Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na het ontvangen van mijn Losi LMT Mini bleek de batterij dead on arrival (1,25V terwijl 6V de ondergrens is). Ik had om 11:40 een mail gestuurd met daarin een foto van de waarde van de multimeter.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas een verkeerde laadkabel mee gekregen bij mijn bestelling, maar toen ik daarvoor belde hebben ze binnen het uur nog een ander opgestuurd.. foutjes kunnen gebeuren maar ze lossen het keurig en sn... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nou als beginnende persoon Ben ik echt geschokt hoe ik ben geholpen bij toprc totaal niet vriendelijk en mocht alles zelf uit zoeken voor advies en nieuwkomer in de hobby raad ik hun zeker niet aan.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betreft Team Corally synchro4. Super tevreden over medewerkers en bedrijf als geheel. Had zelf al vooronderzoek gedaan om een team corally synchro 4 te gaan kopen. Tijdens fysieke aanko... Ver más

Información sobre la empresa

1. Taller de maquetas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

TopRC is de grootste Modelsport winkel van Nederland & Belgie. Met bijna 1000m2 beleveren wij een grote groep liefhebbers van radiografisch bestuurbare auto's, drones, vliegtuigen, boten, en helicopters. Door het op voorraad hebben van vele artikelen zijn de levertijden van onze producten zeer kort, en kunnen wij snelle service bieden. Ook voor deskundige informatie, of reparatie kun je altijd bij ons terecht. Na het veelvoudig testen van onze producten, kunnen wij je garanderen dat TopRC een schitterend assortiment heeft van zowel bekende, als minder bekende merken, met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, en staan altijd voor je klaar. Kom dus gerust een langs bij TopRC.

Información de contacto

Ha contestado el 48% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Top winkel

Top winkel!
Ik ben hier heel persoonlijk geholpen met verstand van zaken. Bovendien: op zeker moment had ik spijt van een inruil. Ik wilde toch graag mijn vorige product terug. Dat werd op een nette manier met mij geregeld. Een no-nonsense bedrijf met hardwerkend en enthousiast personeel. Aanrader!

1 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bestelling was spijtig genoeg leeg…

Mijn bestelling was spijtig genoeg leeg aangekomen, dus mogelijks open gegaan tijdens het vervoer, en nadat ik een mailtje had gestuurd hier over hebben ze zonder enige moeite mijn bestelling opnieuw opgestuurd. De verzending duurde ook niet lang en de service was dus van goeie kwaliteit!
zeer tevreden

7 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Correct en eerlijk. Reparatie aan DJI MINI 3 binnen garantietermijn keurig afgewerkt.

De winkel lijkt meer op een enorme voorraadschuur, waarin je je ogen uit kijkt naar het heel grote assortiment.
Zakelijk doch prima en eerlijk geholpen en te woord gestaan. Ondanks de vakantiedrukte werd alle tijd genomen om mij over mijn evt. aankoop (DJI Mini 3) voor te lichten. Ook hier zal er wel eens iets fout gaan, waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt.

6 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een top service bij TopRC

Wat een top service bij TopRC! Mijn zoon had wat onderdelen besteld waarvan ook een motortje. Het motortje klonk meteen al wat rauwig en zoemend en na een klein stukje rijden begaf hij het. TopRC laten weten wat er gebeurd was en direct een nieuw motortje opgestuurd gekregen.....waar krijg je tegenwoordig nog zulke service? Mijn zoon blij en ik blij, geweldig!

Ik koop nergens anders meer spullen..... een defect motortje kan iedereen overkomen maar het dan zo oplossen is echt zeer netjes.

BEDANKT!

1 de agosto de 2025

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Mijn zoontje had een budget van €100 en heel goed geholpen. Zelfs met dit budget namen ze echt de tijd om een ventje van 10 op weg te helpen.

31 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik namelijk mijn arramma Mojave 6s…

Ik namelijk mijn arramma Mojave 6s gekocht bij top rc mijn eerste rc auto als hobby dat ik met pensioen ben mooie hobby en kom er regelmatig v onderdelen en ben geholpen elkeer door Dave was top goed geinvoormeert ga zo door 5 sterren waard klaar jongen 👍

31 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede feedback

Eerste keer wat besteld , eerste goede bestuurbare auto voor mijn zoontje. Had eerst een vraag over het product, werd snel beantwoord dus daarop gelijk besteld. Volgende dag werd het al geleverd!

