Zeer slechte ervaring met deze webshop. Ik raad iedereen af om hier te bestellen! Er worden artikelen verkocht die sterk op namaak lijken. Na het retourneren van de bestelling is het bovendien erg moe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Makkelijk om een afspraak te maken voor levering van het product! De chauffeur wilde het pakket mijn huis indragen om het op de juiste plek te zetten, dat vind ik nog eens service!
Het was voor het eerst dat ik bij Triple J Online een product heb besteld, een koelvriescombinatie. Eerst had ik contact via WhatsApp, waarbij snel en accuraat werd gereageerd. Daarna de bestelling ge... Ver más
La empresa ha respondido
Prachtige ruime vriezer, een taartstolp kan er met gemak in, vriest goed en ik heb nog ruimte voor broden !! Top apparaat. Goede bezorging en nette afhandeling.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Triple J Online (triplejonline.nl) is dé webshop voor voordelig witgoed, huishoudelijke apparaten, tv's en monitoren: wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, televisies en meer. Nieuw én Outlet, A-merken, snelle bezorging in Nederland en België en persoonlijke klantenservice. Kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Información de contacto
De Spinnekop 9, 9101 BV, Dokkum, Holanda
- 0641790902
- info@triplejonline.nl
- triplejonline.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Horrible experience
Horrible experience. You pay almost four hundred for washing machine with delivery. First they arrive and try to install. It was not working. Than they offer you another model.. ok it's fine. But they set delivery time for Saturday, so instead spend your time as you want you're whole day at home. Noone show up. So most untrustfull "company" ever. Waiting for Monday for what they gonna say.

Respuesta de Triple J Online
Mijn zoon had een koel/vries combinatie…
Mijn zoon had een koel/vries combinatie besteld. Onduidelijk wat de schade was. Ze zeggen dat er fotos waren. Maar die hebben wij niet gezien bij de bestelling. Blijkt bij levering in de achterkant een mega gat te zitten. Hij gaf aan dat hij niet tevreden was. En niet wist dat de schade zo groot zou zijn. De deuken in de voorkant, oké. Maar dit gat is abnormaal.Hij mag nu €60,- betalen om het product op te laten halen. Terwijl ze adverteren met gratis retour halen bij ontevreden. Nou, gewoon €60,- verdient dus zonder product. Echt schandalig. Wij hebben nu contact met Kassa, maar dat kan nog even duren. We hopen dat zijn koelkast snel wordt opgehaald en zijn geld wordt teruggestort. Want daar heb ik nu ook een hard hoofd in. Loze advertenties en uitspraken. Niet bestellen bij dit bedrijf. De schade is aanzienlijk. Deze schade aan het koelsysteem kan ook giftige gassen verspreiden en brandgevaar opleveren. Fijn bedrijf dus. Niet mee in zee gaan dus. Je bent gewaarschuwd.

Respuesta de Triple J Online
TV vanuit de retourvoorraad gekocht
TV vanuit de retourvoorraad gekocht, product was compleet en in volledige nieuwstaat. Bij de bezorging was hij nog even kwijt (GLS), na contact met Triple J hebben ze direct actie ondernomen. De TV werd gewoon keurig geleverd én ik kreeg zelfs nog een telefoontje na met de vraag of hij wel bezorgd was. Top product en service met een gouden randje.

Respuesta de Triple J Online
Risicoloos 2e Hands Als Nieuw? Triple J!
Ik heb bij Triple J Online mijn eerste OLED TV ooit gekocht. De LG Evo G5 48 inch. Deze gaat elders vaak voor rond de €1000. Niet bij Triple J hoor! Leveren ze dan in op service of kwaliteit? Totaal niet. Gratis levering binnen 2 dagen, een vol jaar garantie en gecontroleerd op werking. Totaal risicoloos dus. En dat voor slechts €850! Als ik nog eens iets nodig heb, ga ik zeker eerst even bij Triple J kijken. Zou jij ook eens moeten proberen ;)

Article déplorable
Honteux! J’ai commander un casque qui est arrivé dans un sale état. L’article est bon à jeter.
Le casque est abîmé et usé, il présente des taches brunes au niveau des oreilles et sur l’arceau en cuir qui est craquelé! Les coussins sont eux « dégonflés »
Je déconseille fortement.

Koelen voor weinig !
Sorry net een verkeerde beordeling gegeven ! was voor een ander bedoeld. Koelkastje doet het goed alleen het vries vakje , maar dat mag de pret niet drukken ! Supper.

Perfecte levering
Perfecte levering
Betaal gemak
Eerlijk
Mooi Materiaal

Respuesta de Triple J Online
Ik had geluk om meteen te vinden…
Ik had geluk om meteen te vinden precies wat ik zocht. AEG was-droog compinatie dat ik graag wilde hebben. Alles ging soepel van bestelling tot verzorging vlekkeloos met een korting van liefst 600 euro!
Het is echt de moeite waard om alle opties te onderzoeken en niet overslaan minder bekende winkels.

