Havde købt en vare, “pels”, megadårligt kvalitet, lavet af fjer ikke pels, fjer falder af så man kan følge en, der var direkte huller i den, lavede derfor reklamation. Fik at vide jeg skulle sende de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super nem og simpel hjemmeside at handle på. Tit gode rabatter og tøj i god kvalitet. Har handlet hos veraldo et par gange nu og er ikke blevet skuffet endnu :) Et godt råd kan dog være at vælge tøj... Ver más
La empresa ha respondido
Værste oplevelse nogensinde. Bestilte en jakke, forkert str. Købte en GLS returlabel uden at modtage den. Nu håber jeg så at kunne sende pakken retur hvis jeg selv køber en returlabel og få mine penge... Ver más
La empresa ha respondido
Har netop modtaget min nye cardigan fra Veraldo, trøjen svarer både til foto og forventninger, total ny yndlingstrøje med det samme. Samtidig giver jeg 5 stjerner for for god kunde service. Jeg er he... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hos Veraldo.dk er vi specialister i at designe det nyeste modetøj til dig. Veraldo.dk inspirerer dig dagligt med nye spændende produkter. Veraldo.dk lægger dagligt nye opslag op på de sociale medier med gode tilbud, nyheder og ikke mindst inspiration til dit næste outfit.
Información de contacto
Sivlandvænget 1, 5260, Odense SØ, Dinamarca
- Support@veraldo.dk
- veraldo.dk
Jeg er meget utilfreds med Jeres…
Jeg er meget utilfreds med Jeres kundeservice (der er ikke eksisterende). Jeg har i den sidste uge skrevet til Jer 5 gange via link på Jeres hjemmeside. Jeg skriver hver gang mit mobilnummer og email, og jeg er endnu ikke blevet kontaktet.
Jeg skal returnere en vare, men har problemer med returlabel-systemet. Det kan simpelthen ikke passe at man ikke kan komme i kontakt med Jer.
Virkelig dårlig kvalitet, misledende annoncer og dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kvalitet og jeg købte det endda på ‘tilbud’.. Jeg er i forvejen ikke en der køber dyrt kvalitetstøj.. men det her var virkelig under standart for normalt tøj
Nå ja, og så er deres annoncer heller ikke til at stole på.. dagen jeg købte mine to kjoler, stod der gratis retur og ombytning på deres annonce.. så da jeg valgte at skrive til kundeserviceamgående retur pga. tøjet ikke levede op til mine forventninger, siger de, at det aldrig har været tilfældet at de har lovet fri fragt.. Dagen efter falder jeg tilfældigvis over en ny annonce fra dem, hvor de tilbyder gratis ombytning.. her svarer de så at det er en gammel annonce og ikke er gældende mere.. Men den kører altså stadig (uden dato for udløb) og får folk til at tro de får en anden købsoplevelse end de tilbyder..
Virkelig dårlig kundeservice også.. hvis I skulle være i tvivl..
Ikke en butik værd at risikere at bruge penge på
Ville ønske jeg havde lyttet mere til de dårlige anmeldelser, de er spot on!
Fint
Fin levering, varerne var okay og returnering foregik problemfrit.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Hurtig levering og god kundeservice. Ved reklamation sendes et nyt produkt, som er fremme efter få dage!
Hurtig levering, straks svar, godt tilfreds
Super flot tøj - dog kan man være uheldig.
Kvaliteten er alt hvad man kan forvente til prisen, størrelserne passer og leveringen var hurtig.
Deres wrap dress er desværre lavet anderledes end dem man kender - hvilket gør der ingen guide findes til hvordan man egentlig binder den, nu kjolen har et hul i begge sider, hvor de sædvanelige wrap kjoler man kender, er lavet med 1 hul, og et udhæng i den anden side til at binde snorene fast i. Veraldo kan heller ikke forklare hvordan de bindes.
Men heldigvis modtog jeg svar på mine henvendelser med det samme, samt får tilsendt et nyt par solbriller efter en reklamation. Så alt i alt er jeg godt tilfreds - men det med wrap kjolen er en god ting at være OBS på.
Hurtig levering og tøjet svarer til…
Hurtig levering og tøjet svarer til størrelsen og billederne. Super glad for tøjet dejlig blødt og lækker kvalitet
Kan anbefales.
