Triple J Online Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring met deze webshop. Ik raad iedereen af om hier te bestellen! Er worden artikelen verkocht die sterk op namaak lijken. Na het retourneren van de bestelling is het bovendien erg moe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk om een afspraak te maken voor levering van het product! De chauffeur wilde het pakket mijn huis indragen om het op de juiste plek te zetten, dat vind ik nog eens service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was voor het eerst dat ik bij Triple J Online een product heb besteld, een koelvriescombinatie. Eerst had ik contact via WhatsApp, waarbij snel en accuraat werd gereageerd. Daarna de bestelling ge... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige ruime vriezer, een taartstolp kan er met gemak in, vriest goed en ik heb nog ruimte voor broden !! Top apparaat. Goede bezorging en nette afhandeling.

Información sobre la empresa

1. Tienda outlet
  2. Tienda de refrigeradores
  3. Tienda de TV
  4. Tienda de lavadoras y secadoras

Escrito por la empresa

Triple J Online (triplejonline.nl) is dé webshop voor voordelig witgoed, huishoudelijke apparaten, tv's en monitoren: wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, televisies en meer. Nieuw én Outlet, A-merken, snelle bezorging in Nederland en België en persoonlijke klantenservice. Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

133 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dure (1500eu) oven gekocht - geen rooster, bakplaat etc geleverd

Dure (1500eu) oven gekocht. Dit zou gaan om een ongebruikt retour item. De oven werd geleverd maar alle accessoire die bij de over geleverd worden zaten er niet bij. Bij een SMEG oven gaat het hierbij al snel om 3-400eu aan accessoires. Ik heb dit gemeld bij Triple J en gevraagd om een nette oplossing maar daar werd niet op gereageerd.

15 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice en snelle levering!

Ik heb onlangs een 'LG SMART monitor aangeschaft bij Triple J Online en ben zeer tevreden. Het product is precies zoals beschreven en werkt uitstekend. Wat ik vooral waardeer is de prettige communicatie en de razendsnelle levering. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar goede elektronica voor een scherpe prijs!

15 de junio de 2026

Zeer tevreden

Duidelijke website. Duidelijke, eerlijke fotos. Na aankoop ook meteen contact over het bezorgmoment. Door meerdere negatieve reviews was ik sceptisch, maar totaal onterecht. De bestaande beschadigingen zijn netjes, duidelijk gemeld, en de koel-vries combinatie ziet er verder keurig uit. Zeer tevreden!

De levering gaat via een bedrijf die gespecialiseerd is in vervoer van grote, niet standaard maat vervoer. Het is netjes, met beleid, binnen gezet.

Al met al zeer tevreden met de aankoop!

12 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en prima service

Snelle levering en prima service. Tweede kans koel-vriescombinatie gekocht, maar hij was gloednieuw en nog ingepakt in folie en karton. Geen deukje of schrammetje erop.
Ook is het grote pakket helemaal naar boven gebracht voor me tot op de plaats waar hij moest staan…. Alleen en ouder kon ik dat niet. Dit was mijn speciale verzoek dat dus gehonoreerd werd. Grote dank ervoor.

8 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer ontevreden met die bedrijf en zal…

