I jagten på en el-ladcykel var familien og jeg flere gange forbi Velohouse for at prøve diverse modeller. Hver gang blev vi mødt af en enorm generøsitet i form af tid, ekspertise og imødekommenhed. Vi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har i dag - endnu engang - købt en elcykel hos Velohouse, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Personalet er utrolig søde og venlige og tog sig god tid til at rådgive mig. Lever... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har fået lavet et guldservice på min cykel. Den står skarpere end da jeg købte den - så kæmpe anbefaling på det arbejde! Jeg fik booket servicet midt i en flytning til deres nye lokaler... Ver más
La empresa ha respondido
Ikke imponerende service. Har fået skifte én eger i et baghjul. Det kostede 310 kr!!! Til gengæld var der ikke ét smil eller andre ord en "telefonnummer?" da jeg afleverede hjulet, til gengæld skulle... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velohouse er en elcykelbutik fyldt med entusiaster og dygtige mekanikere, som deler en fælles kærlighed til elcykler. Med vores 600 kvm Showroom stræber vi efter at udnytte de mange muligheder, som elcykelindustrien har åbnet op for de seneste år. Vi er Danmarks største pedelec & Speed-pedelec forhandler. Vi sælger både 25 km/t elcykler og 45 km/t Speed-pedelecs. Vores mål er at blive Europas bedste elcykel-butik. Dette mål er vi på vej til, takket være vores flotte kunde anmeldelser, vores e-bike brands og leverandører, og vores el-cykel mekanikers ekspertise. Vores mekanikere har gennemgået alle e-Bike kurser og modtaget alle e-bike certifikater. Vores mål er ikke kun at sælge cykler, men at tilbyde rådgivning, der matcher dine behov. Vi sætter en ære i at lytte og forstå din hverdag, så du får en løsning, der passer perfekt. Hvis vi ikke har den rette cykel til dig, siger vi det ærligt. Vi arbejder hver dag for at være Danmarks bedste elcykelbutik – en ambition, vi forfølger med dedikation og kundecentreret service. BOSCH Certificeret værksted. SHIMANO Steps Certificeret værksted. Vi forhandler cykler fra: - STROMER - GAZELLE - URBAN ARROW - ORBEA - FLYER - CA GO - LOVENS - CONTOURA - RIESE & MÜLLER - TREK - QiO - OPIUM - VICTORIA
Información de contacto
Trekronergade 126H, 2500, Valby, Dinamarca
- contact@velohouse.dk
- velohouse.dk
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk butik og bedre service har…
Fantastisk butik og bedre service har jeg længe ikke oplevet. Når jeg så ligger mekanikers proff betjening oveni, ja så bliver det ikke bedre! 6 stjerner her fra!
Peter

Respuesta de Velohouse
At komme i Velohouse er en sand…
At komme i Velohouse er en sand oplevelse.. jeg vil nok sige at det er Danmarks bedste cykelbutik. Jeg skulle have en ny racercykel og efter stor hjælp fra Klaus og Leo, så blev valgte på Trek Domane SL 7 Etap som de havde på lager. Leo gik igang med det samme og 45 min efter, så var cyklen klar :-) Verdens klasse service og kan kun sende de varmes anbefaleringer til Velohouse :-)

Perfekt oplevelse grundet…
Perfekt oplevelse grundet imødekommenhed og høj service.

Respuesta de Velohouse
Bedste service i mange år
Dejligt at komme til et sted hvor servicen er høj.

Super service og engagement
Jeg købte min elcykel hos Velohouse i 2020, og der har været lidt forskellige problemer med komponenterne hen ad vejen. Hver eneste gang har Velohouse været super hjælpsomme og fikset min cykel. Deres kompetente mekanikere har rigtig god indsigt i den ellers komplicerede software i cyklen, og man mærker virkeligt engagementet i at få ens cykel ud på vejen igen selvom der er travlt og mange kunder i butikken. Der er heller ingen tvivl om, at de fører de lækreste mærker på markedet!

Excellent service - 1 of the top shops in CPH
Klaus is not only a knowledgeable and professional person but also kind and helpful in the true sense of the word.
One of the best service experiences I ever had.
I'm strict and demanding when looking for a bike shop as I always assemble my bikes myself and Velohouse is for sure a team I trust.
They totally get my 5 stars.

Respuesta de Velohouse
Tak til Klaus og hans Team.
Tak til Klaus og hans Team.
Super service og en fantastisk anderledes butik

Super god betjening
Super god betjening, vejledning og så oven i købet meget hurtig levering.
Der er bare styr på det hele her!
De allerbedste anbefalinger herfra.

Fandt den perfekte cykel
Efter længe at have ledt efter den rigtige cykel, i den rigtige størrelse og til den rigtige pris (man er jo en prisbevidst Sønderjyde) fik jeg et link på CYKLEN fra en kammerat. Jeg ringede dagen efter til butikken, og blev mødt af Klaus. Jeg spurgte lidt omkring størrelse, udstyr mm. og om han kunne sende lidt billeder til mig af cyklen, som allerede stod samlet i butikken. 2 min. efter var der billeder på telefonen. Cyklen blev bestilt, og dagen efter stod den klar til mig, endda med omdannelse af hjul til tubeless. God service, god rådgivning og bare en god oplevelse. Ikke sidste gang jeg har lavet en handel med Velo House! De varmeste anbefalinger herfra :-)

Fantastisk service.........
Lørdag den 5.2.22 startede jeg min bil for at hente min nye cykel som jeg havde bestilt ved Velohouse i Valby.
I den mega lækre butik, blev jeg mødt af Klaus der yder en fantastisk service. Jeg havde selv glemt at skrive at jeg gerne ville have en frempind der var 90mm, men der stod en der var 100mm på den jeg købte.
Klaus gik med det samme i søge mode, og heldigt for mig fandt han en.
Hvis jeg en gang i fremtiden bliver så gammel at jeg skal have en el cykel, tager jeg mere end gerne hele vejen fra Svednborg til Valby for at købe en ved Velohouse.

