Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over dit bedrijf Correcte levering, zeer goede communicatie , vriendelijk Gewoon top en in vergelijking met andere prijzen zeer interessant voor zelfde producten Echt wel we gaa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na een mindere ervaring (vorige keer een verkeerd product gekregen) nu een positief bericht. De hocker die ik graag wilde hebben was weer op voorraad. Vooraf contact gehad om te ontdekken of ik nu wel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet hier kopen, zal me niets verbazen als de goede reviews hier nep zijn. Niet de juiste maat barstoelen ontvangen (had ik zelfs van te voren per mail contact over gehad dat het de lage krukken zoude... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs een geweldig mooie kandelaar aangeschaft voor mijn nieuwe interieur! Artikel was met zorg keurig netjes verpakt en was snel geleverd! De kandelaar was qua prijs ook nog eens een stuk voordel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Vameto biedt een breed assortiment aan meubels van toonaangevende Europese merken, waaronder Zuiver, Dutchbone, Boldmonkey en White Label Living. Als officiële partner van deze gerenommeerde meubelmerken profiteert Vameto van exclusieve voordelen, waardoor wij deze meubels met aanzienlijke kortingen kunnen aanbieden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

3,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Professionele vlekken reiniger.

Recent de professionele vlekken reiniger aangeschaft via Vameto. Super product. Beter dan verwacht. Vlekken binnen een hand omdraai eruit. Echt een aanrader. Top service vanuit het bedrijf.

14 de diciembre de 2023

Professionele Vlekkenreiniger

Ik wou dat ik dit eerder wist. Functioneert optimaal en haalt zelfs vlekken weg die ik er niet uit kreeg met andere schoonmaakmiddelen. Echt een aanrader voor elk huishouden!

11 de diciembre de 2023

Vameto is uitstekend bereikbaar

Bij de levering van onze nieuwe stoel bleek dat de bouten en de ringen niet in de verpakking zaten. Vameto was direct telefonisch bereikbaar en het probleem werd de volgende dag gelijk opgelost! Tevens werd een cadeaubon nagestuurd voor het ongemak. Helemaal top! Dank!

29 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enorm blij met de snelle levering

Enorm blij met de snelle levering, mooi kwaliteit product geleverd en tevens tips gekregen omtrent het product! Er was heel makkelijk contact te krijgen met de klantenservice, dit was nav een vraag los van het product. Dik tevreden!!

29 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie spot en goede communicatie

Op zoek naar een mooie witte spot van Zuiver kwam ik bij Vameto terecht.
Per ongeluk twee bestellingen en betalingen gedaan. Hier werd snel op gereageerd door Vameto en heb direct het geld van de dubbele betaling teruggekregen.
Ook nog een bericht gekregen of de bestelling naar wens is binnengekomen.

24 de noviembre de 2023

lamp met korting super 😊

Goedemiddag, de lamp was sterk afgeprijsd en omdat de doos beschadigd was kregen wij nog extra korting super service de lamp staat geweldig mooi mvg Fam. Roos 🌹

9 de noviembre de 2023

8 consejos para escribir buenas reseñas.