Gewoon goed
Vriendelijke en behulpzame mensen bij Triple J. Bezorging perfect en een prima wasdroger geplaatst.Dikke pluim, alles verliep volgens afspraak. Marisa

Respuesta de Triple J Online
De dag van bezorging was de levering er…
De dag van bezorging was de levering er niet. Dit is niet aan ons gemeld dus de hele dag voor niets huisarrest.
Maar 3 dagen later zoals afgesproken en geloofd is de droger bezorgd . Keurig op tijd en door zeer nette mannen geplaatst en aangesloten.

Respuesta de Triple J Online
Commande via le site Bol d’un…
Commande via le site Bol d’un réfrigérateur.
Livraison assurée pour le 3 juillet, on est contactés pour changer notre commande ou attendre la semaine d’après.
Livraison prévue finalement le 10 juillet et jamais arrivée.
Service clientèle en dessous de tout . Comment Bol peut héberger ce partenaire ?
Très deçus

Respuesta de Triple J Online
Pracht oven, ontbrekende stekker en onderdelen, Wifi koppeling lukt niet
Bestelling van de Smeg oven op de website ging snel en probleemloos. Ook op de vriendelijke en zeer zorgvuldige levering heb ik niets op aan te merken. LOF!
Na het uitpakken viel het me op dat er helemaal geen 230V stekker aan het snoer was gekoppeld; er staken 3 lange 'blote' draden uit de kabel....
Hoe een dergelijk artikel dan, volgens de website "geheel uitvoerig getest en in orde", nagekeken wordt. ZONDER stekker, blijft mij een raadsel...
Een klein onderdeel ontbrak eveneens bij de oven, net als de gebruiksaanwijzing.
Bij navraag (via whatsapp) kreeg ik te horen dat Smeg ovens altijd zonder stekker worden geleverd (?)
Op de ontbrekende onderdelen kreeg ik verder geen respons.
Het koppelen van de oven aan de Wifi behoeft een 3 weekse studie op zich!
Via whatsapp kreeg ik veel informatie en zo veel instellingen die ik op iPhone of iPad moest wijzigen, blokkeren, uitzetten en een nieuw 2.4 GHz wifi netwerk moest aanmaken dat ik maar contact met Smeg heb opgenomen en om hulp heb gevraagd.
Er komt nu een monteur,
Ik ben zeker geen digibeet, verre van, maar dit onwillig stuk software (Connect-app Smeg) is met geen mogelijkheid aan de praat/gekoppeld te krijgen.
Waarom dat zo ingewikkeld en omslachtig moet zijn, zal (mij) wel altijd een raadsel blijven.
De oven zelf is een verademing om mee te werken, uiteraard nog niet alle functies (stoom/magnetron/grill/oven etc) uitvoerig kunnen testen, maar de eerste grote lasagne schotel kwam perfect uit de oven!

Respuesta de Triple J Online
Er wordt snel reacties gegeven op…
Er wordt snel reacties gegeven op vragen.

Eerlijke handelaar
Eerlijke beschrijving en goede foto’s. Levering was wat later, maar dit werd gecommuniceerd met mij.

Respuesta de Triple J Online
Duidelijke taal en goede prijzen
Duidelijke taal en goede prijzen ! Snelle reactie bij problemen en zeer goed afgehandeld! Een aanrader!!

Wat een mazzel heb ik
Wat een mazzel heb ik, een schattige oranje Smeg koelkast met een hoge korting gescoord. Een 'retourtje' maar niks mis mee hoor. Ziet er zo leuk uit en ook leuk voor mijn portemonnee.

Respuesta de Triple J Online
Ik heb via Troostwijk Auctions een…
Ik heb via Troostwijk Auctions een Samsung koel-vriescombinatie gekocht, waarbij Triple J Online de verkoper was, voor een totaalbedrag van €234,74.
Bij levering bleek de koelkast erg vies en vervuild te zijn. Nadat ik hem grondig had schoongemaakt, ontdekte ik dat hij helemaal niet werkte.
In de advertentie stond dat het artikel niet gecontroleerd of getest was, maar nergens werd vermeld dat het defect was. Toch weigeren zowel Troostwijk Auctions als Triple J Online iedere vorm van verantwoordelijkheid of een passende oplossing te bieden. Troostwijk blijft verwijzen naar een kijkdag, terwijl die volgens mijn ervaring niet heeft plaatsgevonden.
Ik begrijp dat het kopen via een veiling risico's met zich meebrengt, maar er is een groot verschil tussen een niet-getest product en een volledig defect product. Daarnaast mag je verwachten dat een geleverd apparaat in een redelijke staat verkeert. Het afleveren van een sterk vervuild en volledig defect apparaat zonder dit duidelijk in de advertentie te vermelden, gevolgd door het afwijzen van iedere verantwoordelijkheid, vind ik onacceptabel.
Op basis van deze ervaring kan ik Troostwijk Auctions en Triple J Online helaas niet aanbevelen.

Respuesta de Triple J Online
Mail reaction and what’s app reaction…
Mail reaction and what’s app reaction super.
Will order again soon and recommend to friends and family.