Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerste keer besteld bij Vandeca, super goeie ervaring. Heel duidelijke communicatie, snelle levering en een cadeautje in de doos, wat altijd leuk is. Wat mij betreft hebben ze er een klant bij.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goede service! Mijn pakket kwam maar niet aan, zoekgeraakt bij de pakketbezorger?? Maar een belletje met Vandeca en ze stuurden gelijk het pakket opnieuw. Top geregeld. Klanten service zeer vri... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De levering was snel en correct. helaas waren er 3 van de 20 dozen Quality street 2500gr beschadigd, geblutst. Dit was niet zo leuk want ze werden uitgedeeld als relatiegeschenk. Ik veronderst... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijk persoon via mail. Duidelijke uitleg hoe te bestellen (met factuur). Snelle, zorgeloze levering. Ondanks mijn niet zo grote bestelling zat er extra een tablet lekkere chocolade gratis... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de pedidos de comida online
  2. Restaurante de desayunos
  3. Tienda de chucherías
  4. Tienda de chocolate
  5. Snack bar

Escrito por la empresa

Vandeca is een Belgische webshop voor originele chocolade-, snoep-, koek- en snackcadeaus, aangevuld met gepersonaliseerde cadeaus voor elk moment. We combineren verse kwaliteitsproducten van bekende A-merken met creatieve, herbruikbare verpakkingen en persoonlijke boodschappen. Of het nu gaat om een klein bedankje, een verjaardagscadeau, een seizoensgeschenk, een gepersonaliseerd cadeau of een zakelijk relatiegeschenk: bij Vandeca draait e-commerce niet alleen om producten verkopen, maar om momenten creëren. Met creating tasteful memories vatten we samen waar we elke dag voor staan: smaakvolle cadeaus bezorgen die blijven hangen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,8

Todas las opiniones

72 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ineens geannuleerd..

Via Bol een bestelling gedaan en ineens was deze geannuleerd. Iets later was het product weer verkrijgbaar. In de mail stond dst de prijs niet juist was, maar zo vreemd was de prijs niet en per wet zouden ze dan officieel moeten leveren. (Ps. In Duitsland was het nog voordeliger geweest zelfs).

26 de mayo de 2025

Topservice

Supervriendelijk en snelle levering

20 de mayo de 2025

Respuesta de Vandeca

Beste Stephanie, super om te horen dat je tevreden bent over onze service, daar worden wij ook blij van!

Supersnelle levering

Supersnelle levering.
Verpakt in een handige doos.
Jammer dat één doos stuk was alhoewel ze supergoed verpakt was met bubbelplastiek.

15 de mayo de 2025

Respuesta de Vandeca

Bedankt voor je feedback! Fijn dat alles vlot geleverd werd, jammer van die ene doos. We hadden elkaar hierover even aan de lijn, dus weet dat je ons altijd mag laten weten als we alsnog iets kunnen betekenen. Geniet intussen van de snoepjes.

Correcte klantenservice

Na klacht ivm bezorging door Post-nl dus niet door Vandeca heeft de Klantenservice mij uiterst correct geholpen.
Ik ga zeker meer bij Vandeca bestellen.

12 de mayo de 2025

Respuesta de Vandeca

Dag Elise, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Geniet met volle teugen van al dat lekkers.

heerlijke chocolade

snelle levering en heerlijke chocolade

4 de mayo de 2025

Respuesta de Vandeca

Snelle levering + heerlijke chocolade = match made in heaven, toch? 😉 Bedankt voor je leuke review!

een fantastisch mooi pakket

een fantastisch mooi pakket met een heerlijke variatie van Côte d’Or chocolade. Eigenlijk niks op aan te merken, hoewel als ik dan toch een eerlijke review moet geven zou ik misschien i.p.v. de ook bijgevoegde 9 repen er 6 of 3 van gemaakt hebben en meer uitdelers. Maar buiten dit een heerlijk pakket waar ik heerlijk van ga genieten en misschien (🤭) ook wel van ga uitdelen

13 de mayo de 2025

Respuesta de Vandeca

Leuk Dineke dat je tevreden bent met onze producten. We houden zeker en vast rekening met je tip 😊Bedankt

snelle levering

snelle levering, eenvoudige bestelling

29 de abril de 2025

Respuesta de Vandeca

Dag Ellen, blij van te horen dat je tevreden bent over onze service. Geniet van je lekkernijen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mooi voorgesteld op de website

mooi voorgesteld op de website, netjes ingepakt tegen stuk gaan,
alles mooi verzorgt gewoon top, bedankt

11 de abril de 2025

Respuesta de Vandeca

Beste Danny, blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je bestelling.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

snelle service

11 de abril de 2025

Respuesta de Vandeca

Beste Francois. Bedankt voor je positieve review. Geniet van je bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service en snelle levering

Snelle levering en na een klacht van mijn kant heeft Stefanie het supergoed en snel opgelost.👍toppie. Ga hier zeker nog eens bestellen

17 de abril de 2025

Respuesta de Vandeca

Blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je bestelling 😊

Rapidité

Rapidité, service impeccable, très bonne communication.

13 de abril de 2025

Respuesta de Vandeca

Bonjour. Merci d'avoir partagé votre expérience positive. Profitez bien de votre commande.

Klantenservice is top!

Ik werd goed geholpen via de klantenservice en toen het bleek dat de levering tijdens een zeer warm weekend zou verlopen, nam Vandeca het initiatief om de verzending op een ander moment te laten verlopen om gesmolten chocolade te voorkomen. Smart thinking!

2 de abril de 2025

Respuesta de Vandeca

Dag Laura. Blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Geniet van je lekkernijen!

Prima service!

10 de abril de 2025

Respuesta de Vandeca

Dag Daan. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat we gratis extra cote D'or reep…

Omdat we gratis extra cote D'or reep gehad hebben :) Gratis eten = scoren bij klanten

3 de abril de 2025

Respuesta de Vandeca

Dag Philippe. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Bedankt voor je positieve review!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.