Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positieve reviews zijn zeker terecht. DS3 led lampen voor mij audi q5 besteld. Snel geleverd en zijn degelijke lampen van volledig aluminium behuizing. Letterlijk plug en play en paste perfect. Giste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft bij topledverlichting.nl! Dit ging eraan vooraf. Door een verkeerd advies door webshop Winparts twee maal bij garage gestaan omdat DS1 werd geadviseerd op mijn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vragen werden in het weekend zeer snel en correct beantwoord via whatsapp. Na bestelling led lampen snel in huis. Goede pasvorm bij montage, goede lichtopbrengst en perfect lichtbeeld op het koplamp a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een wireless motion sensor LED light besteld. Volgende dag was het bezorgd, werkt perfect en de prijs is eerlijk. Voor mij was dit een rap en efficiënt bestelprocedure. Ik heb uiteraard eerst h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipamiento y accesorios para coches
  2. Tienda de repuestos para automóviles

Escrito por la empresa

Welkom bij TopLEDverlichting.nl, dé webshop op het gebied van led-verlichting voor gemotoriseerde voertuigen zoals auto's, motoren en scooters. Maar ook voor slimme LED verlichting voor in en om het huis bent u bij ons bij aan het juiste adres. U kunt bij ons achteraf betalen met Klarna zonder extra kosten! TopLEDverlichting.nl streeft naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, de snelste levering en de beste service. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,6

Todas las opiniones

38 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super service

Super service. En na het melden van een klein defect gelijk een nieuwe gekregen. Zeer te spreken over zowel service als kwaliteit

13 de febrero de 2024

Beste Lars,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nette duidelijke site en vlotte…

Nette duidelijke site en vlotte levering! En niet geheel onbelangrijk, de ledlampen zijn top!

6 de febrero de 2024

Beste Sander,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snel en goed geleverde ledlampen

Snel en goed geleverde ledlampen, helaas zullen de E2 plug and play mini led lampen terug moeten, want ze flikkeren heel erg

31 de enero de 2024

Beste Robert,

Wat fijn om te lezen dat het snel en goed geleverd is. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het product. Heeft u wellicht al contact met ons opgenomen via het WhatssApp nummer zodat we met u mee kunnen kijken voor een passende oplossing? We kunnen dan altijd even mee denken zodat u wel de juiste artikelen ontvangt. Soms is de canbus module in de lamp te zwak voor een bepaald type auto. Neem gerust contact met ons op via WhatssApp: 06 53 48 95 55 of via de mail info@topledverlichting.nl en dan kijken we samen even naar een oplossing!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

LED verlichting auto

Via Topledverlichting advies gevraagd voor het uitwisselen van enkele halogeenlampen voor LED. Er is zoveel en je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Snel antwoord met links naar de juiste producten, Top! Producten werden snel geleverd na bestelling.
Lampen inmiddels gemonteerd, kwaliteit prima. Moet na installatie echter wel mijn dimlicht opnieuw laten naregelen, maar dat zal een kleinigheid zijn en moet ik nog afwachten.

28 de enero de 2024

Beste Roberto Ernst,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede webshop ruime keus goede prijs.

Ik heb al meerdere malen bij topledverlichting een bestelling gedaan en elke keer ben ik zeer tevreden,de bestelling zijn snel binnen en de kwaliteit is ook goed.
De website is erg overzichtelijk ruime keuze en de prijzen zijn ook goed.
Kortom een webwinkel waar je met een gerust hart je bestelling kan doen.

Beste Erik de jong,

Bedankt voor het schrijven van uw leuke review en wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Daar doen wij ons uiterste best voor:)

Makkelijk snel en duidelijk

Makkelijk bestellen, snelle verzending, goed product. Zou hier zeker weer bestellen!

Beste Sam,

Premium high power led H1

Premium high power led H1 besteld, kwalitatief goede lampen en geven geen storing op de boordcomputer (astra k). Ik had de H7 al besteld een tijdje terug en nu was het grootlicht aan de beurt. Bij de bestelling van de H7 ook vragen beantwoord die ik had over de lampen Snelle levering en goed verpakt.

Beste Dennis West,

Bedankt voor het schrijven van uw beoordeling en wat fijn om te lezen dat alles naar wens is!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne website waarin duidelijk te zien…

Fijne website waarin duidelijk te zien is wat je koopt. Snelle levering en super kwaliteit.

24 de enero de 2024

Beste MW,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom dezelfde ledlampen besteld voor…

Wederom dezelfde ledlampen besteld voor de tweede auto en alles was weer prima perfect

25 de enero de 2024

Beste Maus Slijkerman,

Bedankt voor het schrijven van uw review en wat fijn dat alles naar wens is!

Gewoon TOP !!

Gewoon TOP !!
Het woord zegt het al:
TopLedverlichting.nl
Ze doen wat ze beloven en reageren heel snel.

23 de enero de 2024

Beste Peter van Milt,

Bedankt voor het schrijven van uw leuke review en fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle afhandeling rondom product

Product besteld en afgeleverd (hevelpomp). Na 2 x gebruiken lekt het artikel bij de pomp. Eerst wat onduidelijkheid met de leverancier maar daarna snel en in overleg tot een prima oplossing gekomen.

19 de enero de 2024

Beste Benjamin Smits,

Fijn dat het inmiddels naar wens is opgelost. Bedankt voor het schrijven van uw review.

Fijn bedrijf

Duidelijke website, goede producten en een zeer snelle levering.

3 de noviembre de 2023

Beste Frank,

Bedankt voor het schrijven van uw review en fijn om te lezen dat alles naar wens is!

Golf 7 ledverlichting koplampen

Voor de golf 7 ledlampen besteld, via het duidelijke menu op de website erg makkelijk te vinden. Snelle levering en na inbouw de perfecte uitstraling.

15 de enero de 2024

Beste Menno,

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Bedankt voor het schrijven van uw review:).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft…

Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft bij topledverlichting.nl!

Dit ging eraan vooraf. Door een verkeerd advies door webshop Winparts twee maal bij garage gestaan omdat DS1 werd geadviseerd op mijn kenteken. Dit moest DS3 zijn..

15 de enero de 2024

Beste Jives BV,

Bedankt voor het schrijven van uw review! Mocht u in de toekomst vragen hebben of advies nodig hebben kunt u altijd gebruik maken van onze WhatssApp service. Fijn om te lezen dat het inmiddels is opgelost en dat u nu de juiste lampen heeft!

Goede bedrijf

Goede bedrijf. Duidelijk en verzend snel.

6 de enero de 2024

Beste Colin Stevens,

Bedankt voor het schrijven van uw beoordeling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makelijk om het product te zoeken op de…

Makelijk om het product te zoeken op de site. Besteld en snel in huis. Ben zeer tevreden. Top.

11 de enero de 2024

Beste John Verheijen,

Snelle levering!

9 de enero de 2024

Beste Chiyan Kwok,

TopLEDverlichting

8 consejos para escribir buenas reseñas.