Valorada con 1 estrellas sobre 5

KATASTROF! SÄMST! månad efter månad under flera år betalar man medlemskap i tro om att om allting skiter sig så har man back-up och hjälp när det väl behövs som mest men de gör ditt liv till något vä... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tyvärr går det inte att ge mindre än 1 stjärna. Jag har aldrig känt mig så lurad på pengar som när jag blev arbetslös och behövde ha med denna fruktansvärda organisation att göra. Deras långa han... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Försökt fått a-kassa som jag är berättigad till sen oktober nu. Fruktansvärt dåliga på att kommunicera och minst dubbelt så lång handläggningstid än vad som sägs. Ibland känns det som att ingen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Avsaknaden av offentlig e-postadress för skriftlig kommunikation är anmärkningsvärd. När en organisation hanterar ekonomiska åtaganden och rättsligt bindande beslut bör det finnas en tydlig och spårba... Ver más

1,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,2

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inget positivt att säga alls!

Jag har nog aldrig varit med om en organisation där man inte kan säga ett enda positivt ord för att beskriva den. Inte ett enda. De bryr sig heller inte om den massiva kritiken som riktats mot dem och bemödar sig definitivt inte med att bemöta den. Jag har nu väntat i snart 2 månader på besked och idag kom äntligen en uppdatering kring mitt ärende. Döm om min förvåning när jag plötsligt ska lämna in ett anställningsbevis på mitt NYA arbete när jag inte har ett nytt arbete...De svarar inte i telefon och inte heller på mina meddelanden utan gör allt för att förhala, t.o.m hittar på falska anledningar till att pausa handläggningen!
När jag för cirka en månad sedan faktiskt fick tag på dem så frågade jag dem hur jag gör för att byta a-kassa mitt i ett pågående ärende då jag var extremt missnöjd. Ett förväntat svar på den frågan kanske skulle kunna vara att de är ledsna att förlora en medlem och undrar vad de kan göra för att min upplevelse av organisationen ska förändras. Inte då! De berättade bara hur jag går till väga och hittade på en massa anledningar till varför handläggningen tar sån tid. Sen meddelade de att jag ska vara medveten om att även om jag byter nu så är det fortfarande de som tar beslutet. Så fort jag inte är i behov av a-kassa byter jag! Lurendrejeri är vad det är!

13 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Huggen i ryggen, lurad och förnedrad

Finns så mycket att berätta och förklara, men i korthet så ska jag försöka förklara varför detta är det sämsta skräp jag upplevt.

Jag har betalat för akassa i flera år, när de väl händer något för första gången så tog det över ett halvår, ja du läste rätt. ETT HALVÅR, att få sin ersättning. Med dussintals timmar av ringande, uppdateringar, inskickningar av fullmakter och frågeställningar, de är precis som om de gör allt vad de kan för att komma undan och underbetala en. Rent sagt, lura en.

Fick mitt första beslut efter ett par månader där de hade räknat helt felaktiga siffror och gett mig 20% mindre än min tjänstgöringsgrad. Jag överklagade beslutet och enligt dem så åker mitt nya ärende då längst ner i högen igen. Det tog mig ett KRIG att få min rätt till ersättning och under inflation och jättedyra priser har jag fått ta från sparpengar osv för att klara mig. Hur hade det varit för en annan som inte hade haft tillgång till buffert/investeringar/annat kapital?

Usch säger jag bara. Har varit i kontakt med IAF och gett all info kring hur Unionen har betett sig, ingen info kring mitt ärende, ignorerat mig enormt, sjukt sega handläggare, och mera.

Sjukaste jag varit med om, jag har idag skickat in ansökan om att gå ur detta skräp. Ett tips, spara era pengar istället för månadsavgift till dessa. Dessa vill er inte väl och om ni sparar månadsavgiftens summa varje månad så har ni definitivt större chans att klara er på den när det väl inträffar än deras hjälp. Spara era pengar!

1 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inne på femte månaden utan hjälp

Inne på femte månaden utan någon som helst hjälp. Inga svar på frågor, inget beslut, ingen ersättning. Har betalat som medlem i flera år, riktigt besviken. Hur får det ens gå till såhär? :(

15 de noviembre de 2022

Unionea-kassa är lurendrejeri

Unionen fackförbund är det inget fel på men unionen a-kassa är ett gäng obildade och inkompetenta människor. Med det menar jag att den är ohjälpsamma och nedvärderande för att nämna några få saker. När jag bytte a-kassa insåg jag det rätt snabbt. Kan inte förstå att jag gett dem mina pengar i så många år. Är glad att jag bytt och skriver denna recensionen ifall någon som kanske letar efter a-kassa och tror att unionen är rätt val, förhoppningsvis ändrar sig.

21 de octubre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min fru har väntat över 10 veckor och…

Min fru har väntat över 10 veckor och de hittar på massa anledningar till varför det tar så lång tid. Ursäkt efter ursäkt.
"systembyte i våras"
"längre handläggningstider"
"sjukdom"

Jag har varit medlem i 3 år, men kommer nu att gå ur pga min frus upplevelse med Unionens Akassa.

28 de septiembre de 2022

Vardelösa

Vardelösa. Gå inte med i unionen a-kassa. Enorma väntetider och de kommer inte kunna hjälpa er i tid. Du får ingen feedback om vad som pågår. Bättre att spara den pengar man betalar de i en sparkonto varje månad. Då vet du åtminstone att du kommer kunna betala dina räkningar.

27 de septiembre de 2022

Otrevlig och kunnig personal

Otrevlig och kunnig personal.
Den som jobbar i kundtjänsten är sjukt okunniga.
Fick ringa runt en massa fram tills att jag fick hjälp! Tog över 3 timmar som egentligen skulle ta några minuter!