Lækker cykelforhandler
Lækker cykelforhandler, meget inspirerende og god service. Ønsker, behov og økonomi foregår i behagelig dialog så mavefornemmelsen bare er der. Man føler sig velkommen.

Respuesta de Velohouse
Opdatering af e-bike batterier.
Har fået opdateret min Willier Jena Hybrid e-bike, hvor batterierne skulle opdateres til den nye MAHLE app. Det var ikke lige til, da mekanikeren var nødt til at få support fra MAHLE el-motorfabrikken i Spanien, der også leverede et bestemt tilslutningskabel. Fantastisk service, nu kan jeg igen køre 125 km på Jena e-biken, der er en gravel model. Forretningen er helt speciel indrettet og man føler sig velkommen og inspireret.

HNF Nicolai XD3
Købte for 3 måneder siden en HNF Nicolai med Enviolo automatik.
Tusind tak til Klaus for at han opfyldte mit ønske. Klaus er fantastisk til at opfange hvad man gerne vil.
Leo er så personen, som med Klaus omsætter en ønske til virkelighed.
De er godt nok et Team, som ikke hænger på træerne.
Tusind tak til hele Velohouse for Super behandling.
Ses.
Mvh. Lars

Respuesta de Velohouse
The best bike shop in copenhagen 🤙
I was always passing in front of this shop, it is now my favorite bike shop in copenhagen. They have bikes for all of the ranges and from diverse brands. Very professional team, they perfectly know their products.
Nils

Respuesta de Velohouse
Velohouse, ingen over og ingen ved siden af!
Købte min Stromer ST5 ltd for knap et halvt år siden som mit primære transportmiddel.
Den korte version er at Velohouse med Klaus og Leo i spidsen er absolut verdensklasse! Faglighed er i top og kundeplejen er i top. Jeg er SÅ tilfreds med dem begge og deres håndtering af min cykel. Her til jul havde jeg en ulykke med min cykel og den service jeg fik trods helligdage og dårligt vejr etc var helt fantastisk.
Klaus og Leo, TUSINDE tak for jeres måde at være på. Det er meget værdsat!!

Respuesta de Velohouse
Ros til Velohouse - Urban Arrow
Vi har netop i dag hentet vores helt nye Urban Arrow og har kun ros til Velohouse.
Da vi i sin tid i starten af August var inde og prøve cyklen med vores søn på 3 år, havde vi begge en følelse af, at være blevet taget rigtig godt imod og at der var massere af tid og overskud til os.
(Vi havde lige opdaget en vandskade i vores køkken, i det hus vi var ved at sælge - så vi trængte virkelig til en god oplevelse. Det fik vi!)
Vi aftalte med det samme med Klaus, at vi gerne på sigt ville bestille en Urban Arrow hos dem, men at vi havde lige et hus som skulle sælges og så var vi også på vej til Bornholm - så vi fik et tilbud i hånden og så aftalte vi at tales ved.
Midt November kunne vi igen kontakte Klaus og sige vi gerne ville bestille cyklen og samtidig havde vi lidt små justeringer til vores første tilbud. Vi fik hurtigt et opdateret og rigtig godt tilbud på mail og så var cyklen bestilt.
Vi har endnu engang haft en rigtig god oplevelse ifm. Afhentning og nu glæder vi os til, at komme hjem til Bornholm og komme ud og cykle med begge vores små børn.
Så Klaus, hvis du på et tidspunkt kommer på cykelferie på øen, så ses vi nok på de bornholmske cykelstier.
Mvh Jonas og Christina

Respuesta de Velohouse
På en tur i Dyrehaven torsdag…
På en tur i Dyrehaven torsdag punkterede forhjulet på min Urban Arrow, gode råd var dyre, da jeg ikke anede hvordan denne tunge cykel kunne komme til et værksted, ringede jeg til Velohouse i Valby. Deres svar var, den henter vi da bare under 2 timer efter var cyklen hentet. Lørdag afleverede jeg batteri og nøgler til cyklen, allerede mandag havde de lavet dækket, monteret kevlar dæk og lavet et guld eftersyn så alt var strammet op og testet. Da jeg henter cyklen har jeg glemt cykelcomputeren som er vigtig da man ellers ikke kan benytte batteriet. Uden tøven lånte de mig en tilsvarende cykelcomputer, så jeg kunne komme hele vejen til den anden side af byen. Service, venlighed og hastighed/svartid er enestående.

Respuesta de Velohouse
Hands down the best bike shop
Hands down the best bike shop, bike repair in Copenhagen. I came to them with a project no other shop wanted to touch. They had many great proposals, were flexible, patient, gave me a good deal, and always pleasant to work with.
Can't recommend these guys enough.

Top service
I sommer fik jeg lavet Guldservice på min 5 år gamle Wilier. Da jeg fik den tilbage var det som at få en ny cykel . På hver tur lige siden har jeg sendt en venlig tanke til Velo House. Forleden skulle jeg have fikset en lille ting. Det blev klaret med det samme med et smil - og uden beregning. Det er derfor vi skal støtte faghandelen for ellers forsvinder den form for service. Jeg kan varmt anbefale Velo House til din næste cykel og/eller næste service/reparation. De brænder for cykler og god service og kan deres håndværk.

Et besøg værd!
Kan uden tvivl anbefale Velohouse. Vi var forbi for at kigge på nye cykler. Den rigtig gode service og hjælp, medførte to tilfredse kunder med to nye cykler og et smil på læben. Vi kommer bestemt igen! 😀

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.