28 de julio de 2025

Adverteert met onjuiste levertijden

Op de site wordt geadverteerd met levertijden 3 tot 7 dagen. Maar eenmaal besteld wordt de status gewijzigd in wachten op produkt 3 tot 7 dagen, daarna pas verzending. Uiteraard zijn de 7 dagen om en is het onduidelijk wanneer je het produkt gaat ontvangen. Dropshipping dus. Sneller is het dan om zelf rechtstreeks via aliexpress te bestellen. Dit is de tweede keer dat ik deze ervaring met top rc heb. Dus bestel er nu nooit meer.
Update na reactie top rc: het bijwerken van levertijd 3 tot 7 dagen naar wachten op produkt na dat betaald is, is niet wat de klant verwacht. Als klant verwacht ik het produkt binnen deze tijd te ontvangen. Anders had ik wel andere opties overwogen zoals rechtstreeks bestellen bij jullie leverancier/aliexpress.

13 de julio de 2025

Beste Jan,

Bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de levertijd van uw bestelling.

Bij het plaatsen van uw bestelling op 21 juli is de status direct gewijzigd naar "Wacht op artikelen", met de vermelding dat het product naar verwachting binnen 3 tot 7 werkdagen beschikbaar zou zijn. Dit komt volledig overeen met wat wij op onze website communiceren. Daarom begrijpen we eerlijk gezegd niet goed waarom dit tot een negatieve beoordeling heeft geleid.

We hebben het artikel inmiddels op 30 juli ontvangen vanuit onze distributeur. Onder normale omstandigheden zou uw bestelling vandaag dan ook zijn verzonden (indien u het niet had geannuleerd). Helaas kan het in sommige gevallen — zeker in deze drukke vakantietijd — iets langer duren voordat wij producten binnenkrijgen. Juist daarom communiceren we bewust in verwachtingen en niet in garanties.

We willen benadrukken dat we uw bestelling direct na ontvangst bij onze distributeur hebben geplaatst en ook negenoeg direct hebben gereageerd op uw e-mail die u later heeft gestuurd. U wenste et te annuleren, en dat hebben we direct doorgevoerd. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en in dit geval is er ook volgens ons niets fout gegaan in het proces.

We hopen dan ook dat u uw beoordeling nogmaals in overweging wilt nemen. Uw mening is voor ons belangrijk, maar we vinden het ook belangrijk dat deze gebaseerd is op een juiste weergave van de feiten.

Team TopRC

Update na wijziging review door klant:

U geeft aan dat het onduidelijk was wanneer het nu zou komen. Ik kopiëer hier even letterlijk wat op uw email is geantwoord (op 28 juli):

In dit geval is het door ons bij de distributeur besteld aangezien het niet bij ons op voorraad was.
We zijn dan volledig afhankelijk dan de distributeur en het transport. Hierdoor kan het helaas vertraging oplopen.
Onze excuses daarvoor!

We kunnen enkel uitgaan van de informatie die we krijgen vanuit de distributeur.
Zij geven aan dat we het alsnog in de loop van deze week binnen mogen verwachten.

Uiteraard gaan we uw bestelling dan direct versturen en zullen we u daarvan op de hoogte stellen.

Dank voor uw geduld!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik geef 1 ster omdat ik helaas geen 0…

Ik geef 1 ster omdat ik helaas geen 0 kan geven. In november de Traxxas mini Maxx gekocht en 2 maal een extra accu gekocht. Helaas gingen van de 3 accu’s er 2 in kort tijd stuk. Dit gemeld aan “TOP”RC die toen mij toen de schuld gaven dat de accu’s te veel ontladen waren waardoor deze niet meer opgeladen konden worden. Er werd verondersteld dat de auto te ver leeg gereden is. Ook werd er via de mail aanbevolen om een andere acculader te gebruiken omdat de bijgeleverde usb lader een basic versie is en niet zo goed werkt als een grotere “duurder” lader. Erg vreemd trouwens dat de accu, welke iedere keer na gebruik aan de oplader is gelegd dan niet meer opgeladen kan worden en ik de bijgeleverde beschrijving ook goed had doorgenomen. “TOP”RC hield zich echter bij zijn standpunt dat het stuk gaan van de accu’s mijn schuld was en dat dit niet onder garantie valt. Het bedrijf wil ook geen telefonisch contact en staat de klant ook niet netjes te woord om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Dit heb ik wel gevraagd maar het excuus gekregen dat ze op een andere locatie zitten en dat het te druk is. Even bellen is veel sneller dan de hele mail uitwisseling die er nu is geweest. Pas op als je hier iets koopt want de informatie voorziening en nazorg is belabberd.

