Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring met bestelling van hoofdkussens goede kwaliteit. Iets vergeten toe te voegen bij de bestelling. Kreeg een keurig nette mail van Thomas en daarna is de bestelling direct verzonden. Hopen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 jaar geleden een dekbedovertrek besteld, tot op de dag van vandaag nog steeds tevreden over! Goede kwaliteit en de kleur blijft mooi.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een slechte ervaring waarbij vrienden de gekregen cadeaubonnen eerst niet en later na veel gedoe wel konden inleveren voor een diner bij van der Valk, is het door van der Valk keurig opgelost. Door... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering. Alleen zeer hoge verzendkosten en had ook gevraagd om in een geschenkverpakking te steken, maar dit is niet gebeurd. Zelfs was het kartonnetje van de cadeaubon een beetje beschadig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el hogar
  2. también en la categoría
  3. Tienda de colchones
  4. Tienda general

Escrito por la empresa

Bij Valk Store kunt u de kwaliteitsproducten kopen die u in de Van der Valk hotels ziet

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,4

Todas las opiniones

54 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wat wij jammer vinden ,is dat alles…

Wat wij jammer vinden ,is dat alles besteld en betaald is we een mail krijgen dat het over 3 weken geleverd wordt (terwijl wij lezen dat het op voorraad is.)
Jammer

1 de marzo de 2025

Respuesta de Valk Store

Hartelijk bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u ontevreden bent over de levertijd van uw bestelling. De gemiddelde levertijd op de matrassen en toppers is momenteel 3 weken. Voor meer informatie over de levertijd van onze producten verwijzen wij u naar deze pagina: https://www.valkstore.nl/pages/verzenden-retourneren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanuit je luie stoel te bestellen

Vanuit je luie stoel te bestellen, mooie prijs en vlot geleverd!

26 de febrero de 2025

Respuesta de Valk Store

Fijn om te horen dat het plaatsen van een bestelling eenvoudig is en dat uw bestelling vlot is geleverd. Hartelijk bedankt voor uw review.

Overzichtelijk

Overzichtelijk. Gemakkelijk bestellen & de communicatie van de klantenservice is snel en duidelijk. Levering volgens de planning

Respuesta de Valk Store

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het bestelproces, de communicatie en de levering.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het bestellen ging eenvoudig

Het bestellen ging eenvoudig, of jullie 5 sterren krijgen hangt van de levering af 😇

Respuesta de Valk Store

Fijn om te horen dat het plaatsen van een bestelling eenvoudig is, hartelijk bedankt voor uw review.

Duidelijk en snel

Respuesta de Valk Store

Hartelijk bedankt voor uw review, goed om te horen dat u tevreden bent over de duidelijkheid en snelheid.

Heel fijn bedlinnen

Heel fijn bedlinnen

28 de enero de 2025

Respuesta de Valk Store

Hartelijk bedankt voor uw review, fijn dat u tevreden bent over onze bedlinnen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Valk Store biedt echt super matrassen/toppers

Valk Store biedt echt geweldige matrassen en toppers! Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen! Zowel het matras als de topper zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat wij weer heerlijk slapen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Bedankt voor de goede service!

12 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Valk Store

Isabel, hartelijk bedankt voor uw reviews. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met onze producten!

Super

Gemakkelijk, correct en snel verwerkt alsmede verstuurd.

28 de noviembre de 2024

Respuesta de Valk Store

Hartelijk bedankt voor uw review.

Beter

Beter : Dat ik van tevoren even bericht krijg waneer het gebracht wordt, nu stond de vrachtwagen chauffeur in ene onverwachts voor de deur. Verder is het wel prettig als je weet dat het matras een chemische lucht heeft dat weggaat als het eerst een weekje ofzo gelucht heeft.nu had 8k mijn bed al opgemaakt en ‘s avonds was die lucht niet te harden.

26 de agosto de 2024

Producten zijn prima.

Producten zijn prima.
Wat alleen beter zou kunnen is dat alles in één keer geleverd wordt.
Per post kwamen de dekbedhoezen.
Bed is daarna bezorgd.
Kussen komen er nog aan en dekbed hebben we nog niets van gehoord.
Kortom, lever alles gelijk met het bed, dan kan je slapen.

13 de septiembre de 2024

Respuesta de Valk Store

Hartelijk dank voor uw feedback en voor de review. Wij zullen dit meenemen voor de toekomst bij het optimaliseren van ons bestel- en leveringsproces. Momenteel komen onze producten vanuit verschillende leveranciers.

Super!

Super fijn bed, snel geleverd en aardige jongens die het bezorgen en in elkaar zetten!

22 de agosto de 2024

Respuesta de Valk Store

Hartelijk dank voor de mooie review!

8 consejos para escribir buenas reseñas.