Rigtig god oplevelse!
Det er første gang jeg har handlet på Veraldo og jeg fik en rigtig god service! Alt tøjet kom dagen efter jeg bestilte. Dog kan det være lidt mere nedringet eller kort end på billederne, men slet ikke for meget.
Dårlig løsning med returnering/ombyt af vare
Synes virkelig i bør overveje at skabe et bedre returneringssystem. Det virker hovedløst at betale 50 kr for et returlabel, og især hvis man blot ønsker at OMBYTTE sin vare. I sidstnævnte tilfælde skal man endda både betale 50 kr i returlabel, og efterfølgende kan man så få lov at betale for forsendelse på ny.
Fantastisk købsoplevelse
Fantastisk købsoplevelse!
Meget hurtig levering og super service som altid⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Veraldo er det rene fusk
Veraldo køber tilsyneladende deres tøj igennem et andet firma der hedder Shein - tøjet er af super dårlig kvalitet. Man kan finde alle Veraldos bikinier på Shein’s hjemmeside til omkring 12-13 dollars. Veraldo sælger dem så bare til 300kr stykket. Hvis man vil købe tøj af dårlig kvalitet, kan man ligeså godt handle direkte igennem Shein, det er billigere.
Mærkelig returnering
Jeg sendte en kjole retur som kostede 299 kr. og de tager 50 kr. for returneringen men jeg fik kun 220 kr. ind på min konto. Det regnestykke kan ikke være rigtigt. Jeg burde have fået 249 kr. ind på min konto.
Desuden er kvaliteten af tøjet ikke særlig høj.
Man får ikke pengene tilbage på returvarer
Har bestilt derinde fra 2 gange og begge gange skulle jeg sende noget retur på egen regning, hvor jeg aldrig har fået pengene retur for tøjet. Når man så skriver til kundeservice for man intet svar, virkelig dårlig service!
Skiftende priser og dårlig kvalitet
Giver en stjerne for bl.a kvaliteten af jakken, men også det faktum at I gør brug af ulovlig markedsføring. Jeg har købt en faux fur jakke, som ikke engang på 3 uger, ændrede pris hele 3 gange???? Heldigvis skulle jeg da ikke betale max prisen for den, da den blev sendt tilbage til mig og derfor kom den sidste stjerne. Man får sine ting, men vær forberedt på kvaliteten og deres svingende priser.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice.
Jeg vaskede badetøjet i maskinen med neutral sæbe ved 40 grader og havde brugt bikinien 1 gang- efter vask var der kommet flere hvide plamager på og veraldo ville ikke hjælpe. Ærgerligt at have købt en bikini til 300 kr. som nu er lige til skraldespanden. Sidste gang jeg har handlet her.
Den værste oplevelse nogensinde
De reklamerer på siden at bestil i dag inden kl.14 og så sender vi i dag og du har varen i morgen. Det gjorde de så ikke i mit tilfælde. Da jeg kontaktede dem og bed om at annullere mit ordre for jeg kunne ikke bruge varen mere( den skulle gives i gave dagen efter jeg havde bestilt den) så fik jeg de mest ubehøvlede svar på mine mails. De ville slet ikke indrømme at det informationer som står på deres side er usandt. De vil hellere ikke gå med til at betale de 50 kr for retur gebyr som jeg kommer til at betale når jeg skal sende pakken retur.
Virkelig uprofessionel side, ingen telefon nr man kan ringe på og få løst problemet straks. Lad være med at handle der.
Er også meget spændt på varene de har sendt,om prisen passer til kvaliteten.
altså helt ærligt
altså helt ærligt. hurtig levering, men de dårligste produkter længe oplevet
Kan ikke anbefale
Jeg havde bestilt to bikinier. De så ud som på billedet, men kvaliteten var virkelig dårlig. Kan slet ik anbefale. Indlæggene i bikinierne var mærkeligt formet og så helt vildt dumt ud.
Kan kun anbefales.
Hurtig levering og størrelserne passer perfekt! Stor ros her fra!
Kvaliteten er direkte fra Kina
Kvaliteten er direkte fra Kina - simpelthen elendig. I skal ikke købe noget herfra. Har modtaget tøj med huller og en ødelagt taske. Der var ingen hjælp at hente i kundeservice.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.