La empresa ha respondido
Claro — esta versión tiene más emoción y suena más auténtica/natural: ★★★★★ Wat een fantastische ervaring bij Total Bikefitting! Ik ben echt ontzettend goed geholpen door Karin. Vanaf... Ver más
La empresa ha respondido
Total Bikefitting ‘’fietsmeting in perfectie’’ Wil je optimaal comfort en prestaties uit je fiets halen? Dan is een Total Bikefitting perfect voor jou. De Bikefitting wordt uitgevoerd door Karin Bosgra op basis van deskundigheid en door gebruik van professionele Shimano technologie om zo de perfecte fietspositie te verkrijgen. Daarnaast neemt Karin de tijd om de fietser vragen te stellen over hun rijstijl, rijervaring en doelen om de juiste afstelling te krijgen. Een volwaardige fietsbeleving kun je enkel bereiken met een optimale fietshouding. En Dit bereik je door een professionele Total Bikefitting.
Grotestraat 304a, 7441 GV, Nijverdal, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Hele persoonlijke benadering, met duidelijke vragen en mogelijkheden voor aanpassingen.
Claro — esta versión tiene más emoción y suena más auténtica/natural:
★★★★★
Wat een fantastische ervaring bij Total Bikefitting! Ik ben echt ontzettend goed geholpen door Karin. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. Karin is niet alleen super vriendelijk, maar ook enorm professioneel en kundig. Ze nam alle tijd om alles rustig uit te leggen, goed te kijken naar mijn houding, flexibiliteit en comfort, en ik merkte meteen dat ze echt weet waar ze mee bezig is.
De hele fitting voelde heel persoonlijk en zorgvuldig. Geen haast, geen standaardverhaal, maar echt aandacht voor mij als fietser en voor wat ik nodig had op de fiets. Ik ging naar huis met veel meer vertrouwen in mijn positie en met een fiets die veel beter aanvoelt.
Ook de winkel zelf is prachtig. Alles ziet er netjes, professioneel en stijlvol uit. Wel een waarschuwing: het is gevaarlijk om daar rond te lopen, want voor je het weet ben je verliefd op één van de schitterende Scott Foil fietsen die daar staan. 😄
Daarnaast wil ik ook de monteurs noemen: zij hebben de aanpassingen aan mijn fiets meteen snel en netjes uitgevoerd, waaronder het verstellen van de stuurhoogte. Heel fijn dat alles direct geregeld kon worden.
Kortom: buitengewone service, vriendelijke mensen, veel kennis en een prachtige winkel. Ik kan Total Bikefitting en Karin echt van harte aanbevelen.
5 sterren zonder twijfel!

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Vriendelijke ontvangst, kwam voor zadel fitting. Karin had al het idee dat het vermoedelijk niet aan mijn zadel zou liggen. Uiteindelijk zadel hoger verder naar voren stuur omlaag schoenplaatjes verzet. Kortom prima resultaat door haar ervaring.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Ook deze keer weer super geholpen, kundig en goed!

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Er werd goed geluisterd naar mijn klachten op de fiets en wat ik ermee doe. Het advies werd hier ook duidelijk op aangepast.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
goed persoonlijk advies en alle tijd voor de klant

Prettige s amenwerking,
werkt professioneel en met professionele apperatuur
prima resultaat behaald
kennis van de materie

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Prima geholpen. Swisseye fietsbril gekocht met leesgedeelte. Ik was klaar met de AliExpres kwaliteit brillen.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Statische meting gehad! Karin neem alle tijd voor je. Vandaag gefietst zonder klachten. Bedankt!

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Voordat ik bike fitting kende had ik niet het besef dat de fiets exact naar je lijf afstellen zo nauw luisterde, wat het effect is. Ik zit top op mijn fiets en Karin is een echte specialist. Ze stopt niet totdat het goed is. 💪🏼👌🏼

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Heb op 8 Mei bij Karin een fietsmeting laten doen, na een zeer vriendelijke ontvangst en een bakje koffie heeft Karin uitleg gegeven wat er allemaal ging gebeuren die ochtend. Met wat kleine veranderingen aan de fiets merk je gelijk dat het een groot verschil is als je buiten gaat fietsen, heb inmiddels een paar tochten gefietst merk duidelijk een verschil, ben erg blij met de nieuwe afstelling. Karin bedankt voor je professionele aanpak.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Zeer deskundig, goede uitleg wat er gebeurt en waarom iets veranderd aan je houding.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Voor de meting wordt uitgebreid de tijd genomen, wat veel vertrouwen geeft in de meetresultaten. Fijn ook dat je die resultaten in de mail toegestuurd krijgt. Daarnaast was het ook gewoon leuk, zoveel aandacht en deskundige adviezen te krijgen van Karin.
Het belangrijkste is dat ik nu kan fietsen zonder last van rug of knie!

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Erg goede ervaring. Karin is behulpzaam, weet wat ze doet en weet precies wat nodig is voor een goede afstelling. Ze nam ruim de tijd om te luisteren naar het doel van de bikefit. Alles wordt goed en duidelijk stapsgewijs uitgelegd. Fietsen na de bikefit voelde vertrouwd en comfortabel. Nu km's maken!

Perfecte bike fit.
Dat zou iedere koper van een fiets moeten doen.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Karin is duidelijk en werkt gestructureerd. Alles wordt goed uitgelegd en verklaard waarom.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Het was een vervolg op een eerdere uitgebreide bikefitting. Wilde even na een paar jaar weer wat finetunen. Karin heeft me gastvrij ontvangen en zeer doelgericht en vakbekwaam geholpen. Wat goed is blijft goed en waar wat nuances aangebracht kunnen worden zijn ze aangebracht.
Zit echt nu helemaal lekker op de fiets!
Je voelt geen haast of druk maar alleen maar aandacht en tijd voor jou en je fiets. Kom er niet voor niets vanuit Friesland er voor rijden!

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
I had an amazing experience at Total BikeFitting with Karin! Today, she did a fitting on both my road and time trial bikes, and the difference is incredible. I thought my setup was fine after three years riding my road bike, but her detailed adjustments made the ride so much more comfortable and efficient. Karin’s professionalism and attention to every tiny detail were just top-notch. I’ll absolutely go back and highly recommend her. Even if you think you’re set, you need to see Karin!

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Más información sobre otros tipos de reseñas.