjertigt at slå plat på kvinder i en sårbar position.

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
"Beauty oil" er en fantastisk olie, der beroliger en irriteret hovedbund. Jeg har mistet mit hår pga kemoterapi. Tak for jeres gode produkter. Jeg vender snart tilbage igen.

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
Hat der fuldt ud svarede til beskrivelsen. Hurtig levering
TK

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
Super kundeservice! Reddede mig på flotteste vis ved fejlbestilling!

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
Jeg har købt en hår elastik - mange valgmuligheder - det var en lille smule svær at bedømme om hårfarven passer. Den kom hurtigt med posten - kan klart anbefale Toftild.

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
Super kundeservice. Virker professionelt. Ser frem til at modtage min bestilling.

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
Jeg mener, at jeg havde bestilt to stykker af varen, men modtog kun én.
Dog til korrekt pris.
Derudover fin og hurtig handel.

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
Uprofessionelt og useriøst hele vejen igennem, ikke noget jeg kan anbefale nogen.

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
Meget hurtig levering. Fantastisk lækker turban. Hjemmesiden var intuitiv og jeg fandt let det jeg søgte. Stort udvalg med flotte farver og mønstre.

Respuesta de Toftild Alternativt Hår
Más información sobre otros tipos de reseñas.