Na het ontvangen van mijn Losi LMT Mini bleek de batterij dead on arrival (1,25V terwijl 6V de ondergrens is). Ik had om 11:40 een mail gestuurd met daarin een foto van de waarde van de multimeter.... Ver más
Helaas een verkeerde laadkabel mee gekregen bij mijn bestelling, maar toen ik daarvoor belde hebben ze binnen het uur nog een ander opgestuurd.. foutjes kunnen gebeuren maar ze lossen het keurig en sn... Ver más
Nou als beginnende persoon Ben ik echt geschokt hoe ik ben geholpen bij toprc totaal niet vriendelijk en mocht alles zelf uit zoeken voor advies en nieuwkomer in de hobby raad ik hun zeker niet aan.... Ver más
Betreft Team Corally synchro4. Super tevreden over medewerkers en bedrijf als geheel. Had zelf al vooronderzoek gedaan om een team corally synchro 4 te gaan kopen. Tijdens fysieke aanko... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
TopRC is de grootste Modelsport winkel van Nederland & Belgie. Met bijna 1000m2 beleveren wij een grote groep liefhebbers van radiografisch bestuurbare auto's, drones, vliegtuigen, boten, en helicopters. Door het op voorraad hebben van vele artikelen zijn de levertijden van onze producten zeer kort, en kunnen wij snelle service bieden. Ook voor deskundige informatie, of reparatie kun je altijd bij ons terecht. Na het veelvoudig testen van onze producten, kunnen wij je garanderen dat TopRC een schitterend assortiment heeft van zowel bekende, als minder bekende merken, met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, en staan altijd voor je klaar. Kom dus gerust een langs bij TopRC.
Losplaats 4, 5404NJ, Uden
- 0413-746012
- info@toprc.nl
- toprc.nl
Ha contestado el 48% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
oplichters pas op!
ik heb hier ooit besteld 3/5 jaar terug, producten hebben het niet gedaan of ging binnen een uur stuk. omdat het vliegtuig inelkaar was gezet, hoe moet ik hem anders testen.. en nooit me geld terug gekregen dit zijn oplichters.. (antwoord op de reactie: ik heb alles in de mail staan 27-09-2021)

Respuesta de TopRC.nl
Altijd vriendelijk personeel die ook al…
Altijd vriendelijk personeel die ook al is het druk alle tijd voor je heeft. En je wordt vakkundig geholpen. Weer heel blij met mijn nieuwe aankoop.
Leuk bedrijf
Leuk bedrijf! Ook bij problemen staan ze altijd voor mij klaar. Toppers!
Slechte levering en service.
Ik sluit me helemaal aan bij de andere 1 ster reviews, ik had me telefonisch laten adviseren en heb online besteld. Een stekkertje was niet op voorraad maar zou snel weer geleverd worden. Na 2 weken maar even gemaild gezien hij nog steeds niet geleverd was. Michael wist me te vertellen dat er ook alternatieven waren gezien niet bekend was wanneer het eerste bestelde stekkertje zou komen. Dit alternatief zou met 3 tot 7 werkdagen geleverd worden. Je raad het al... niet dus. Ze beloven van alles maar komen het niet na. Ook wordt er niet meegedacht. Dit was mijn eerste en ook laatste keer dat ik hier besteld heb.
P.s. kijk aub online naar de reviews, ik heb sterk het vermoeden dat de sterren op hun site niks betekenen. Als ik dit beter had nagekeken dan had ik hier helemaal NOOIT besteld. Waardeloos bedrijf.
💬 “Binnen twee uur teruggebracht
💬 “Binnen twee uur teruggebracht, maar geen enkele bereidheid tot oplossing”
Op zaterdag 20 september kocht ik bij TopRC in Uden een RealFlight Evolution pakket als verjaardagscadeau voor mijn 13-jarige zoon. Ik dacht dat het ging om een vluchtsimulator zoals in een cockpit – software om te leren vliegen op de pc. In de drukke winkel werd ik geholpen door een jonge medewerker die bevestigde dat dit geschikt was. Pas later die dag ontdekte ik dat het pakket bedoeld was voor modelvliegtuigen (RC).
Nog geen twee uur later ging ik terug met het ongeopende pakket, in de hoop het te mogen retourneren. De medewerker probeerde te overleggen, maar de eigenaar weigerde me zelfs te woord te staan. Uiteindelijk kreeg ik alleen een tegoedbon, die we nooit zullen gebruiken.
