Mijn onlinebestelling werd om een of andere reden in tweevoud geleverd (en betaald). Ik bracht dus 1 exemplaar terug naar de winkel, waar ze me hartelijk verder hebben geholpen en ik het geld zonder p... Ver más
La empresa ha respondido
Dinant: 3e visites. Acceuil et service de nouveau empreint de professionnalisme. Prise en compte des difficultés orthopédiques, des goûts, ... signale les difficultés futurs. Prévenantes Mireille... Ver más
La empresa ha respondido
De vaste winkelbediende (die er al lang werkt) gaf zoals altijd een top service, maar een jonge bediende (jobstudente?) nam ons mee de volwassensectie en beweerde dat jullie geen sletsen of tuinschoen... Ver más
La empresa ha respondido
Als we binnen kwamen in de TORFS winkel is er zeer vriendelijk gezegd geweest dat als we hulp nodig hadden het gerust konden vragen. Daarna konden we rustig kiezen zonder verder gestoord te worden.... Ver más
La empresa ha respondido
Schoenen Torfs, dat is meer dan 75 schoenenwinkels en een online webshop, boordevol inspiratie, leuke wedstrijden en toffe acties!
Hoofdkantoor Schoenen Torfs - Afschrijverslaan 2, 9140, Temse, Bélgica
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Onlangs bezocht ik de Torfs winkel te Gent, Sint-Denijs-Westrem.
Ik vroeg om een inlichting aangaande de prijs van een schoen waarmee ik twijfelde en ik sprak een verkoopster van Torfs die toevallig bij mij kwam.
Ze antwoordde me op een vrij arrogante manier en verdween. Omdat ik het nog niet goed begreep sprak ik een tweede verkoopster aan die op ongeveer dezelfde arrogante manier antwoordde. Alhoewel ik de schoenen die ik zou kopen heel graag zie en me deze prijs wel kan permitteren ben ik zonder schoenen de winkel uitgestapt !! Klant is koning zeggen ze dan .... ja, een aantal verkoopsters die het voor het zeggen hebben en de klant misschien beoordelen naar hun uiterlijk... ik weet het niet ... Ik had een jeans aan met een blazer en blijkbaar appreciëren ze zoiets niet ... Ik ga er in elk geval niet meer terug. Dan nog liever bij VAN HAREN een paar kopen of zelfs twee paar ...

Respuesta de Schoenen Torfs
Heel vriendelijke medewerkers, oprecht behulpzaam en een toffe winkel

Respuesta de Schoenen Torfs
Ik ben enorm teleurgesteld in mijn ervaring met Torfs en hun klantendienst!
Op 12/12/2025 bestelde ik Adidas-herenschoenen via Torfs. Bij ontvangst zat er echter een volledig ander paar schoenen in de doos, namelijk Guess-schoenen. Ik heb dit onmiddellijk dezelfde dag gemeld via hun klantendienst en kreeg toen gewoon de instructie om het pakket terug te sturen voor onderzoek.
Ik heb alles correct en eerlijk teruggestuurd en duidelijk uitgelegd wat er gebeurd was. Ondanks mijn onmiddellijke melding en volledige medewerking, werd ik uiteindelijk behandeld alsof ik zelf iets verkeerd zou hebben gedaan.
Torfs beweert nu dat het “logistiek uitgesloten” is dat de fout bij hen lag en probeert alle verantwoordelijkheid van zich af te schuiven. Ondertussen:
* heb ik mijn oorspronkelijk bestelde schoenen nooit ontvangen
* kreeg ik de verkeerd ontvangen schoenen niet terug
* en ontving ik ook geen terugbetaling
Met andere woorden: ik betaalde voor een product dat ik nooit gekregen heb, en bleef uiteindelijk met niets achter.
Mensen moeten echt opletten: zolang alles goed verloopt, lijkt de service vriendelijk. Maar eens er een probleem ontstaat, doen ze er blijkbaar alles aan om hun eigen fout weg te duwen en de klant niet te helpen.
Wat mij vooral choqueert, is dat ik vanaf het eerste moment eerlijk ben geweest, alles meteen heb gemeld en volledig heb meegewerkt, maar toch zonder oplossing achterblijf. Ik voel mij absoluut niet serieus genomen als klant.
Voor mij is dit geen eerlijke manier van omgaan met klanten, en ik verwachtte veel meer van een bekende schoenenwinkel zoals Torfs.
Davide Divuolo

Respuesta de Schoenen Torfs
Vriendelijke ontvangst en vakkundige begeleiding

Respuesta de Schoenen Torfs
Super vriendelijk personeel .
Heel behulpzaam
A+

Respuesta de Schoenen Torfs
De verkoopsters zijn super vriendelijk en niks is hun teveel om schoenen te halen die ik wou passen. Geven ook goede raad.

Respuesta de Schoenen Torfs
Ik ben vlug en vriendelijk geholpen .
Ik was wel verwonderd dat er wel chaos was wat betreft de uitstalling van de schoenen , vond ik niet goed !

Respuesta de Schoenen Torfs
Heel behulpzaam en vriendelijk personeel.

Respuesta de Schoenen Torfs
Zeer goed geholpen door de winkelbediende in Torfs Lokeren.

Respuesta de Schoenen Torfs
Snel gevonden wat we zochten.
Mooi assortiment en genoeg keuze in deze leuke winkel

Respuesta de Schoenen Torfs
Tot mijn verbazing kreeg ik de toelating om van jullie sanitair gebruik te maken, tevens ook een super vriendelijke bediening top!!

Respuesta de Schoenen Torfs
Vriendelijk, alles per maat en per “soort” schoenen.

Respuesta de Schoenen Torfs
Ruim en overzichtelijk aanbod waarbij soms de maten niet meer juist geordend staan..
Tip: Wachttijd aan de kassa beperken.

Respuesta de Schoenen Torfs
Ik zocht gemakkelijk zittende schoenen/pantoffels. Ik heb een tamelijk grote hallux fallux en heb moeite om geschikt schoeisel te vinden. De medewerkster heeft me dan "skechers" aanbevolen. Ik heb die gepast en die zitten zeer comfortabel. Had nog nooit van skechers gehoord. Een zeer waardevolle tip!

Respuesta de Schoenen Torfs
Más información sobre otros tipos de reseñas.