I jagten på en el-ladcykel var familien og jeg flere gange forbi Velohouse for at prøve diverse modeller. Hver gang blev vi mødt af en enorm generøsitet i form af tid, ekspertise og imødekommenhed. Vi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har i dag - endnu engang - købt en elcykel hos Velohouse, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Personalet er utrolig søde og venlige og tog sig god tid til at rådgive mig. Lever... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har fået lavet et guldservice på min cykel. Den står skarpere end da jeg købte den - så kæmpe anbefaling på det arbejde! Jeg fik booket servicet midt i en flytning til deres nye lokaler... Ver más
La empresa ha respondido
Ikke imponerende service. Har fået skifte én eger i et baghjul. Det kostede 310 kr!!! Til gengæld var der ikke ét smil eller andre ord en "telefonnummer?" da jeg afleverede hjulet, til gengæld skulle... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velohouse er en elcykelbutik fyldt med entusiaster og dygtige mekanikere, som deler en fælles kærlighed til elcykler. Med vores 600 kvm Showroom stræber vi efter at udnytte de mange muligheder, som elcykelindustrien har åbnet op for de seneste år. Vi er Danmarks største pedelec & Speed-pedelec forhandler. Vi sælger både 25 km/t elcykler og 45 km/t Speed-pedelecs. Vores mål er at blive Europas bedste elcykel-butik. Dette mål er vi på vej til, takket være vores flotte kunde anmeldelser, vores e-bike brands og leverandører, og vores el-cykel mekanikers ekspertise. Vores mekanikere har gennemgået alle e-Bike kurser og modtaget alle e-bike certifikater. Vores mål er ikke kun at sælge cykler, men at tilbyde rådgivning, der matcher dine behov. Vi sætter en ære i at lytte og forstå din hverdag, så du får en løsning, der passer perfekt. Hvis vi ikke har den rette cykel til dig, siger vi det ærligt. Vi arbejder hver dag for at være Danmarks bedste elcykelbutik – en ambition, vi forfølger med dedikation og kundecentreret service. BOSCH Certificeret værksted. SHIMANO Steps Certificeret værksted. Vi forhandler cykler fra: - STROMER - GAZELLE - URBAN ARROW - ORBEA - FLYER - CA GO - LOVENS - CONTOURA - RIESE & MÜLLER - TREK - QiO - OPIUM - VICTORIA
Información de contacto
Trekronergade 126H, 2500, Valby, Dinamarca
- contact@velohouse.dk
- velohouse.dk
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg Morten Øre
Jeg Morten Øre, har købt en el 45 cykel mærket Gazelle
380, og fik monteret Bike Trax. Selvom kl. var tæt på lukketid, blev min kammerat og jeg serviseret helt i top
Tak for det,

Respuesta de Velohouse
Easily the best bicycle store I have visited.
Easily the best bicycle store I have visited, and possibly the best in Copenhagen.
- Outstanding service, going above and beyond to support the customer
- Excellent selection of e-bikes for all needs, even more exotic brands that offer outstanding build
- "The customer is king" policy, which even invites customers to the workshop to see what is happening. Amazing!
- Beautiful space with leather couches and vintage equipment to make the space really inviting. I would buy coffee in this bike shop!
Big thumbs up to Klaus & team for their establishment. Keep up the great work!

“Weltklasse”
Tak for en rigtig behagelig oplevelse ved købet af vores nye cykler! Da vi kom ind i jeres skønne cykelforretning, fornemmede vi straks, at her oser det af god stemning og service. Vi følte os velkomne og Klaus var klar med råd og vejledning med det samme. Efter mange tanker og en god prøvetur, var valget ikke svært. Vi har fået et par fantastiske cykler som forhåbentlig vil give os mange gode timer på landevejene/cykelstierne. Da der var et par ugers ventetid på de ene cykel, var Klaus klar med en lånecykel, så vi straks var kørende… Super!

Respuesta de Velohouse
Fik en rigtig god service og…
Fik en rigtig god service og vejledning. Fedt udvalg i butikken. Jeg er topglad for min Schindelhauer.
Her handler jeg gerne igen...

Super service
Var på udkig efter min første racercykel og fik en helt fantastisk service og vejledning i butikken. Fik fra start til slut en service der gav stor tryghed ved at købe den rigtige cykel og udstyr, så jeg kunne komme godt i gang.

