La empresa ha respondido
Er blevet klippet hos TreatMe, Holte, siden dens åbning og kan kun anbefale. Altid god vejledning, høj professionalisme og ingen tvivl om at salonen lever op til sit navn…og mere til. Meget dygti... Ver más
La empresa ha respondido
Så ked af min klipning i dag. Havde flot, langt og tykt hår. Bad om at få klippet spidser og tyndet ud i det. Endte med den grimmeste hakkede etageklipning jeg nogensinde har set. Jeg er grædefærdig.... Ver más
Hos TREAT ME er kunden altid i fokus og alle i teamet tilstræber at du for en velfortjent pause fra den vanlige travlhed i en professionel, behagelig og afslappet atmosfære. Dit personlige udtryk er vigtigt for dig, og for os, hvorfor vi altid tager os god tid til en snak med dig om ønskede stil, samt dit hårs struktur og tilstand. Det uanset om du er ny eller eksisterende kunde. Har du mod på noget nyt og anderledes har vi altid flere gode ideer til inspiration men også gode til blot at se til at det klassiske og enkelte er helt på plads. Oplevelsen skal ikke stå alene da resultatet jo er det du skal være glad for, og det er det vi altid ønske at kreere. Dit hår og du skal naturligvis forkæles.
Holte Midtpunkt 23, 2840 , Holte, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Treat Me.Jeg fik både klippet og farvet mit hår og resultatet blev præcis, som jeg havde håbet. Frisøren var meget dygtig, lyttede til mine ønsker og kom samtidig med gode råd og forslag. Atmosfæren i salonen var behagelig . Jeg er utrolig glad for mit nye hår og kan varmt anbefale denne frisør til andre. Tusind tak for den flotte behandling . Jeg kommer helt sikkert igen.

Respuesta de Treatme
Er blevet klippet hos TreatMe, Holte, siden dens åbning og kan kun anbefale.
Meget dygtig indehaver, dygtige og behagelige voksne medarbejdere som altid har god ro og orden.
En 1. Klasses salon for alle, ung som ældre ….altid et ‘treat’ af venlige og fagligt kompetent personale.
Slutteligt, et imponerende udvalg af gode hårplejeprodukter!

Respuesta de Treatme
Har været kunde i 2-3 år og er altid blevet behandlet pænt og klippet fint, af såvel Sophia som hendes dygtige kolleger. Modtager altid en eller to små ekstra services uden betaling, plus smilende og høflig betjening. Jeg er med andre ord en meget glad kunde

Respuesta de Treatme
Virkelig dårlig betjening - alle ansatte gik og talte på deres modersmål med hinanden henover hovedet på kunderne / jeg skulle have mit barnebarn på 12 år klippet - det tog de 725 kh for - bad dem krølle hendes hår lidt og der blev tillagt ly 459, - for 20 krøller - de kaldte det styling - noget der ville være ren god kundeservice alle andre steder i alt kr 1098, for et barneklip af en frisør barnet ikke kunne tale med / kommer ALDRIG igen der

Respuesta de Treatme
Som altid er oplevelsen -God service, søde og dygtige medarbejdere. Den bedste anbefaling herfra

Respuesta de Treatme
Fantastisk behandling & service! Super dygtig frisør! Kan anbefales !!!

Den store forkælelse hos Treat Me
Jeg fik den store forkælelse hos Treat Me i Holte: Vask, klip, striber og styling af mit lange, tykke hår - og det var en fantastisk oplevelse!
Jeg blev forkælet fuldt ud! Jeg fik de flotteste farver striber, der passer perfekt til mine øvrige farver. Så blev jeg klippet præcis som jeg ønskede det og til sidst blev mit hår stylet virkelig flot, så jeg bare følte mig virkelig flot og velplejet bagefter. Jeg kan varmt anbefale Treat Me. Udover at lave mit hår virkelig flot er de også bare så søde og service mindet - en virkelig god oplevelse!😍

Respuesta de Treatme
God service, super søde medarbejdere, professionelt tilgang og altid godt resultat

Respuesta de Treatme
Er kommet hos TreatMe i Holte i flere år. Altid en dejlig rolig atmosfære, rigtig god betjening og som altid højt fagligt niveau.
Et professionelt team som har faglighed og god oplevelse i centrum.
Vender altid retur til TreatMe

Respuesta de Treatme
Hos Treat Me får jeg altid fremragende service. Sophia er en dygtig frisør og det er altid hyggeligt at komme forbi og blive klippet. Jeg er fast kunde og kan varmt anbefale andre at blive det samme!

