Localización
Cambiar localizaciónGraaf van Lynden van Sandenburgweg 2a, 3962 RB Wijk bij Duurstede, Nederland, NL
Vorige week dinsdag (treinstaking). Onderweg naar mijn werk hoorde ik een geluid. Bout in de band. PECH De reparatie was super snel verholpen! Hij overhandigde me de sleutels en ik kon gelij... Ver más
La empresa ha respondido
Vriendelijk en de tijd genomen. Auto op halen in den Bosch was geen enkel problem ook als Ik de auto toch niet zou kopen. Wel waren er wat communicative problemen. Werd toegegeven dat dit beter had g... Ver más
Ik heb een jaar geleden een renault capture gekocht en ik ben tevreden over de auto. Bij de afdeling verkoop werd ik door Hidde heel keurig te woord gestaan. Ik geef de afdeling verkoop van dit bed... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Concesionario Renault
- Tienda de reparación de automóviles
- Concesionario de autos
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
- Concesionario de automóviles usados
Sobre Van Mossel Renault - Wijk bij Duurstede
Escrito por la empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2a, 3962 RB, Wijk bij Duurstede, Nederland, Holanda
- 0343 571 286

Profiteer nu van topdeals!
Invita a los clientes a opinar
Klant vriendelijk heel fijn geholpen
Klant vriendelijk heel fijn geholpen
Super tevreden met onze Dacia Duster
Goede ervaring maar kon iets beter
Bij het opleveren van onze auto zou de stuur rechtgezet worden, dat is helaas niet gebeurt. En de mat van de bestuurder zit los en de clip werkt niet meer. Hierop zijn excuses opgeboden en Ik heb goede vertrouwen in dat deze opgelost gaan worden.
Maar hierdoor kan ik helaas geen 5 sterren geven en blijft bij 4.
Wij zijn geweldig geholpen en de…
Wij zijn geweldig geholpen en de service is uitstekend!
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Zeer fijne ervaring
Ik heb sinds 12 juli een mooie Clio intens gekocht bij van Mossel in Wijk bij Duurstede en ben zeer tevreden over jullie klantvriendelijkheid en ben ook zeer tevreden over Levi van Kampen heeft zeer goed zn best gedaan om mijn vorige auto met een mooi bod in kunnen ruilen met mn nieuwe auto

Fantastic service
Fantastic service. Went out of their way to help us get our car repaired. Highly recommend.

Respuesta de Van Mossel Renault - Wijk bij Duurstede
Vriendelijk en de tijd genomen
Wel waren er wat communicative problemen. Werd toegegeven dat dit beter had gekund.
Vorige week dinsdag (treinstaking).
Vorige week dinsdag (treinstaking).
Onderweg naar mijn werk hoorde ik een geluid.
Bout in de band. PECH
De reparatie was super snel verholpen!
Hij overhandigde me de sleutels en ik kon gelijk doorrijden. GELUK!
Dat scheelt weer in tijd, zei hij.
Heel hartelijk bedankt,
mevrouw Heller

Enorm klantvriendelijk!
Bijzonder fijn en vriendelijk geholpen door Hidde Elbers bij de aankoop van mijn auto.
Werd meegedacht, afspraken nagekomen kortom blije klant.

Respuesta de Van Mossel Renault - Wijk bij Duurstede
Bevindingen aankoop renault capture…
Ik geef de afdeling verkoop van dit bedrijf 5 sterren.
Over de werkplaats heb ik nog geen oordeel, omdat het onderhoud van de auto nog moet plaatsvinden

Respuesta de Van Mossel Renault - Wijk bij Duurstede
Más información sobre otros tipos de reseñas.