Prima vaccinatiepunt. Van te voren, online, afspraak gemaakt. Daarna ontvang je adviezen en kun je keuzes maken... Afspraak precies zoals gepland. Kort en krachtig. Prima Ik moest wel zoeken... Ver más
La empresa ha respondido
Je kunt snel een afspraak in de buurt maken en alles loopt netjes op tijd. Website is wat onduidelijk over rabies-prikken. Daar zijn 2 mogelijkheden voor prikken, alleen kan de goedkope (onderhuidse)... Ver más
La empresa ha respondido
Ben niet op bezoek geweest..gelukkig heb ik de dag ervoor gebeld ..want achteraf bleek ik geen vaccinatie voor Namibië Botswana en Zimbabwe nodig te hebben anders was ik woensdag voor niets helemaal n... Ver más
La empresa ha respondido
Vlotte afhandeling en leuk personeel. De locatie Uilenstede in Amstelveen is wel wat lastig te vinden. Pas op de deur van de huisartsenpraktijk zie dat vaccinatiepunt er ook zit.
La empresa ha respondido
Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.
Maus Gatsonidesweg 10, 2031AG, Haarlem, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Speciaal gevraagd of een specifiek vaccin leverbaar was. Dit was volgens hun wel zo, maar toch niet. Stuurde vervolgens wél de factuur voor "online advies"!
Als je iets niet kunt leveren, zeg dit dan gewoon eerlijk. Maar ga dan niet geld vragen!

Respuesta de Vaccinatiepunt
Was gemakkelijk te vinden. Werden op tijd op geroepen vanuit de wachtkamer. Al onze vragen werden beantwoord en prima/vakkundig geprikt.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Waardeloze troep. Stuurde dubbele facturen en geven vervolgens aan dat je niet over facturen kunt bellen. Dus moet je weer mailen en afwachten. Hierdoor blijf je in onzekerheid, daarom geen aanrader

Respuesta de Vaccinatiepunt
We konden snel terecht,werden deskundig en vlot geholpen.
Geen klachten van de vaccinatie.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Voor onze vakantie naar Oostenrijk konden we zeer snel terecht voor de vaccinatie die beschermt tegen de teek. Deskundig, meedenkend en vriendelijk personeel.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Snel, vriendelijk, vakkundig en netjes. Goede uitleg gekregen van alles en aardige mensen.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Ik was er heengegaan voor een vaccinatie voor tekenencefalitis.
De medewerker was aardig en legde goed uit wat de werking van het vaccin was en hoe lang je beschermd bent na de vaccinatie en dat er in mijn geval 3 prikken nodig zijn voor langdurige bescherming.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Afspraak was snel gemaakt. Goede uitleg gekregen en het was goed bereikbaar. Het enige minpunt was dat ik terug moest komen voor een prik dat niet opvoorraad was.

Respuesta de Vaccinatiepunt
3 lijkt mog wat maar kan ook nog lager uitvallen.
Als je op reis gaat en tot 3 x aan toe vervalt de afspraak en kan je nauweljks een nieuwe afspraak maken, dat is gewoon echt niet rekening houden met mensen!
De enige die ons goed heeft geholpen verdient 10 sterren en dat is Jenneken op de prikpostbin Apeldoorn.
Empathie en heel erg meedenkend en daardoor helpend!
Dus Jenneken in Apeldoorn! Daar kan je op bouwen! Heel erg bedankt Jenneken!!!!!

Respuesta de Vaccinatiepunt
Goede communicatie je kon snel een afspraak maken. Prettige medewerkers

Respuesta de Vaccinatiepunt
Ik had een DTP vaccinatie nodig voor mijn reis naar Bali en prima geholpen zefs meer dan dat, want de gegevens doorgestuurd naar mijn verzekeraar, terwijl ik al met mijn pinpas klaar stond. De locatie ( voormalig kerkgebouw in Gouda) is perfect en relaxed.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Volgens planning, vriendelijk. Consult stelt helemaal niet s voor. Was ook al ingevuld. Is verdienmodel.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Vriendelijk, goed voorbereid en op afgesproken tijd :)

Respuesta de Vaccinatiepunt
Het was makkelijk om online een afspraak te maken. Op het punt zelf kundige vpk, die zich had ingelezen in onze reis bestemming.
Daarnaast kan ze zeer goed prikken

Respuesta de Vaccinatiepunt
Was mooie lokatie...met rust en ruimte en professionele mensen.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Duidelijke informatie op de website, makkelijk keuzes kunnen maken en datum en locaties kiezen voor de beoogde vaccinaties. Tijdens de eerste afspraak goed geinformeerd. Zelfs kwam de arts dr. Frank naar de kamer en heeft een mooie plan gemaakt voor vervolg. De kosten waren wel te hoog, misschien een verbeterpunt voor de overheid.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Heel fijn en efficiënt, maar ook persoonlijk en hartelijk.
Tevoren via mail met vragenlijst invullen met bestemming etc en daarna duidelijk advies met mogelijkheid om gemaakte afspraak te bevestigen dan wel annuleren.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Dichtbij, snel plaats en goede informatie verstrekking en allerbelangrijkst, ondanks dat afspraak later was door omstandigheden: vriendelijk!

Respuesta de Vaccinatiepunt
Makkelijk bereikbaar, goed en helder advies. Aanrader

Respuesta de Vaccinatiepunt
Vriendelijk en behulpzaam, heeft de papieren voor de vervolg vaccinatie nog even nagekeken en verbeterd zodat de 2e prik ook vlotjes verloopt.
Helemaal top geregeld.