24 de julio de 2025

Beste Herman,

Dank voor uw bericht. We vinden het vervelend dat u deze ervaring als negatief heeft ervaren, maar willen toch enkele zaken rechtzetten.

Wij hebben steeds adequaat op uw e-mails gereageerd en begrijpen dan ook niet goed waarom u aangeeft dat er geen goede communicatie is geweest. Daarnaast geven wij bij aankoop altijd de belangrijkste informatie mee over het gebruik van LiPo-accu’s. Sterker nog: we voorzien klanten van extra flyers waarin deze informatie duidelijk staat omschreven. Ook is het van belang dat de meegeleverde handleiding zorgvuldig wordt doorgenomen.

Als gebruiker heeft u daarnaast ook een eigen verantwoordelijkheid: een onderzoeksplicht. Wanneer er iets niet duidelijk is, mag er altijd contact met ons worden opgenomen voor toelichting. In dit geval zijn de accu’s te diep ontladen, iets wat eenvoudig voorkomen had kunnen worden als de gebruiksinstructies goed waren opgevolgd.

Het defect is dan ook niet te wijten aan het product zelf, maar aan verkeerd gebruik. Daarom valt dit helaas niet onder de garantie.

Dag 12-7-2025 LETOP LETOP

Dag 12-7-2025 LETOP LETOP
Bij toprc een schwimmwagen gekocht dacht leuk model rijden en varen in een

Thuis eerst accu laden dan rijden
Ja 5 min begon te ratelen oké wat nu
Even bij voorwielen kapje eraf as los gesprongen weer was geklikt
Dit is 3 x kort achter elkaar gebeurt
En nog niet gevaren
14-7-2025
Terug naar de winkel en alles uit gelegd
Gingen overleggen wat nu
Je moet de stuur trim bij stellen op afstandbediening dan gaat er niet meer uit ze hadden dat wel x mee gemaakt (let hier op later in het verhaal)
Maar ik bleef aan dingen voor andere en met veel moeiten naar 3 x overleggen achter de scherm een ander uit het rek gehaald met het verhaal dat ik de trim minder scherp te stellen dat vondt ik oké
Thuis gekomen en testen trim eeerst terug gesteld en rijden en toe ja je raadt het al hoorde een knak dus ff kijken 1 wiel draaid weer niet mee
Dus kapje er af en toen ja compleet asje weg op het gazon ergens
Ik me lees bril op en zoek in speld in hooi berg maar uiteindelijk gevonden
Weer er in geklikt en het verhaal begind weer van voor af aan
Dus ff Google en div verhalen gelezen over de Assen los laten over de wereld
18-7-2025
E-mail gestuurd
Over dit verhaal
En wat de conclusie ervan
Schwimmwagen wordt door Torro.de
In de constructie van de 4 wiel drijf aan de voor kan zit grote fout er zit geen differentieel is zit en geen snelheid verschil mogelijk is tussen 2 voorwielen bij bochten werk dus dat wordt buigen of barsten
Dus gevraagd wat toprc kan gaan doe en evt met Torro.de oplossing te krijgen
Ook advies naar ze gegeven schwimmwagen niet meer te verkopen Ivm mankement Assen
Of advies aan klanten te geven voor verkoop dat de Assen los raken
Of in de werk shop van hun zelf de Assen de verwijderen en kenbaar te maken dat het 2 wiel drive is
19-7-2025
Reactie toprc door Ricky
Letop op eerdere reactie winkel in het verhaal
E-mail toprc Ricky
​Wat vervelend. Dit model verkopen wij veelvuldig zonder problemen. Het is inderdaad zo dat je de stuur uitslag moet beperken, zodat de as niet knelt en eruit floept. Als je dit goed doet, en op de juiste manier beperkt zou de as er niet zomaar meer uit moeten vallen.

