Positieve reviews zijn zeker terecht. DS3 led lampen voor mij audi q5 besteld. Snel geleverd en zijn degelijke lampen van volledig aluminium behuizing. Letterlijk plug en play en paste perfect. Giste... Ver más
La empresa ha respondido
Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft bij topledverlichting.nl! Dit ging eraan vooraf. Door een verkeerd advies door webshop Winparts twee maal bij garage gestaan omdat DS1 werd geadviseerd op mijn... Ver más
La empresa ha respondido
Vragen werden in het weekend zeer snel en correct beantwoord via whatsapp. Na bestelling led lampen snel in huis. Goede pasvorm bij montage, goede lichtopbrengst en perfect lichtbeeld op het koplamp a... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb een wireless motion sensor LED light besteld. Volgende dag was het bezorgd, werkt perfect en de prijs is eerlijk. Voor mij was dit een rap en efficiënt bestelprocedure. Ik heb uiteraard eerst h... Ver más
La empresa ha respondido
Welkom bij TopLEDverlichting.nl, dé webshop op het gebied van led-verlichting voor gemotoriseerde voertuigen zoals auto's, motoren en scooters. Maar ook voor slimme LED verlichting voor in en om het huis bent u bij ons bij aan het juiste adres. U kunt bij ons achteraf betalen met Klarna zonder extra kosten! TopLEDverlichting.nl streeft naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, de snelste levering en de beste service. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.
Polkampen 10 (geen bezoekadres), 3751JC, Utrecht, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Snelle levering, degelijk verpakt product, ben hoopvol over de kwaliteit.

Respuesta de Topledverlichting
Ledlichten besteld en super tevreden,enkele dagen later dagrijlichten besteld en die waren ok maar verblinden de tegenliggers, een WhatsApp gedaan en dadelijk een overeenkomst, zo hoort het goede firma TOP

Respuesta de Topledverlichting
LED lampen snel binnen gekregen ondanks het bestellen tijdens Kerstdagen en Oud & Nieuw! Lampen doen het goed en ben zeer tevreden mee! Auto ziet er gelijk veel stoerder uit met LED in mijn koplampen en zicht is nu ook verder dan eerst; heel tevreden!

Respuesta de Topledverlichting
Ik bestel hier eigenlijk altijd mijn led autolampen , al jaren.
Top bedrijf en snelle leveringen.

Respuesta de Topledverlichting
Snelle levering en een goede prijs voor een goed product

Respuesta de Topledverlichting
Hoi een super snelle service gistermiddag besteld volgende ochtend binnen en goede kwaliteit 👍

Respuesta de Topledverlichting
Fijngeholpen door de mensen van Topledverlichting. Jaartje geleden Led lampen besteld voor mijn auto. Na een jaartje deed 1 lamp het niet meer. Contact gehad met Topledverlichting en zij hebben mij een nieuwe lamp gestuurd en die doet het zeer goed! Ik ben heel erg tevreden dat zij met je meedenken ook al viel het buiten de garantie termijn. 5☆ voor de service! Ik ga zeker hier in de toekomst nog meer dingen bestellen.

Na contact via de app
Perfecte uitleg gekregen
Snel reactie via de app

Respuesta de Topledverlichting
Had een lamp besteld die helaas niet werkt op mijn motor. Vervolgens denkt men mee en kon ik een andere lamp proberen die helaas ook niet werkt. Het geheel teruggestuurd en direct en zonder problemen restitutie ontvangen. Top service!

Respuesta de Topledverlichting
Geleverde product exact zoals nodig, enkel de levering (door schuld van postnl) duurde iets langer

Respuesta de Topledverlichting
Snelle levering en mooi materiaal waar je voorlopig goed mee vooruit komt.
Dank!
Bestelnr: 166572-272871-DR

Lampen zijn binnen
Morgen monteren
167310-3170-SN

Respuesta de Topledverlichting
Het werd supersnel geleverd, goede kwaliteit en niet duur.

Respuesta de Topledverlichting
Led achteruitrijlampjes (met canbus) besteld, super snel verzonden en ontvangen.
Helaas krijg ik wel een foutmelding van de lampjes in de auto, verder wel een goede ervaring.
Ordernummer 166846-273301-BE

Respuesta de Topledverlichting
Vrijdag besteld en zaterdagmiddag geleverd. Goed verpakt en werking ook in orde zonder storingen op het eerste zicht.

Respuesta de Topledverlichting
Dimlicht Led zonder foutmelding op het Dashboard van mijn V70 uit 2008. Ook meteen 2x H6 grootlicht vervangen. Echt TopLed

Respuesta de Topledverlichting
Via internet snel dit bedrijf gevonden. Een duidelijke website en zakelijke info over de producten. Ik heb led-lampen besteld en de volgende dag al in huis.
Ik ben blij!

Respuesta de Topledverlichting
Snelle levering. Netjes en zorgvuldig verpakt. Product wat ik besteld heb ziet er top uit en werkt perfect. 👌
Gr. J.C. van Biezen

Respuesta de Topledverlichting
Eenvoudig bestellen en snelle levering. Goede zorgen met verpakking voor een veilig bezorging van het kwetsbaar product.

Respuesta de Topledverlichting
Snelle levering, mooi product. Dankzij de heldere instructies was plaatsen van de lampen nagenoeg kinderspel.
Bedankt!