Ondanks enkele negatieve reviews van hun website toch een bestelling geplaatst bij trofee.be / Gravimat van enkele medailles met tekst op. Dezelfde week nog het pakketje ontvangen en niets op aan te... Ver más
Bij het online ingeven van mijn bestelling heb ik ( in een speciaal daartoe bestemd vakje voor opmerkingen ) enkele vragen gesteld omtrent lettertype en opmaak. Ik heb daarop totaal geen reactie gekre... Ver más
La empresa ha respondido
Hoi Trofee.be Ik bestelde 6 bekers voor de leerlingen van het Koningklijk Atheneum Keerbergen. Ze wonnen de "Beste Mini Onderneming van Vlaanderen" van Vlajo. Ze kregen daarvoor een enorme w... Ver más
We hadden eigenlijk iets te laat besteld en daarom een mailtje naar het bedrijf gestuurd met de vraag of ze toch eventueel nog snel konden leveren. Ik kreeg onmiddellijk een vriendelijk antwoord en de... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ben je op zoek naar een award, trofee, of medaille: bij Gravimat vind je jouw gepersonaliseerde sportprijs die je wilt uitreiken! Steeds te bezoeken in ons atelier van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, ook op zaterdag voormiddag! Gratis retourneren.
Herentalsebaan 244, 2160, Wommelgem, Bélgica
- +32 (0)3 322 39 39
- info@trofee.be
- trofee.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Voor 1ste keer besteld
Voor 1ste keer besteld , en top top snelle levering en blij met het product ik koop nog
Tevreden klant
Materiaal OK, snel klaar en vlotte levering.
Wat admin verwarring maar komt goed?
Zeer tevreden over de hele lijn!
- Prima service
- Goede ondersteuning bij (technische) vragen
- Snelle en correcte levering
Goede kwaliteit van zandstralen op glas. We zijn tevreden!
Knappe medailles en heel snel geleverd!
Snelle en goede afhandeling
Excellent
Snelle levering + perfecte verpakking + product ontvangen zoals omschreven = Aanrader
top service!
De trofee werd snel en correct…
De trofee werd snel en correct geleverd. Het plaatje met de tekst werd prima gemaakt. Ik was zeer tevreden en zal hier nog bestellen.
Ik heb al meermaals medailles besteld…
Ik heb al meermaals medailles besteld en telkens een zeer mooi produkt gekregen netjes en zeeeer vlug geleverd zonder enige problemen.
Een hele mooie en grote trofee alles…
Een hele mooie en grote trofee alles was perfect hartelijke dank wij zullen jullie opvolgen om nog te kopen
Maandag vooormiddag besteld.
Maandag vooormiddag besteld.
dinsdag voormiddag geleverd.
verdiend een 5 score
gr
ronny
Hoi Trofee.be
Hoi Trofee.be
Ik bestelde 6 bekers voor de leerlingen van het Koningklijk Atheneum Keerbergen. Ze wonnen de "Beste Mini Onderneming van Vlaanderen" van Vlajo. Ze kregen daarvoor een enorme wissel beker... Maar geen geen zelf aandenken.
Een paar simpele zoekopdrachten op google bracht me al snel naar jullie website....
Toen ik dan ook nog eens de prijs zag... Was ik meteen verkocht... Ik ging die ijverige studenten een eigen trofee bezorgen.
Dus....
Product ++
Prijs +++
Snelheid van levering ++++
Tevreden klant :)
ALLES LIEP PERFECT
Top service - Mooi resultaat
Top service. Mooie afwerking en geheel naar wens. Moeilijk logo maar helemaal geslaagd. Alle afspraken goed nagekomen. Zeker een aanrader.
Trofee.be is zeker een aanrader !
De medailles zijn mooi, goed gegraveerd en voorzien van een deugdelijk lint.
De verzending was top en snel.
Trofee.be is zeker een aanrader !
Más información sobre otros tipos de reseñas.