Topp nettbutikk, lett å finne direkte til varene jeg ønsket, søkte på Google og fikk link direkte til produktet hos Tonerweb, bra priser, rask frakt, har handlet her før, og kommer igjen når jeg treng... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte og betalte med vipps mens jeg la inn bestillingen over telelefon. Neste dag ved 18.00 tiden låg pakken min i pakkeboks. Superrask og smidig handel til god pris. Meget fornøyd.
Jeg hadde behov for toner i en fart. Søkte på nett. Ved netthandel velger jeg etter følgende kriterier: enkelt oppslag/navigering for å finne rett produkt, rask levering, flere betalings alternativer... Ver más
Bra nettbutikk, lette å finne riktig produkt. Jeg bestilte generiske tonerkasetter til en eldre HP LaserJet. Alt på var på lager til under halve prisen på originalkasetter. Jeg mottok varene 2 dager... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tonerweb.no en av Norges største leverandører innen blekk, toner og kontorrekvisita. Med over 40.000 varelinjer og over 200.000 fornøyde kunder fra bedrifter, skoler og privatpersoner. Alt du trenger til kontoret på ett sted. Fri frakt over 400Kr.
Información de contacto
Jon Leiras vei 1, 3440, Røyken, Noruega
- post@tonerweb.no
- tonerweb.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 27% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rask levering og gode priser på…
Rask levering og gode priser på erstatningsvarer. Erstatningsvarene fungerer like bra som originalmaterialet. Rask respons og tilbakemeldinger på henvendelser.
Har kjøp blekk herfra i flere år.
Utrolig rask levering!
Veldig god service
Veldig god service, utmerket forhold mellom pris og kvalitet, og rask levering.
Fin og oversiktlig hjemmeside
Fin og oversiktlig hjemmeside, og imponerende leveringstid.
Er raske til å levere
Er raske til å levere, selv om det ikke er så viktig for meg, men dog aldri negativt. Og enda mer viktig: de leverer presist (korrekt vare). Nettsiden deres gjør det enkelt å finne riktig produkt og sammenligne alternativene.
Fornøyd med service fra tonerweb og…
Fornøyd med service fra tonerweb og nettsiden, men postlevering med helt hjem ble en annen opplevelse. Det står de skal levere helt hjem noe de absolutt ikke gjør.Har hatt dårlig opplevelse med helt hjem mange ganger.
De gidder ikke levere hjem men leverer til Power slik at en må kjøre for å hente pakken.
Ny kunde
Dette er første gang jeg har bestilt toner fra Tonerweb og er veldig fornøyd med opplevelsen. Ble møtt av en veldig hyggelig og løsningsorientert kunderådgiver som løste min sak på en utmerket måte. Prisnivået var og veldig bra for mitt og min bedrifts behov.
Flott 👍 rask og god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Riktig mengde til en god pris
Riktig mengde til en god pris, levert svært raskt.
Perfekt 👍👍👍
Rask levering
God pris
God pris. Godkjent tid fra bestilling til varene ble levert.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Toneren ble sendt med én gang og kom raskt fram. Gode priser og enkel handel – anbefales.
Topp!
Topp! Enkel bestilling på nett, billig og ikke minst rask levering. Ble levert på dato slik som lovet!
Odd Arne
Tonerweb fortjener kundeljalitet
Jeg har vært kunde hos Tonerweb gjennom flere år - både bedrift og privat. Opplever tilgjenglige produkter, enkelt å bestille og ikke minst bestille igjen. rask distribusjon. Anbefales!
La experiencia Trustpilot