Christian ankom hurtigt, grundet akut behov for hjælp - da strømmen i min lejlighed var gået... Jeg havde en anden håndværker ude først, der ikke kunne hjælpe, men fik hurtigt identificere problemet,... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fint Tilfreds med montering af 3 stikkontakter. Elektrikeren Christian løste opgaven super professionelt selvom den ene stikkontakt skulle sidde under afbryder og uden mellemrum et meget synligt sted... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er ovenud tilfreds med Thomas Hovmand, der kom samme dag vi bad om et tilbud. Vi mailede efterfølgende med Thomas for at beslutte hvilken type af varmepumpe der passede til vores behov. Thomas sv... Ver más
La empresa ha respondido
Steffen fra Lino El ApS klarede opgaven hurtigt og effektivt - vi er meget trygge ved ham og hans rådgivning + han sparede os for næsten 10.000kr
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Valmi Group ApS er en landsdækkende autoriseret EL- og VVSinstallatør. Valmi løser alle slags EL- og VVSopgaver for private, virksomheder og det offentlige. Ring eller skriv, så giver vi gerne et tilbud eller løser din næste opgave, med autorisation, garanti og relevant forsikring. Faglig grundighed - fair betaling
Información de contacto
Kronprinsensgade 4, 2., 1114, KBH K, Dinamarca
- info@valmi.dk
- valmi.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
El til tiden og professionelt arbejde…
El til tiden og professionelt arbejde af Uffe Hansen, kan anbefales

Carbo EL Service Indlejet Leverandør i VALMI
Der er ingen tvivl om at starte som partner med VALMI har ændret min økonomiske situation til den gode side
Så tak for det og for et forsat godt sammen sammearbejde med VALMI
Carbo EL Service

Respuesta de Valmi Group Aps
Dygtig elektriker meget tilfreds med…
Dygtig elektriker meget tilfreds med arbejdets udførelse

Super god service!
Super god service! Svær opgave, men Oliver fik løst den!

Respuesta de Valmi Group Aps
Målrettet og godt arbejde fra start til…
Målrettet og godt arbejde fra start til slut.
Elektriker Thomas Hovmand. TEH-Elservice ApS

Good experience
Andreas was really great to work with. Great communicator, friendly and quick to respond and transparent about the work and price. I would definitely work with him again.

Respuesta de Valmi Group Aps
elektrikeren har leveret det som var…
elektrikeren har leveret det som var aftalt

Respuesta de Valmi Group Aps
De har en fin elektriker hos sig.
Jeg har mødt en elektriker og han er meget fin. Venlig og kompetent.

Rigtig god service
Rigtig god service. Dygtig og til at snakke med. Jeg vil bruge ham igen 🙂

Respuesta de Valmi Group Aps
Arbejdet blev udført professionelt og…
Arbejdet blev udført professionelt og hurtigt.

Respuesta de Valmi Group Aps
Det var hyggeligt og rart at have…
Det var hyggeligt og rart at have Steffen i huset. Glad smilende og god energi.
Ham vil heg helt sikkert bruge igen.

Varmepumpe
Vi har fået installeret en varmepumpe d. 23.3.22 - der er lavet et fint stykke arbejde og vi er indtil videre godt tilfreds.

La experiencia Trustpilot