Havde købt en vare, “pels”, megadårligt kvalitet, lavet af fjer ikke pels, fjer falder af så man kan følge en, der var direkte huller i den, lavede derfor reklamation. Fik at vide jeg skulle sende de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super nem og simpel hjemmeside at handle på. Tit gode rabatter og tøj i god kvalitet. Har handlet hos veraldo et par gange nu og er ikke blevet skuffet endnu :) Et godt råd kan dog være at vælge tøj... Ver más
La empresa ha respondido
Værste oplevelse nogensinde. Bestilte en jakke, forkert str. Købte en GLS returlabel uden at modtage den. Nu håber jeg så at kunne sende pakken retur hvis jeg selv køber en returlabel og få mine penge... Ver más
La empresa ha respondido
Har netop modtaget min nye cardigan fra Veraldo, trøjen svarer både til foto og forventninger, total ny yndlingstrøje med det samme. Samtidig giver jeg 5 stjerner for for god kunde service. Jeg er he... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hos Veraldo.dk er vi specialister i at designe det nyeste modetøj til dig. Veraldo.dk inspirerer dig dagligt med nye spændende produkter. Veraldo.dk lægger dagligt nye opslag op på de sociale medier med gode tilbud, nyheder og ikke mindst inspiration til dit næste outfit.
Información de contacto
Sivlandvænget 1, 5260, Odense SØ, Dinamarca
- Support@veraldo.dk
- veraldo.dk
Købte en kjole
Købte en kjole, men den var langt fra det man så på billedet, og man kan godt mærke det er billig og dårlig kvalitet, så måtte returnere som de så også tager 50 kr for...
Super hurtig levering og professionel indpakning
Jeg bestilte 3 bikinier som levede…
Jeg bestilte 3 bikinier som levede meget op til billederne på hjemmesiden. Derudover var der super hurtig levering på det.
Meget tilfreds 😊
Min nye farvorit hjemmeside
Min nye farvorit hjemmeside! Udvalget er overskueligt og alt tøjet er lækkert, så man slipper for at bruge tid på at scrolle og scrolle før man finder noget 🙏🏽 Hurtig levering og som højgravid blev jeg latterligt glad for de 2 vingummi poser der lå i kassen 😍😆👏🏼
Stor anbefalning
Jeg bestilte en pakke tirsdag aften, og torsdag morgen var pakken klar til afhentning. Gode priser og god service.
Kan klart anbefales
Jeg er sindssygt tilfreds
Jeg er sindssygt tilfreds, sindssygt god service. Min pakke kom efter 2 dage, og endda med en Lille pose vingummier. Jeg kan helt klart anbefale veraldo da det er super god kvalitet, og det flotteste design.
Hurtig levering. Mangler at det er udskrevet en retursedel og ikke kun label.
Bestilte tirsdag og modtag allerede…
Bestilte tirsdag og modtag allerede pakken torsdag. Hurtigt og god service!
Nu prøver jeg igen
Nu prøver jeg igen, da Veraldo anmeldte min første anmeldelse.
Jeg var sådan set okay tilfreds med mit køb. Jakken beholdte jeg, men det sæt jeg havde købt sendte jeg tilbage, da kvaliteten var ret ringe og det sad mærkeligt.
De bad mig anmelde min oplevelse og produkter - hvilket jeg gjorde. På en pæn men også sandfærdig måde. Men selvfølgelig er det kun de flotteste anmeldelser der fremgår af deres side. Dertil lovede de 50 kr for at man anmeldte de produktet man havde købt. Dem har jeg aldrig set skyggen af. Ville bestemt heller ikke bruge dem nu, men synes stadig det bør nævnes.. Jeg regner også med at denne anmeldelse bliver anmeldt af Veraldo, da de virker til at være taktikken når anmeldelsen ikke er positiv.
Virkelig hurtig levering og tøj i…
Virkelig hurtig levering og tøj i fantastisk kvalitet! ❤️❤️
Helt uacceptabel kundeservice.
Helt uacceptabel kundeservice.
Jeg modtog et træningssæt som jeg ikke var tilfreds med, da det ikke sad godt på mig. Jeg går herefter i gang med at undersøge mine muligheder for at gøre brug af min fortrydelsesret. Jeg vælger at undersøge procedure er for dette, så jeg kan starte processen med returneringen. Jeg kan så læse mig frem til at at der er flere kunder der fraråder at man prøver at sende retur da man ikke får sine penge retur eller at det kun er dele af beløbet man får tilbage hvis man er heldig. De skulle også kommer med flere undskyldninger om at returneringen ikke har overholdt deres retningslinjerne osv. Jeg tør derfor ikke bare at sende retur i frygt for ikke at opnå noget ved dette. Jeg beslutter mig derefter for at skrive til dem og efterspørger deres procedure for returnering så jeg kan gøre det helt efter bogen og så de ikke kan påstå at jeg ikke har gjort det efter deres retningslinjer efterfølgende. Alt dette desværre uden held!
