Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Christian ankom hurtigt, grundet akut behov for hjælp - da strømmen i min lejlighed var gået... Jeg havde en anden håndværker ude først, der ikke kunne hjælpe, men fik hurtigt identificere problemet,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint Tilfreds med montering af 3 stikkontakter. Elektrikeren Christian løste opgaven super professionelt selvom den ene stikkontakt skulle sidde under afbryder og uden mellemrum et meget synligt sted... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er ovenud tilfreds med Thomas Hovmand, der kom samme dag vi bad om et tilbud. Vi mailede efterfølgende med Thomas for at beslutte hvilken type af varmepumpe der passede til vores behov. Thomas sv... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Steffen fra Lino El ApS klarede opgaven hurtigt og effektivt - vi er meget trygge ved ham og hans rådgivning + han sparede os for næsten 10.000kr

Información sobre la empresa

1. Servicio de instalaciones eléctricas
  2. Fontanero

Escrito por la empresa

Valmi Group ApS er en landsdækkende autoriseret EL- og VVSinstallatør. Valmi løser alle slags EL- og VVSopgaver for private, virksomheder og det offentlige. Ring eller skriv, så giver vi gerne et tilbud eller løser din næste opgave, med autorisation, garanti og relevant forsikring. Faglig grundighed - fair betaling

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nemt og ligetil

Bruger Thomas som er her fra Lolland som jeg selv, fremragende, venlig, ærlig som altid laver et rigtig pænt og godt stykke arbejde og er til at få fat i ligetil og nemt.

2 de abril de 2022

Hej Per

Tak for de pæne ord, som jeg straks sender videre til Thomas “the wonderboy” Hovmand. Han vælter sig i 5 stjernede anmeldelser her på siden, så han gør det godt og jeg er stolt af at han har valgt Valmi som sin samarbejdspartner.

Søde

Søde, hurtige og effektive

21 de marzo de 2022

Hej Sofia

Tak, venligt og pænt af dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt jeres vvs afdeling i…

Jeg har brugt jeres vvs afdeling i Silkeborg og har været yderst tilfreds.

16 de marzo de 2022

Hej Nikolaj

Det lyder dejligt, så kan vi også være tilfredse.Håber at se dig en anden gang i butikken når du får brug for EL eller VVS assistance.

God oplevelse

Positiv oplevelse med Valmi group hele vejen igennem.
Havde brug for hjælp til elektrisk opmontering i vores produktion.
Valmi sendte en erfaren kompetent medarbejder med hænderne skruet rigtigt på og med evnen til og tænke selv.

16 de marzo de 2022

Hej PP Techniq

Tak for de pæne ord. Evnen til at tænke selv er noget vi lægger meget vægt på. Det er godt for kunden og for os.

Tja...

Tja, hvad kan jeg sige..
En yderst kompetent elektriker der bare kan sit kram - og til med en rigtig behagelig fyr 🤗
Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 👍

15 de marzo de 2022

Hej Troels

I "gamle" dage sagde man "boller fra Kohberg....", men tusind tak for den pæne anmeldelse og hele stjerne fra dig.

Meget god elektriker - Martin

Det var elektrikeren Martin (HTC Hammergaard).
Kompetent, venlig og meget god kommunikation hele vejen igennem.
Det var en meget god oplevelse, og jeg kommer højst sandsynligt til at bruge ham som min eneste elektriker fremover. 😊

12 de marzo de 2022

Hej Rasmus

Du er så velkommen til at anvende Martin en anden gang. Hørte at den gode oplevelse gik begge vej og tak for det.

Hej Ole

Thomas er snart stjernen i Valmi - han får hele tiden flotte anmeldelser. Måske det skyldes at han er dygtig, servicemindet og en behagelig gut - hvem ved. Tak for de pæne ord.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Martin Hansen er en dygtig / pålidelig…

Martin Hansen er en dygtig / pålidelig elektrikker
som vi er meget glade for

23 de febrero de 2022

Hej Hans-Henrik

Tak, vi i Valmi er også meget glade for samarbejdet med Martin og helt enig, ord som dygtig og pålidelig er noget der skinner igennem ved Martins arbejde og person.

Håber vi ser dig igen som kunde når du har brug for både EL og/eller VVS arbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var meget glad for Steffens arbejde…

Vi var meget glad for Steffens arbejde og venlige service. Han overholdt alle aftaler, og han arbejdet præcist og skånsomt i vores hus. Vi vil gerne bruge ham igen.

21 de febrero de 2022

Hej Johanne

Det er jeg rigtig glad for at høre. Steffen er en vellidt håndværker og I skal bare sige til en anden gang, så er jeg sikker på at Steffen er klar til at hjælpe jer igen. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Steffen og Valmi på trustpilot.

Super kvalitet og ordentlighed

Super kvalitet og ordentlighed - vi har brugt firmaet flere gange og kan kun anbefales - hilsen Ann Charlotte i Nordhavn😊

7 de febrero de 2022

Hej Ann Charlotte

Mange tak - ordentlighed er i vores alles DNA og dejligt du gang på gang er tilfreds.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er super godt arbejde.og rigtig god…

Det er super godt arbejde.og rigtig god service,holder deres aftaler til tiden,kan klart anbefale dem.
Leo Randers

7 de febrero de 2022

Hej Leo

Tak for de pæne ord. Vi bestræber os på at være et ordholdende firma og det ser i store træk ud til at lykkes.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.