Super vejledning / El-cykel
Jeg har igennem længere tid kigget efter en el-cykel som passede til mine behov, hos Velohouse/Klaus fik jeg en rigtig fin vejledning, og flere prøveture på forskellige modeller. Så mit valg faldt på en Trek 45 km/h, og den er super skøn at cykle på.
Stor tak til Klaus for god vejledning 🤩

God og hurtig service
Lige før ferien havde jeg fået problemer med gearskifte på min racer. Selvom de havde travlt fik mekanikeren det fikset. Tak til Velohouse, Mekaniker og Klaus for god og hurtig service.
Her kommer jeg tilbage igen ;-)

Verdensklasse
Klaus er alletiders og helt nede på jorden. Du bliver ikke prakket noget på, men vejledt til at få dine behov dækket indenfor dit budget.
Der er en god vibe i butikken, og altid en masse spændende ting at se på. Skulle der være travlt, er der mulighed for at slænge sig i et par store sofaer, eller stå og se Tour de France, mens man venter.
Masser af smil og godt humør, krydret med en god omgang professionalisme.

Helt fantastik service
Helt fantastik service!
Følte mig i sikre hænder og fik lige det jeg gik efter! Kan kun anbefales.

Brilliant service
Endnu engang en brilliant service i alle henseende - selv cyklen blev leveret til os på hjemadresse, hvad mere kan man ønske sig :-)

Fremragende service og vejledning
Jeg var forbi butikken på Gammel Køge Landevej i dag for at få vurderet, hvorvidt rammen på min racer er knækket. Fremragende service og vejledning. Reklamationen er nu anmeldt, og jeg afventer at høre fra Cannondale. Tak til Velohouse!

Respuesta de Velohouse
Super service fra første kontakt til…
Super service fra første kontakt til endelig handel. Så er lige gået derfra som en glad elcyklist.

Excellent advice & service
Welcoming, friendly space — even if you're not a hardcore cyclist! (But it's a great place for bike nerds, too.)
Mechanic Leo really knows what he's doing and is happy to explain things and owner Klaus is delightful. Leo strongly encouraged me to get a Hövding helmet many years ago... and I'm so glad I did!
A great place to buy bikes and accessories or get your bike serviced.

Respuesta de Velohouse
Kundebetjening i verdensklasse – gå til Velohouse og få den rigtige cykel.
Nu skulle det være! Den gamle citybike skulle skiftes til en El cykel.
Havde fået anbefalet Velohouse gennem mund til mund. Besøgte Velohouse og fik prøvet nogle forskellige modeller. Klaus kunne mærke, at jeg ikke var helt sikker, så fremfor at sælge mig en El cykel, der måske ikke var den helt rigtige, sendte Klaus mig til Gazelle Showroom, hvor jeg prøvede mange forskellige modeller. Kom tilbage til Velohouse og fik bestilt en Gazelle.
Da jeg skulle hente min Gazelle, havde Klaus fået nye modeller hjem fra Schindelhauer. Klaus syntes, jeg skulle prøve en, da han mente, at det var præcis hvad jeg havde ledt efter. OMG en fryd at cykle på og for øjet. Klaus annullerede uden tøven den hjemkomne Gazelle. Jeg fik den cykel, jeg ønskede allermest. Leo mekanikeren blev på overarbejde, så jeg kunne få cyklen med det samme.
Tak for hjælpen og super service!!
Agata

Anbefaling af velohouse
Efter besøg hos flere cykelhandlere købte jeg ny cykel hos Velohouse, hvor jeg fik en meget professionel vejledning og betjening, og ingen købepres. Jeg kan varmt anbefale Velohouse, hvis der skal købes ny cykel. 5 stjerner. Flemming

Københavns flotteste cykelbutik!
Super flot butik og vildt god service. Personalet er rigtig søde og meget kompetente. En luksus cykelbutik med virkelig flotte cykler og tilbehør. Det er nok den flotteste cykelbutik jeg har set i København.
Kæmpe anbefaling herfra!

Super og hurtig service
Jeg kom 15 minutter i lukketid med en akut (men ikke tidskrævende) reparation på min cykel. På trods af fuld booking næste dag, fandt de tid til mig. Tak!

Respuesta de Velohouse
Perfekt forståelse for kundens behov
Jeg kan på det varmeste anbefale at aflægge Velohouse et besøg hvis du går med overvejelser om at købe en el-cykel. Ud fra en kort beskrivelse af mine behov foreslog Klaus mig den cykel som jeg endte med at cykle hjem på. Jeg blev også introduceret for andre muligheder men der blev ramt plet ved den første jeg blev præsenteret for. Jeg har haft glæde af cyklen i en uge og jeg er meget glad for mit køb. Jeg er blevet mødt med gode råd, vejledning og fleksibilitet. Alt i alt en formidabel service.

Super service igen
Kom ind med min punkterede cykel og fik den lappet med det samme. Det er bare super god service. Har kun oplevet god og kvalificeret service hos Velohouse. Købte i september 2021 min Stromer-cykel hos Velohouse. (Bedste køb :))

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.