Veraldo har en meget mærkelig og uacceptabel måde at drive forretning på. Der er ingen respons på (gentagende) mails og man kan ikke komme i kontakt med dem på anden vis. Jeg er ked af at jeg har stiftet bekendtskab med denne “virksomhed” og jeg vil fraråde alle andre at begå samme fejl.
ELENDIG KUNDESERVICE!!!!
Jeg havde købt 3 fine bikiner fra Veraldo, kvaliteten og pris var ok. Da jeg prøver dem, er de desværre alt for store. De havde lagt en flyer med i pakken, hvor på der står, at man kan sende dem en mail, hvor man kan få dem ombyttet til en anden størrelse - det gør jeg så!
Nu her efter snart en måned, har jeg ikke fået svar endnu - hverken på mail, Facebook eller Instagram!!! Det er så pisse dårlig stil!!!
Jeg vælger at bestille derfra, fordi mine faste tøjforretninger desværre er lukket pga corona - det skulle jeg aldrig have gjort... 900 kr. er nu spildt på Veraldo.dk!!! Aldrig om jeg vil handle der, eller anbefale dem til nogen!!! ALDRIG!!! Det er ikke andet end snyd og bedrag!!
Bikini
Det kom torsdag og der stod endda det ville komme tirsdag, så hurtig levering og produktet var lige som jeg havde regnet med (positivt) nederdelens elastik af den bikini jeg havde bestilt var lidt speciel men Kommer stadig til at bruge den. kunne godt ha været bedre. <3
Det er sgu for letkøbt
Det er sgu for letkøbt, at bare kopiere billeder fra Wish...
Anbefaler ikke at købe derfra
Anbefaler ikke at købe derfra.
1) Det er Kina varer som bliver solgt til en alt for høj pris ift. kvaliteten og hvad produktet er værd
2) Dårlig kundeservice
3) Da jeg købte noget derfra og returnerede det fordi jeg var utilfreds så ville de ikke sende pengene retur før jeg slettede min trustpilot bedømmelse (jeg har skrevet en bedømmelse tidligere hvor jeg skrev at jeg ikke var tilfreds med virksomheden). Derfor slettede jeg bedømmelsen og fik så pengene retur. Synes slet ikke det er ok at afpresse sine kunder på den måde...
Elendig service
Jeg har nu sendt 3 mails til dem og har intet svar fået. Jeg ville gerne returnere en vare, men de svare ikke. Og det er ikke første gang det sker. Jeg mistede 900kr i 2018 af samme grund og jeg syntes ikke det er okay den måde de ignorerer deres kunder og at der ikke er et nr man kan ringe til og høre hvad i al verden der sker.
ALDRIG køb derfra - total scam og kina varer!!!
ALDRIG har jeg oplevet lignende. Wow en forfærdelig virksomhed som lyver og snyder deres kunder.
Jeg bestilte to bikinier fra dem i str.M, de var så desværre for små (de oplyser ingen steder at deres bikinier er utrolig små i str). "Heldigvis" for mig, er der en flyer med i min pakke, hvorpå der står at man gratis kan ombytte såfremt størrelsen ikke passer. Det gør jeg brug af, og da jeg får de nye bikinier er de ubrugelige, da de ikke er syet ordenligt... MEGA kina kvalitet!! Totalt scam at tage 299 kroner for noget af så dårlig kvalitet. Jeg skriver så til dem at jeg gerne vil have dem byttet om til 2 nye bikinier som faktisk virker og er syet ordentligt. Jeg sender dem tilbage med forventningen om at modtage 2 ordentlige bikinier. MEN NEJ, de sender mig mine penge retur, MEN de har trukket 150 kroner fra fordi det koster fragten åbentbart. Dette er ikke oplyst nogen steder. TOTAL SCAM. ALDRIG KØB DERFRA!!
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, lang leveringstid og anklager om at lyve. Helt uacceptabel måde at håndtere sine kundehenvendelser på. Man giver op i kampen om at få sine penge retur, og jeg mangler i øvrigt stadig det tilgodebevis, de i stedet ville give mig.
dårlig produkt og ingen kundeservice
Jeg Bestilte en bikini men da den ankom var den desværre gået i stykker i sygningerne. Sådan en fejl kan vel ske for alle. Men jeg har nu forsøgt at kontakte veraldo utallelige gange, både over mail, via hjemmesiden og på de sociale medier. Jeg har efter hånden skrevet 8 mails til dem over de seneste 3 uger og har intet hørt. Jeg har endda tilbudt at betale de 50kr de tager for returforsendelsen men har ikke hørt noget, og synes ikke det kan være rigtigt når deres produkt indeholder fejl. Jeg har flere gange udfyldt en blanket på deres hjemmeside hvor jeg skulle modtage en mail indenfor få minutter... dette skete heller ikke. Jeg føler mig desværre scammet på alle punkter da jeg har mistet 300kr på en ødelagt bikini.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.