Valorada con 4 estrellas sobre 5

Artikel is vlot geleverd en naar tevredenheid, maar wel irritant veel mail over of ik aan wil geven hoe fantastische de bestelling en bezorging ervan is, nota bene al voordat deze überhaupt geleverd w... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I received the packages the day before it was expected to arrive. The cover had a small crack so they issued a returnlabel and I ordered a replacement which was intact. Great contact and service throu... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De gelimiteerde editie van 2014 forest hills drive van J.Cole besteld. Binnen 24 uur bezorgd, netjes en proffesioneel ingepakt. Top Notch!

Información sobre la empresa

1. Tienda de música

Escrito por la empresa

Top Notch Shop is de officiële winkel van de labels Top Notch en Noah's Ark. Hier verkopen we exclusieve lp's, cd's en merchandise van de Top Notch en Noah's Ark artiesten. Aangevuld met een breed assortiment aan internationale hiphop producten. Voor exclusief vinyl, een snellere levering en goede service kijk je op topnotch-shop.nl.

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 45% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Service na verkoop

Ik had een gesigneerde elpee besteld en kreeg een ongesigneerde aan. Het duurde wel even voor ik reactie kreeg op mijn melding hiervan (3 maanden) maar ze stuurden een gesigneerd exemplaar na waar mijn dochter erg blij mee was. Dankjewel dus!

14 de julio de 2025

Merchandiser tot maximaal 2 weken uitgesteld

Ik vind het heel jammer dat de merchandisers van Dave niet op tijd worden geleverd. Ze zouden op de releasedatum van het album komen (24 oktober) en het is nu uitgesteld tot 7 november. Dat zijn gewoon twee weken. Hoe kan een pre-order die al ver van te voren worden ingepland twee weken uitlopen. Ik ben erg teleurgesteld. Ik had het nu net zo goed bij de show kunnen halen, aangezien ik het niet op de releasedatum krijg.

23 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betaald maar geen orderbevestiging, wacht al dagen op reactie

Ik heb een exclusive vinyl besteld een aantal dagen geleden. Ik heb geen order bevestiging of iets van een mail of bericht gekregen en het geld is wel gewoon afgeschreven van mijn rekening. De klantenservice kan ik niet bellen want ze zijn momenteel niet beschikbaar en ik wacht al dagen op een mailtje terug nadat ik hier achteraan heb gemaild.

Ik vraag me af of ik hier nou wordt opgelicht of dat er simpelweg een ongelofelijk slecht team/gebrek aan team aanwezig is bij Top Notch…

14 de octubre de 2025
Opinión espontánea

No response customer service

My package has not been delivered, I have contacted immediately, but so far no reply on my inquiry for more than a week. Even after a reminder.

No package, but I have paid. At least answer your customers.

6 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gewoon goed !

De vinylebox van Kraantje Pappie via TopNotch besteld. Hierover goed op de hoogte gehouden. Bestellling was netjes verpakt en opgestuurd.

23 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mij vergeten

14 dagen gewacht maar naar een belletje met een vervelende wachtrij spraakmemo die maar achter elkaar door bleef blazen had ik een mailtje gestuurd, daarna meteen verzonden en gelijk de volgende dag binnen. Dus vandaar de 2ster. Maar mij wel vergeten......

22 de agosto de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.