Wel tegen strijdig antwoord geen problemen maar wel trim terug stellen dan zou het mee moeten vallen

Zo Ricky van boxtel is klaar met e-mail
Geen oplossen
Geen probleem aanpak of contact zoeken met Torro.de
Ja frank zoek het maar uit
Want het is vakantie, voor garantie zijn we op vakantie

IK ZAL HIER DUS NOOIT MEER IETS KOPEN NIET OM DE SPULLEN
MAAR DE AFTERSALE MENTALITEIT VAN RICKY VAN BOXTEL
KLANT IN DE KOUD LATEN STAAN EN ZOEK HET MAAR UIT MET JE ROMMEL OM ZO MAAR TE ZEGGEN

IK SCHRIJF DEZE BAD REVIEW
VOOR TOEKOMSTIGE KOPERS VAN SCHWIMMWAGEN ZO DAT ZE WETEN ALS VOOR GARANTIE TERUG MOETEN NIEMAND THUIS VOOR GARANTIE EN KOP IN HET ZAND STEKKEN EN SMOESJE VAN WE HEBBEN HIER NOOIT KLACHTEN OVER GEHAD VAN SCHWIMMWAGEN WAGEN ASSEN LOS RAKEN

GROETJES VAN FRANK 😞😞😞

Nieuwe reactie toprc 19-7-2025
Zo als je kunt lezen heb ik de trim bij 2e voertuig terug gesteld maar nog breekt de as eruit ik tis toch niet de bedoeling dat ik alleen maar voor en achteruit kan rijden en liever geen bochten ga maken

En inderdaad laten jullie de koper in de kouw staan door een flut e-mail eerder op de dag te sturen om nog de trim te blijven bij stellen en dat het nooit voor komt dat ze stuk gaan maar naar 2 modellen van SCHWIMMWAGEN te geprobeerd te hebben weet ik wel beter dat het geen betrouwbare 4 wiel drive is
En dat is logie’s als er geen differentieel aan wezig is

Maar bedankt dat je moeite neemt om de koper iets wijs probeerd te maken kun je beter geen andere oplossing zoeken door toch eens is bij Torro.de te informeren zag dat er nieuwe productie serie is gemaakt in plaat probleem naar klant te schuiven

Tot nu toe geen TOPRC maar FLOPRC
👍👍👍

19 de julio de 2025

Respuesta de TopRC.nl

Recentelijk heeft u onze winkel bezocht en daarbij aangegeven problemen te ervaren met de assen van uw Schwimmwagen. U had weinig vertrouwen meer in het huidige model en om die reden hebben wij besloten dit model voor u om te ruilen.

Tijdens uw bezoek hebben wij direct toegelicht dat dergelijke problemen zich voordoen wanneer de stuuruitslag te groot is ingesteld. Dit kan eenvoudig worden beperkt via de afstandsbediening. Hoewel wij het model hebben omgeruild, hebben wij ook benadrukt dat het essentieel is om bij het nieuwe exemplaar de stuuruitslag eveneens te beperken, omdat anders hetzelfde probleem zich opnieuw zal voordoen.

Wij benadrukken dat het hier niet gaat om een fabricagefout, maar om een incorrecte instelling die relatief eenvoudig te corrigeren is.

Verder is bij ons geen melding bekend van fabricagefouten met betrekking tot dit specifieke model. Ook fabrikant Torro heeft dergelijke problemen niet erkend.

Nogmaals adviseren wij u dringend om de stuuruitslag te beperken als definitieve oplossing voor dit probleem.

Ik begrijp daarnaast niet waarop gebaseerd is dat wij u in de kou laten staan. Wij hebben namelijk de juiste oplossing geboden.

Bij verdere vragen mag u uiteraard op onze berichten reageren.

Terrible customer service

Terrible customer service. They expected me to jump through many hoops in order to fix the problem they caused themselves. As an excuse they said the system won't allow it any other way.

14 de julio de 2025

Beste Igor,

Dank u wel voor uw feedback, al betreuren wij het om uw review te lezen.

Zoals mijn collega eerder heeft aangegeven, wordt het winkelkrediet voor het geretourneerde item automatisch verrekend in ons systeem zodra u ingelogd bent met uw account en een nieuwe bestelling plaatst. U hoeft hiervoor verder geen actie te ondernemen.

Wij hebben u via e-mail zorgvuldig en vriendelijk te woord gestaan en de stappen duidelijk toegelicht. Om die reden vinden wij het jammer dat u desondanks heeft besloten een negatieve review achter te laten.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar.

Team TopRC

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.