Snälla utbilda kundtjänst personalen för vilka regler som gäller!
Dem har ingen aning om hur aktivitetsrapportering funkar.

Jobbar man på unionen ska man kunna sitt jobb!

Bli inte medlem hos unionen!

1 de septiembre de 2022

unreasonably long processing times

Extremely long process times, and unhelpful staff. I was let go from my Job in July. Its now almost September,and i have a new job, yet they havent paid me for the period i have been unemployed. If i didnt have a proper buffer account(everyone should, but life happens and not everyone does) i would have had a real problem with cashflow. I strongly do not reccomend unionen akassa to anyone looking for proper income insurance. Its not a safety net.

25 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

This is the worse place I've ever…

This is the worse place I've ever dealed with. Totally unprofessional, careless and suspicious. Holding up my payments because they misunderstood information from arbetsförmedlingen and i had to pay for that. I literally had to fight with them in chat to get my own money! Incredible! This is the first time in my life i was without the job for less than 5 month and such a humiliation! For the entire period i was payed twice! The rest of the time i was just trying to prove them that the reason they frozen my payments is actually NOT my fault:( Happily i am employed again and will NEVER colaborate with Unionen! It doesn't cost my nerves. If i could give them 0, i would! I really hope that some higher authorities read theese reviews and "take care" of that scammers. Wish them to collapse asap!

7 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Förlorar man jobbet är det 3…

Förlorar man jobbet är det 3 karensdagar, skickar in all dokumentation kan ta ca 1-2 veckor beroende på hur snabb arbetsgivaren är. Sen är det ca 5 veckor för att få beslut från unionen om man får sin a-kassa. vilket skämt.

15 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

VARNING - fel och dårlig behandling

Jag har sedan jag flyttade til Sverige, varit medlem hos Unionens akasse. Jag har jobbat arslet av mig i et år. Jag skiftade jobb tillbaka i september/oktober 2021 var jag var ledig utan jobb. Jag gjorde dem uppmärksam på att de hade räcknat mina timmar fel, då de skrev 23timmar i veckar - Men hur kan 40+ timmar varje vecka i ett år bli till 23timmar i veckan?!
Jag fick veta att det inte betyder nåt eftersom jag var så fort i jobb. Då sluttar jag mitt jobb i Mars och få då veta att jag bara har 23 timmar i veckan och att JAG skulle ha sagt något den gången - vilke jag gjorde - Men deras fel drabber dig som medlem och nu vill dom inte utbetala det sista av min ersättning fast jag är berättigad ersättning för en vecka var jag bara har jobbat två dagar en vecka - asså 16 timmar. Det ger mig mist 7 timmars ersättning till goda som jag verkligen behöver eftersom jag först får min första lön d. 25 juni -.-

24 de mayo de 2022

Svårt med uppsägning

Dom gör det otroligt omständligt att säga upp sig.

1. Jag kommer inte in på mitt konto, det står bara att jag inte har rättigheter att komma åt det.
2. Det går inte att maila angående uppsägning.
3. Det var en timme väntetid på telefon så jag tryckte att jag ville bli uppringd. Då ringder de 12.57 (3 timmar senare) och säger att de inte kan hjälpa mig för handläggarna är på lunch till 13!!!! De kräver att jag alltså lägger på och ringer upp igen istället för att vänta ett par minuter och koppla mig sen. De kan tydligen inte heller be dem ringa upp mig. Så nu sitter jag är i kö igen för att de ska koppla mig.

23 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I have been a member for over a year…

I have been a member for over a year now and I have recently become unemployed, though it will be for a brief period.

They accuse me of not being active enough in my job hunt, and when I told them I took a very brief trip overseas to look after a sick relative, and then I got Covid so I was a bit sick for a few days, they threaten to ask me to pay them back one week's payment.

I have told them that even despite these upsetting events I did search and apply for jobs and even did two interviews.

This is how they look after loyal members? Horrible!

3 de marzo de 2022

Dear Unionens Akassan employees

Dear Unionens Akassan employees! I I really hope that 1000 sek that you took out of my monthly 4000 sek you will spend on your medicine! People, Stay away from these Unionesakassan heartless monsters. Those Unionensakassan people will make your life a nightmare, claiming every single krona from you jobless income no matter how small it is. They sneak and fish out every possible information and speculate on my and other people words, issue double facturas on the same case that is a total fraud. Plus unfriendly, cold customer service, that never calls, hides information, asking the same questions many times, has extremely user unfriendly home website interface that constantly cant load at once etc... On the top of all, they prohibit to combine Swedish language part time studies of max 50% along with receiving money from them, motivating after their calculations that it makes more than parttime and thus, it distracts you from looking for a job. How to get a job in Sweden and integrate into society and finally escape this hell burocratic organisation without a Swedish language? All in all, get away asap from this hell or think twice before becoming a member. Join a different one, it might be not much better, but at least you spare yourselves many sleepless nights, stress and depression.

27 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Detta är verkligen ett blufföretag som…

Detta är verkligen ett blufföretag som skor sig på de som redan befinner sig i en utsatt situation. Rekommenderar verkligen ingen människa någonsin att gå med i deras a-kassa, däremot vill jag verkligen avråda folk från att göra det!

Jag hoppas att alla får upp ögonen för vilka lurendrejare de är och inte går på deras tomma löften. Men jag var tydligen dum nog att tro att jag efter 10 år av inbetalningar skulle kunna få någonting tillbaka, åtminstone ett trevligt bemötande eller en handläggare som kunde svara mig, men det var uppenbarligen för mycket begärt.

3 de febrero de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.