Wij zijn tevreden. 'Hengelo' begreep wat we nodig hadden nadat onze auto buiten onze schuld total loss was gereden bij een aanrijding in Kroatië. We zochten een vergelijkbare kar: even zuinig, niet m... Ver más

La empresa ha respondido
Alleen maar positieve ervaringen, netjes op afspraak geholpen. Er wordt gedaan wat er gedaan moet worden. Dit keer proefrit gemaakt tijdens mijn onderhouds afspraak. In September kont de nieuwe. K... Ver más
La empresa ha respondido
Voor het kopen van de kia ev2 goede prijsafspraak en toelichting. Bij de levering prima uitleg . Het introductiefilmpje was leuk gebracht.
La empresa ha respondido
Ik ben ontzettend goed geholpen door meneer Braamhaar. Wat een fijne en vriendelijke man! Hij neemt echt de tijd voor je, legt alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel een keu... Ver más
Escrito por la empresa
Holtersweg 30, 7556 BX, Hengelo, Nederland, Holanda

Invita a los clientes a opinar
Wij kregen veel aandacht en informatie bij overstap van benzine naar EV

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
Goede service, klantvriendelijk en vooraf duidelijk wat de kosten zijn

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
Voor het kopen van de kia ev2 goede prijsafspraak en toelichting.
Bij de levering prima uitleg .
Het introductiefilmpje was leuk gebracht.

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
Vriendelijk personeel. Efficiënt en keurig op tijd auto weer klaar

Super vriendelijk en hulpvaardig. Goede dienstverlening 👍🏼

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
Alleen maar positieve ervaringen, netjes op afspraak geholpen.
Er wordt gedaan wat er gedaan moet worden.
Dit keer proefrit gemaakt tijdens mijn onderhouds afspraak.
In September kont de nieuwe.
Kortom tevreden klant .

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
Na een ongelukkig misverstand ben ik alsnog uitstekend geholpen. Zeer tevreden!!!

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
Ik ben private leaser. Ik heb vaak het idee dat ik bij vragen wn klachten niet goed gehoord wordt. Dan wordt speelbal tussen garage wn leasemaatschappij. Erg vervelend.

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
Van Mossel laat zien dat zij een zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf is. Alleen maar lof.

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
De onderhoudswerkzaamheden zijn conform de gemaakte afspraak gestart. Na afloop van de onderhoudswerkzaamheden werd keurig netjes aangegeven wat er gedaan is en of er evt. nog aandachtspunten waren.
Prima feedback!

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
Men heeft zich uitstekend aan de afspraken gehouden

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
Goed geholpen met aankoop nieuwe auto. Vriendelijk personeel.

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
Heb met aankoop een mooie kia verkregen, we hadden oorspronkelijk een lagere aankoopprijs afgesproken, door miscalculatie moest er wat geld bij. Afwikkeling van vorige leasecontract gaat erg bureaucratisch. Hopelijk deze week finaal.

Respuesta de Van Mossel Kia - Hengelo
Más información sobre otros tipos de reseñas.