Burde på ingen måde have så meget som 1 stjerne 🤔 Det er fuldstændig håbløst at få et retur svar på firmaet 😢 Størrelse på deres importerede sko svarer på ingen måde overens med europæisk standa... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Skulle have MINUS 10 stjerner de trækker pengene og varen kommer aldrig. Men det viser sig at deres cvr nr ikke eksisterer. Så brug aldrig denne siden Valenta
den stjerne er kun givet fordi man ikke kan give - 10 har som en de andre bestilt en vare før jul 2024 og pengene blev trukket samme dag dog er varen ikke dukket op endnu og gør det sikkert heller ikk... Ver más
Bestil før jul 2024 og har intet hørt og nu kan man heller ikke tracke ordre mere det firma er vist fup og svindel og ja hvis der er andre der vil politi anmelde dem så er jeg frisk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
ARRRR så blev man da lige snydt !!!
ARRRR så blev man da lige snydt !!!
Ikke engang Temu ville stå inde for denne "jakke !!!
Dårlige varer uden mulighed for returnering
Varerne er virkelig ringe kvalitet. Derudover er det ikke et dansk firma og cvr. Nummeret der fremgår på hjemmesiden er falskt.
De forlanger man skal sende varerne tilbage til Kina, hvor de er sendt fra, for at få pengene retur, men giver ikke returadresse.
Desværre var jeg først herinde efter jeg havde fået varerne. Jeg gjorde som en anden skrev herinde at jeg ville have 70% tilbage ellers blev de politianmeldt. Det accepterede de og jeg har i dag fået pengene, så jeg ikke tabte så meget på det.
Fup firma
Da mine 2 jakker kom, levede de bestemt ikke op til kvalitet eller billed.
Har forsøgt flere gange med at få en returadresse, men de svarer ikke på mails. Kan bestemt ikke anbefale dette firma
Forfærdeligt firma
Forfærdeligt firma.
Varerne lever på ingen måde op til billederne på hjemmesiden. De kommer fra Kina og er ikke lavet af uld. Firmaet gør det umuligt for en at returnere varerne, da de ikke vil oplyse en, hvortil varerne skal returneres. Hold jer langt væk! Det er en utrolig dårlig oplevelse at handle hos Valenta
Købte
Købte, hvad jeg troede var en pæn jakke, fik en plast-polyester trøje, som er lige til skraldespanden, for sent læste jeg på deres side “leveres direkte fra producenten”, som er Kina.. Føler mig megasnydt og deres returpolitik er til at så indviklet og besværlig, hvilket gør det helt umuligt.. Køb ikke herfra!
Hvis man kunne giv 0
Hvis man kunne giv 0, snyd med snyd på. Tabt 300 kr, man kan ikke kontakte firma.
Fup firma
o stjerner. Falsk firma, som ikke har et CVR nr. Personen køber varen i TEMU men forgiver sig at være Cindy fra Valenta eller Orthofit. Der er ingen afsender af varen og Personen kan ikke oplyse firmaadresse eller CVR nr. Forlangte 70% tilbage eller en politianmeldelsev indenfor 5 hverdage og fik pengene. Ubrugelige varer som har en falsk værdi.
Ingen stjerner
Ingen stjerner! Det kan siges meget kort: FUP-firma! Ved godt, man skal skrive pænt her - men det er det pæneste, jeg kan finde på. Deres historie er rent fup og set andre steder under andre navne. Send dem ikke penge!
De ringeste sko
De ringeste sko, kunne købe den til langt under prisen på temu.....300 kr for en gang plastik .
Sidste gang jeg handler hos jer
LÆS…..ADVARSEL
LÆS…..ADVARSEL - FUPFIRMA…
JUNK FRA KINA.
VARENE KAN IKKE REFUNDERES.
Plat firma
Plat firma : 😵💫😵💫
Svare ikke på mail / sender forkert vare /
skal aldrig mere handle der..
Svindel og fup firma
Svindel og fup firma - trækker pengene selvom ordren er annulleret. Lige til en politianmeldelse - tilbyder yderligere 30% men tager det høje beløb i kurven
Aldrig brug dette scam firma
Kun fordi det ikke er muligt at give 0 stjerner får de 1.
Jeg købte en vinterfrakke og efter langt ventetid og flere mails til dem fik jeg den hjem. Men aldrig har jeg været så skuffet. Den er lavet i et enkel lag stof som er så tyndt at man kan se igennem den på ingen måde en VINTERFRAKKE.
Dertil komme det at de overhovedet ikke vender tilbage på mine mange mails.
Ville gerne have givet 0 stjerner
Ville gerne have givet 0 stjerner. Jeg har efter 14 dage modtaget min jakke som var virkelig fin på billedet. Hold da op en skuffelse. Jeg kan nu se at de ikke giver pengene tilbage. Jeg kan ikke anbefale nogen at købe fra dette firma. Varen kommer desuden fra Kina. 😤
Var ved at købe nogle ergonomiske sko
Var ved at købe nogle ergonomiske sko. Men så fandt jeg dem magen til på temu til ingen penge. Fup firma
ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL!!!
ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL!!!! HOLD JER LANGT VÆK!!! DET ER ET FUP FIRMA SOM BURDE POLITI ANMELDES!! SKAM JER!!
Jeg bestilte en vegansk uld sweater
Jeg bestilte en vegansk uld sweater, med forsendelses-tid på 5-7 dage.
Pengene blev hævet næste dag og jeg modtog mange mails om, at nu var min forsendelse på vej med "link" til at spore den, men at der godt kunne være forsinkelse pga travlhed ... Jeg modtog sweateren efter 14 dage (fra Kina), og på mærket står der 100% polyester ...
Jeg er siden jeg bestilte blevet bombarderet med "gode tilbud" mails - meget aggressiv markedsføring. Jeg har forsøgt at afmelde nyhedsbrevet, men det kan ikke lade sig gøre. Så eneste mulighed er blokering.
Det positive er, at størrelsen passer, så derfor 1 stjerne
Lad være med at købe noget fra dette…
Lad være med at købe noget fra dette fup firma, da man ikke kan få refunderet sin vare. De kommer med et alternativ, at man kan få 50 % i nedslag på varen og så beholde den, de vil ikke give en returkode, de presser en til at købe med 50 % nedslag. Det er umuligt at komme igennem med noget som helst uanset, hvor mange mails man sender, nu stået på igennem et par mdr., det er det samme svar man får retur hvergang med lidt variation.
For dårligt!!!!
Hvordan får jeg mine 60 % for kinaskoene igen som de lovede?
0 stjerner - hold jer væk
Ærgerligt, der ikke er mulighed for 0 stjerner.
Jeg må indrømme at jeg faldt i denne hjemmeside med begge ben😒
Bestilte en uldtrøje og fik en 100% polyester trøje - Kinesiske varer af værste skuffe, og det tog en evighed, før jeg fik pakken.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.