Super go service 5 stjerner her fra. Var nervøse for at det ikke kunne nå at komme, skrev sms besked og blev opdateret hele vejen igennem 💪
Consulta las opiniones de los clientes
Triathlonshop har flere gange hjulpet mig last minute med top udstyr inden race, senest da min gamle våddragt stod af, der fremskaffede Triathlonshop en helt ny og meget svært skaffende Orca dragt så... Ver más
La empresa ha respondido
Indehaveren Thomas er en erfaren triatlet med en tydelig passion for sin sport, sin forretning og ikke mindst for at give sine kunder en god service. Jeg skulle købe en ny våddragt og mødte op i deres... Ver más
Jeg forstår godt hvorfor Amazon dræber webshops som Triathlonshop. Jeg har endnu ikke fået mine varer, selvom Triathlonshop påstår varen er pakket og selvom der er trukket penge fra min konto.... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de deportes
- Deportes de aventura
- Tienda de artículos para deportes al aire libre
- Mayorista de accesorios deportivos
Escrito por la empresa
🏊♂️🚴♀️🏃♂️ TRIATHLONSHOP.DK – Din dedikerede partner til svømning, cykling og løb - men i høj grad også før, under og efter dit race! Velkommen til **Triathlonshop.dk** – Danmarks mest specialiserede webshop for triathleter på alle niveauer. Uanset om du er elitesportsudøver med fokus på marginal gains, eller nybegynder på vej mod din første sprintdistance, finder du alt det nødvendige udstyr hos os. Vi har håndplukket et sortiment af topkvalitetsprodukter fra førende mærker inden for svømning, cykling og løb. Vores udvalg dækker alt fra våddragter, tri-dragter og cykelhjelme til energiprodukter, GPS-ure og vedligeholdelsesgrej – alt sammen nøje udvalgt med triathlonsportens krav og passionerede udøvere for øje. Hos Triathlonshop.dk kombinerer vi ekspertise, passion og personlig service, så du får den bedste oplevelse – både før, under og efter dit køb. Vi er selv triathleter og forstår dine behov, uanset om målet er podieplacering eller personlig udvikling. **Triathlon er ikke bare en sport – det er en livsstil.** Og hos Triathlonshop.dk er vi med dig hele vejen.
Información de contacto
Bibliotekvej 53B, 1. sal, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- info@triathlonshop.dk
- triathlonshop.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Varen er på lager indtil man har betalt, så den udsolgt.
Varen er på lager... Bare ikke når man har bestilt den og gennemført betalingen. Derefter modtager man en mail om at der er 20 ugers leveringstid. Magen til dårlig service skal man lede længe efter.

Respuesta de Triathlonshop
Hurtig og perfekt service.
Købte en cykelkuffert.
Samlede den ovenikøbet så jeg bare kunne trække den ud til hjemturen
Rigtig god support
Rigtig god support, og opfølgning på trods af lange leveringstider på produkter. 5 stjerner herfra. 😊
Super hurtig levering og service
Som altid rigtig god service!
God oplevelse
Jeg bestilte et par cykelbriller og det tog ikke lang tid for de ankom. Super god service.
Først sender i en ordrebekræftelse og…
Først sender i en ordrebekræftelse og siden annullerer i ordren :-(

Respuesta de Triathlonshop
Meget hurtig levering :0)
Hurtig levering
Skulle bruge riser kit til 3T Aura, dog er riser kittet det samme på nær på boltene ( de er 5 mm for korte til Aura), men dem havde jeg heldigvis
Stort relevant udvalg og gode priser.
Hurtig ekspedition og levering
Havde min cykel til et stort service
Havde min cykel til et stort service, og fik smurt lejer o.lign, og NU kører den bare super godt :) ... og så til en fornuftig pris.
Super service 😃👍🏻
Hurtig levering....ingen slinger..
Alligevel ikke på lager...
Varen var reklameret som værende på lager og klar til afsendelse. Det viste sig at den var i restordre og handlen blev derfor ikke gennemført.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.