Voor de schadeherstel kwamen we via onze verzekering bij Van Mossel in Culemborg. Schade is ellende, maar gelukkig heeft Van Mossel erg fijn geholpen. Ze zijn erg prettig in het contact. Ze denken me... Ver más

La empresa ha respondido
Bij binnenkomst werd ik al meteen goed geholpen. Er werd meteen foto’s gemaakt en werd gebeld naar mijn verzekering. Al met al super vriendelijk geholpen. Kreeg een vervangend vervoer en binnen paar d... Ver más
La empresa ha respondido
Om te beginnen viel het me op dat het een hele nette, lichte en schone garage is. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en naast dat m'n deuk en krassen netjes gerepareerd zijn was het ook geen e... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle service, vriendelijk geholpen zowel aan de telefoon als bij het bedrijf zelf. Fijne ervaring! Beste in Culemborg!
Pascalweg 29, 4104 BE, Culemborg, Gelderland, Holanda

Invita a los clientes a opinar
Auto ziet er weer uit als nieuw. Was een goede samenwerking met Tiel en Culemborg. Heb zelf niets hoeven regelen, ben zeer vriendelijk geholpen

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
De schadeherstelwerkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd en de kwaliteit is naar wens. De communicatie tijdens het proces was ook soepel. Een belangrijk aandachtspunt was echter de uiteindelijke factuur, de schade was voor eigen kosten. Omdat ik had nagelaten vooraf een gedetailleerde offerte te vragen, was mijn prijsverwachting gebaseerd op eerdere recente ervaringen. Het werkelijke bedrag lag aanzienlijk hoger dan verwacht.
Update 20-11-2025: Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft Van Mossel contact opgenomen voor een persoonlijk gesprek. We hebben een prettig gesprek gehad en de prijsopbouw is daarbij toegelicht. Ik waardeer de transparantie en de professionele afhandeling. Mijn beoordeling is dan ook aangepast van 3 naar 5 sterren.

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Netjes en goed geholpen, behulpzaam, vriendelijk, goede service

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Hele fijne service. Alles goed geregeld, vriendelijk personeel en vlotte procedure. Auto enorm netjes afgeleverd! Erg dankbaar. Raad het zeker aan!

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Nette service en alles volgens afspraak opgelost!

Zie onderstaande tekst.

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Goed geholpen door de mensen. Ze denken met je mee in oplossingen.

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Wat een super service, netjes geholpen duidelijk en snelle service! Toppers in Culemborg!