Respuesta de Treatme
Jeg kan varmt anbefale TREAT ME. Salonen er både hyggelig og stilfuld, og man føler sig taget godt imod fra det øjeblik, man træder ind. Personalet er virkelig dygtige og passionerede – de tager sig tid til at lytte til ens ønsker og kommer med gode råd, så man går derfra med et resultat, der passer perfekt til én.
Stemningen er afslappet og der er altid en følelse af, at det handler om velvære og kvalitet – ikke bare en hurtig klipning. Jeg gik derfra med både flot hår og et stort smil.
Hvis du leder efter en frisørsalon i Holte, hvor du både får professionel behandling og en skøn oplevelse, så er TREAT ME stedet at besøge! 🙌✨

Kære Treat Me,
Tak for jeres svar og forklaring. Jeg forstår godt, at mit hår kræver ekstra tid, men jeg havde ingen mulighed for at forudse, at regningen ville ende på 1.600 kr., når jeg normalt betaler 300–400 kr. for vask, føn og blowout andre steder. Mit hår kan sagtens få en klassisk blowout, så det er ikke korrekt, at det skulle være umuligt uden krøllejern. Jeg synes derfor, prisen burde have været gjort helt klar på forhånd.
Jeg håber, vi kan finde en fair løsning, og fastholder derfor mit ønske om at få halvdelen af beløbet retur.
Aya
Jeg bliver altid glad for at komme hos Sophia. Hun er ikke bare dygtig til at klippe, men også utrolig sød og venlig. Hun lytter til, hvad jeg ønsker, og sørger for, at jeg altid går derfra og føler mig pæn og præsentabel. Kan kun anbefale hende!
/Ken

Respuesta de Treatme
Det var en helt igennem god oplevelse jeg havde hos Frisør Treat me, det var behageligt & professionelt !!
De forstod fuldstændig & mere til, hvad jeg ønskede, jeg har ikke været så glad for mit hår i mange mange år 😘

Respuesta de Treatme
Har aldrig oplevet så dårlig en frisør før. Jeg er tom for ord.
Bliver klippet af Sophia som egentlig er en flink dame, dog knap så god til at klippe hår. Jeg beder hende om at hun ikke skal tynde ud og huske på, at jeg har en sideskilning. Hun vælger efter at gøre det stik modsatte. Dette sted kan derfor ikke anbefales! Håber der kommer styr på den biks, for jeg kommer ikke tilbage.
Yderst ringe fade, og samtidig skæv i nakken. Alt i alt ikke særlig fed oplevelse. Og så endda lige op til galla…
Jeg er rigtig ked af klipningen.
Frisøren talte hverken dansk eller engelsk, og klippede løs, uden synderlig interesse for hvad mine ønsker var.
Hun har både givet mig pandehår, hvilket jeg ikke ville have, og hun klippede heller ikke resten af håret i lag.
Så en virkelig dårlig oplevelse fra mig og drøn ærgerligt at bruge penge på :(
Da min frisør gennem 40 år er gået på pension skulle jeg finde en ny. Har prøvet nogle forskellige og var ikke begejstret.
I dag var jeg hos Treat Me i Holte midtpunkt. Her var en behagelig rolig stemning. Jeg oplevede mange positive ting gennem at kigge på den øvrige personale. Sophia der klippede og permanente mig var behagelig og meget dygtig. Gik derfra med et stort smil og her vil jeg gerne komme igen. Tak for nogle skønne, inspirerende og positivt resultat timer. Tak! Marianne

Respuesta de Treatme
Más información sobre otros tipos de reseñas.