Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Burde på ingen måde have så meget som 1 stjerne 🤔 Det er fuldstændig håbløst at få et retur svar på firmaet 😢 Størrelse på deres importerede sko svarer på ingen måde overens med europæisk standa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle have MINUS 10 stjerner de trækker pengene og varen kommer aldrig. Men det viser sig at deres cvr nr ikke eksisterer. Så brug aldrig denne siden Valenta

Valorada con 1 estrellas sobre 5

den stjerne er kun givet fordi man ikke kan give - 10 har som en de andre bestilt en vare før jul 2024 og pengene blev trukket samme dag dog er varen ikke dukket op endnu og gør det sikkert heller ikk... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestil før jul 2024 og har intet hørt og nu kan man heller ikke tracke ordre mere det firma er vist fup og svindel og ja hvis der er andre der vil politi anmelde dem så er jeg frisk

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,2

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det værste Kina bras og har ikke noget…

Det værste Kina bras og har ikke noget med billedet at gøre.
Tror de tjener penge på at sælge SHEIN og Temu varer.
Når man vil returnere skal det ske til Kina med dertil omkostninger forbundet.
Hvis man vil beholde varen blir man tilbudt først refusion på 20% så 30% og 50%😡😡😡😘

19 de octubre de 2024

Svindel.

Kinesisk kvalitet. Jeg kan ikke få pengene tilbage. Knus svarer de ikke længere på mine krav. Jeg har været dum, det er ikke et dansk firma.

25 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valenta Copenhagen, det liigner det rene fup og fidus

Valenta Copenhagen, skriver i deres reklame,
" Efter 2 år så er vi nød til at stoppe"

Det samme kunne jeg læse i et firma som hed
jensen-outlet.eu. Det firma er i dag lukket. Man lukker vel ikke et firma den ene dag og åbner et nyt næste dag, når firmaet er under afvikling ?
Fotos af oxford støvlerne på begge hjemme siderne så helt ens ud. Jeg tjekkede lige CVR nummeret for valenta-copenhagen, (datacvr.virk.dk) .
Deres CVR nummer eksistere ikke !

Så der tør jeg ikke handle

No Order Received, Money Deducted – Feels Like a Scam

I placed an order on October 13, 2024, and the payment was promptly deducted from my account. However, I have not received the order yet. The tracking information provided is useless, as there’s no way to track it, and it's well past the expected delivery time. Despite contacting customer service and being told it’s on the way, I’ve had no updates. At this point, it feels like a scam. Extremely disappointed and frustrated with the lack of transparency.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAM!! Stay away from this company

Stay away from this company. SCAM
Fake pictures. FAKE product. No return.
A total waste and overuse of resources on Earth, which tricks people into buying their useless plastic products from China, only to be able to throw them out and burn in our atmosphere. They should be punished for using resources in this way. Very frustrating.

21 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Troede det var et dansk firma

Troede det var et dansk firma. Der kommer billige kina-trøjer og det hele er fup. Købte desværre 3 som jeg ikke kan bruge og nu er det umuligt at få dem returneret og man står åbenbart selv til ansvar for alt da de fraskriver sig ansvaret.. Det er svært at få at vide hvor man skal returnere til og processen er bøvlet..

18 de octubre de 2024

Scam

Scam. Bestil ikke. Kinesiske produkter. Lang levering og umuligt at kontakte

Totalt fusk

Totalt fusk. Er enig med alle de dårlige anmeldelser. Jeg kan ikke engang kontakte dem og få returadresse. Så er blevet fuldstændig snydt, da det ikke var islandsk uld men acryl og dårlig kvalitet.

21 de octubre de 2024

Købte en trøje

Købte en trøje - af så ringe kvalitet at det pinligt. Forsøgte at returnere varen - hvilket ikke ser ud til at være muligt. Hold jer væk fra denne butik.

20 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte bh sæt i str xxl

Bestilte bh sæt i str xxl. Sættet er den ringeste kvalitet og alt for småt 😡Firmaet reklamerer med dansk firma i Kbh, men dette fusk produkt kommer fra Kina!!!
Ærger mig over ikke at have læst alle de dårlige anmeldelser, før jeg bestilte varen!!!

14 de octubre de 2024

Totalt fup.

Totalt fup.
Jeg bestille 3 par ensfarvede sko i henholdsvis hvid (39), sort (36) og grå (36). Jeg modtog 3 par sko i kinesisk kvalitet med små mønstre i henholdsvis sort (måske 39?), grå (36) og Bordeaux rød (45!).
Jeg har naturligvis sendt en klage og bedt om at returnere varerne og få pengene retur - får intet respons.
Bedste råd - lad være!!!

1 de octubre de 2024

Øv. Rådent firma.

Jeg havde bestilt to strikkede trøjer, som overhovedet ikke lignede dem på billedet. Den ene i en brun farve. Den var nærmest carry gul. Aldrig er jeg blevet så skuffet. Køb ikke hos dem, medmindre du er sikker på, hvad du får. Øv. Rådent firma

16 de octubre de 2024

100% FUSK

100% FUSK! Bestilte en “smuk, retro sweater” i “islandsk uld” - og fik en grim masseproduceret polyestersweater i helt andre farver, andet snit og mønster. Sendt fra Hong Kong. På deres hjemmeside og i deres Facebookopslag ser det ud som om, det er en lille butik i København. Det er det ikke - det er fusk og snyd. Den “kundetilfredshed”, de angiver på siden er også løgn. Jeg har lyst til at anmelde dem til Forbrugerklagenævnet og klage til alt og alle, men jeg kan jo se her på siden, at mine penge er tabt, og jeg hænger på min polyesterklud. Trælse lærepenge, jeg gerne havde været foruden - men LAD VÆRE MED AT KØBE NOGET HER!

15 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg oplever præcist det samme som…

Jeg oplever præcist det samme som andre. Virksomheden forgiver at være fra Danmark, men er uægte og eksisterer sikkert ikke.
Kontaktede dem 10 dage efter min ordre var afgivet og pludselig var der en trace besked, uden informationer.
"Lasse" er igen på banen og forsøger at kommunikere med alt mulig ligegyldig snak.
Pengene er tabt, så køb ikke der!!

26 de agosto de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.