Goede ervaring met bestelling van hoofdkussens goede kwaliteit. Iets vergeten toe te voegen bij de bestelling. Kreeg een keurig nette mail van Thomas en daarna is de bestelling direct verzonden. Hopen... Ver más
La empresa ha respondido
2 jaar geleden een dekbedovertrek besteld, tot op de dag van vandaag nog steeds tevreden over! Goede kwaliteit en de kleur blijft mooi.
La empresa ha respondido
Na een slechte ervaring waarbij vrienden de gekregen cadeaubonnen eerst niet en later na veel gedoe wel konden inleveren voor een diner bij van der Valk, is het door van der Valk keurig opgelost. Door... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle levering. Alleen zeer hoge verzendkosten en had ook gevraagd om in een geschenkverpakking te steken, maar dit is niet gebeurd. Zelfs was het kartonnetje van de cadeaubon een beetje beschadig... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Valk Store kunt u de kwaliteitsproducten kopen die u in de Van der Valk hotels ziet
Stationsweg 91, 3621 LK, Breukelen, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Wat wij jammer vinden ,is dat alles besteld en betaald is we een mail krijgen dat het over 3 weken geleverd wordt (terwijl wij lezen dat het op voorraad is.)
Jammer

Respuesta de Valk Store
Vanuit je luie stoel te bestellen, mooie prijs en vlot geleverd!

Respuesta de Valk Store
Overzichtelijk. Gemakkelijk bestellen & de communicatie van de klantenservice is snel en duidelijk. Levering volgens de planning

Respuesta de Valk Store
Het bestellen ging eenvoudig, of jullie 5 sterren krijgen hangt van de levering af 😇

Respuesta de Valk Store
Kussen besteld duidelijke site. Kussen is snel geleverd. Prima kussen!

Respuesta de Valk Store
Valk Store biedt echt geweldige matrassen en toppers! Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen! Zowel het matras als de topper zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat wij weer heerlijk slapen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding!
Bedankt voor de goede service!

Respuesta de Valk Store
Er was een probleempje met de bestelling maar die is naar volle tevredenheid opgelost.

Respuesta de Valk Store
Snelle en correcte levering. Tevreden met bestelde artikels.

Respuesta de Valk Store
Beter : Dat ik van tevoren even bericht krijg waneer het gebracht wordt, nu stond de vrachtwagen chauffeur in ene onverwachts voor de deur. Verder is het wel prettig als je weet dat het matras een chemische lucht heeft dat weggaat als het eerst een weekje ofzo gelucht heeft.nu had 8k mijn bed al opgemaakt en ‘s avonds was die lucht niet te harden.
Grote kamer en lekker eten. Altijd goede en correcte ontvangst.

Producten zijn prima.
Wat alleen beter zou kunnen is dat alles in één keer geleverd wordt.
Per post kwamen de dekbedhoezen.
Bed is daarna bezorgd.
Kussen komen er nog aan en dekbed hebben we nog niets van gehoord.
Kortom, lever alles gelijk met het bed, dan kan je slapen.

Respuesta de Valk Store
Super fijn bed, snel geleverd en aardige jongens die het bezorgen en in elkaar zetten!