Wat me het meest teleurstelt is het gebrek aan coulance en klantvriendelijkheid. Ik had het product net zo goed online kunnen bestellen met hetzelfde recht op retour, maar koos bewust voor hun fysieke winkel. Eén moment van meedenken of begrip had alles kunnen oplossen. Helaas geen greintje bereidheid om samen naar een redelijke oplossing te zoeken.
Dramatische levertijd, geen enkele service.
Dramatische levertijd, maanden wachten op een standaard inbusschroefje, geen alternatief aanbieden terwijl Traxxas exact dezelfde maat heeft, geen statusupdates en de voorraadindicatie slaat ook nergens op.
Daarnaast lappen ze de regels voor het retourneren ook aan hun laars. Ze weigeren om de verzendkosten terug te storen en ze geven winkeltegoed ipv geld retour. Overigens is dit winkeltegoed wel teruggestort nadat ik dit twee keer verzocht heb.
Ik hoop dat deze review de EUR5,95 waard is voor TopRC.
Bespaar je de frustratie en ga naar een andere leverancier.
2 months for a little problem
I bought an RC helicopter in August, and unfortunately it arrived defective — no big deal, I thought, these things can happen. I returned it to the shop on August 27th, expecting a quick solution. Instead, they refused to refund me and said they would send it to their supplier for inspection. I tried to stay patient, but it’s been weeks and I still haven’t received either my money back or the helicopter. At this point I’m really disappointed with how they handled the situation.
last update: I'm changing my review because after 2 months they send me a new one and everything went good in the end
Hun produkt en service is heel goed
Snel geholpen, maatwerk oplossing
Had een vraag over een aanbieding en kreeg via e-mail direct reactie. Werd vervolgens zeer fijn geholpen met het plaatsen van mijn bestelling (speciale dank aan Michael). Alles perfect verlopen.
Levering
Na een verkeerd geleverde bestelling,wat altijd eens kan gebeuren.
Werd dit snel en correct rechtgezet!!
Hier bestel ik nog!! Aanrader!!!
Ik heb een drone voor een reparatie…
Ik heb een drone voor een reparatie gebracht. Ik heb elke keer zelf contact met hun op moeten nemen om een voortgang te krijgen.
Na 12 weken kreeg ik te horen dat reparatie te duur was en dat ik de drone kon ophalen .
Toen was waren ze deze echter kwijt .
Als je iemand wil spreken die iets meer concreets kan zeggen kan dat niet .
Ga hier nooit naartoe.

Respuesta de TopRC.nl
Communicatie met dit bedrijf is…
Communicatie met dit bedrijf is verschrikkelijk. Niet reageren via mail, de medewerker aan de telefoon moet mijn vraag steeds aan iemand op kantoor stellen en uiteindelijk krijg ik nog geen duidelijk antwoord. Afspraken worden niet nagekomen en je bent weken bezig om iets voor elkaar te krijgen.
e revo gekocht 2dehands
Één e revo gekocht 2dehands waren onderdelen stuk dat er niet mee kon gereden worden na contact met de klantendienst alles inorde zeer goed geholpen vervangstukken gekregen dus ik ben tevreden
Na telefonisch contact lag alles netjes…
Na telefonisch contact lag alles netjes gereed op de toonbank.
Xmax ultimatum en trx4 high trail edtion
Ik wilde veel hebben hahahah. De werd goed de tijd voor me genomen.
Ik ben voor twee auto's gegaan waarbij alles wat ik nodig had er was, en of werd direct bijbesteld.
Zeer tevreden en goed geholpen!!
Thanks toprc!
Bestelling gedaan artikel was niet meer…
Bestelling gedaan artikel was niet meer leverbaar, kreeg keurig advies over een alternatief en snelle levering
vriendelijk en super geholpen
Super vriendelijk
Super vriendelijk
Duidelijke uitleg, niet zomaar iets verkopen!
Uiteindelijk blij met mijn aankoop!
Echt meedenken
Michael heeft goed meegedacht met onze bestelling. Liet ruim van te voren weten dat de bezorgtijd wat langer zou duren en bood een alternatief aan!
Más información sobre otros tipos de reseñas.