Zeer ontevreden met die bedrijf en zal na levering van mijn bestelling ook nooit meer bij hun bestellen. Ik heb afgelopen woensdag 3 juni een bestelling geplaatst bij hun(Amerikaanse koelkast) want ik kwam thuis en merkte mijn koelkast is kapot en moet alles weggooien als de dag erna geen koelkast heb(donderdag 4 juni) nou ik kwam dus een koelkast tegen op hun site die me dus wel beviel en besloot hem te bestellen. Bij het bestellen moet je een dag aangeven wanneer je hem wilde hebben. Aangezien het dus al te laat was om de bestelling de volgende dag te krijgen koos ik dus voor 05-06-26. En heb toen de bestelling afgerond en betaald. Nu komt het… wanneer je dus bij hun besteld krijg je dus alleen een factuur met wat je heb besteld en staat er geen leverdatum nog op de factuur nog in de mails die je krijgt. Nou vandaag 05-6-26 denk ik dus wij krijgen vandaag de koelkast binnen…. Ik nam contact met hun op en kreeg toen te horen dat ik heb aangegeven dat ik mijn bestelling maandag 8 juni pas wilde hebben. TEN EERSTE GEEN ENKELE RANDEBIEL GAAT EEN BESTELLING PLAATSEN BIJ EEN BEDRIJF PLAATSEN EN WETENDE DAT HIJ HET PRODUCT zo snel mogelijk nodig heeft en dan aan gaat geven dat hij het de week erop wilt. Toen ik dit aangaf aan de gene wie ik sprak aan de telefoon deed hij nog net niet alsof ik gek was. Want het kon niet volgens hem dat ik die tijdsblok kon zien op het moment van bestellen. TEN TWEEDE ER IS EEN LEVERAFSPRAAK IN HUN SYSTEEM GEMAAKT ZONDER DAT IK DAAR GOEDKEURING VOOR HEB GEGEVEN WANT. IK HEB 3 mails gekregen met de herinnering dat ik een dag moet aangeven via de app en dan staat er opeens bij jullie in het systeem ik heb aangegeven maandag. Deze mensen doen wat ze willen en niemand heeft tijd voor deze ongein….. ik appte hun ook via de app de dag voor de levering het bericht werd gewoon gelezen en nooit op gereageerd. Ik zou hier niet bestellen hartstikke fijn voor de mensen voor wie het wel allemaal lekker liep bij hun maar dit heb ik nog nooooooit in mijn 35 jaar bestaan meegemaakt !

5 de junio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fridge works but a lot of damaged around the item

After ordering a fridge in this shop, I was extremely desappointed, frustrated and very dissastified with the delivered product. Actually for such price, I would never paid this damaged item... after unpacking the fridge I found out that all the product was damaged:dents, holes, scratches, loose parts, damaged wiring...etc. ,aesthetically was a dissaster but the plus point is that the fridge still working... bad communication, they asked to mail or whatsapp but they do not reply... they only reply the phone calls... when I complaint about the item, they do not show any interest to arrange the situation or to find a good solution... However, even the delivery service was chaotic. My spouse had to help the driver to put the fridge inside the house... very bad service! I WOULD NOT RECOMMEND NOBODY! POOR SERVICE.

3 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne en snelle levering van onze…

Fijne en snelle levering van onze amerikaanse koelkast. De koelkast was goed verpakt en werd tot binnen bezorgd. En dit voor een goede prijs van een b keus koelkast. De foto's kwamen overeen met hoe de koelkast eruit ziet. Zeker een aanrader.

3 de junio de 2026

Geweldig

Ik heb een koelkast bij hen besteld en die werd al binnen twee dagen geleverd. De koelkast ziet er fantastisch uit, vrijwel als nieuw. Je kunt nauwelijks zien dat er ooit een kleine beschadiging aan heeft gezeten. Daarnaast was de prijs erg aantrekkelijk. Wat mij echter het meest heeft overtuigd, is de uitstekende klantenservice. Zowel via WhatsApp als telefonisch werd ik snel, vriendelijk en professioneel geholpen. Echt een aanrader! 100% tevreden en mijn volgende aankoop doe ik zeker weer bij hen.

1 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van A tot Z top geregeld!

Lang gezocht naar een afzuigkap die wij mooi vonden, uiteindelijk bij Triple J Online gevonden en besteld. Was een showmodel maar daar zie je niets van. Keurig netjes verpakt en geheel in nieuwstaat! Op de dag van bezorgen werd ik gebeld door de bezorger dat zij er met 20 - 30 minuten zouden zijn. Gewoon van A tot Z goed en dat mag benoemd worden. Top geregeld!

27 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Overall good

I received a working product which I'm happy with but the description of why the product was originally returned was not accurate. It said in the description the base was missing, so I ordered a new one, yet it arrived with the base but the product itself was bent.

1 de mayo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.