Havde købt en vare, “pels”, megadårligt kvalitet, lavet af fjer ikke pels, fjer falder af så man kan følge en, der var direkte huller i den, lavede derfor reklamation. Fik at vide jeg skulle sende de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super nem og simpel hjemmeside at handle på. Tit gode rabatter og tøj i god kvalitet. Har handlet hos veraldo et par gange nu og er ikke blevet skuffet endnu :) Et godt råd kan dog være at vælge tøj... Ver más
La empresa ha respondido
Værste oplevelse nogensinde. Bestilte en jakke, forkert str. Købte en GLS returlabel uden at modtage den. Nu håber jeg så at kunne sende pakken retur hvis jeg selv køber en returlabel og få mine penge... Ver más
La empresa ha respondido
Har netop modtaget min nye cardigan fra Veraldo, trøjen svarer både til foto og forventninger, total ny yndlingstrøje med det samme. Samtidig giver jeg 5 stjerner for for god kunde service. Jeg er he... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hos Veraldo.dk er vi specialister i at designe det nyeste modetøj til dig. Veraldo.dk inspirerer dig dagligt med nye spændende produkter. Veraldo.dk lægger dagligt nye opslag op på de sociale medier med gode tilbud, nyheder og ikke mindst inspiration til dit næste outfit.
Información de contacto
Sivlandvænget 1, 5260, Odense SØ, Dinamarca
- Support@veraldo.dk
- veraldo.dk
Veraldo er bedre end skjult kamera...
Bestilte en ankelkæde til min Kone, og blev efter købet gjort opmærksom på, at det var en vare der først skulle produceres. Jeg har efterfølgende modtaget adskillige mail med opdatering på produktion og forsendelse.
Da pakken kom efter ca 30 dage, var det med stor undring jeg åbnede den. Troede sgu jeg var med i skjult kamera eller så. Pakken indeholdt en lille pose fra Kina, ligesom dem man evt. får i Cornflakes pakker eller så. Ankelkæden er basalt set et stykke snor med nogle små plastik stumper på. Det er helt til grin, og jeg er blevet taget godt og grundigt ved næsen. For at beholde mit gode julehumør, vælger da også at smide den i skraldespanden og skrive denne advarsel, selv om det sgu er lidt morsomt.
Dårlig kundeservice! Manglende varer!
Tiden er overskredet med forudbestillingen. Har skrevet utallige mails, men får samme svar. Det er som om de "copy paster" deres svar. Nu er jeg blevet træt af at vente, samt deres måde at svare og behandle en kunde på. Jeg har bedt om pengene retur, som de havde trukket for over en måned siden (selvom loven siger, at de ikke må trække pengene, før varen er sendt afsted). Jeg har endnu en gang informeret Veraldo om, at jeg har kontaktet min bank, og at jeg meget gerne vil have pengene retur, dette har de hellere ikke svaret på. Det er rigtig dårlig kundeservice!!

Respuesta de Veraldo.dk
Super hurtig levering og god service!

Respuesta de Veraldo.dk
hurtig fragt og lækre ting !
Super hjemmeside med hurtig fragt! Kan klart anbefales 😍

Respuesta de Veraldo.dk
Nemt at bestille og meget hurtig…
Nemt at bestille og meget hurtig levering

Vær opmærksom!
Vær opmærksom!
Mange af deres varer er "forudbestillinger" hvilket betyder der er op til 30 dages levering. Vi så det ikke ved vores bestilling og er derfor endt i problemer med at nå at få julegaverne hjem.
Synes det bør fremgå tydeligere.
Dernæst er det ikke til at få kontakt til dem eller finde rundt i deres "kundeservice" sider.
Desværre første og sidste gang jeg handler her.

Respuesta de Veraldo.dk
God og hurtig service!!!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde bestilt en pakke med 2 af samme slags striktrøje. Da jeg fik pakken var der kun 1 i.
Jeg mailede dem med det samme, og fortalte dem om situationen.
Jeg fik hurtigt svar og en ny ordrebekræftelse på en trøje ekstra, self uden nye omkostninger.
Super dejligt med så god service.

En lille opdatering.
En lille opdatering.
Efter modtagelse af en forkert pakke fra Veraldo D.31/10-19 har jeg idag D. 5/12-19 langt om længe modtaget mit fulde beløb retur 211,65kr.
Men det har krævet gentagende mails, måtte sende billeder af min ordre, følgeseddelen som jeg havde skrevet på, samt billede af den forkerte vare, da de blev ved med og mene at de havde sendt mig det rigtige. Så havde de endda i første omgang taget 50kr. Af mine penge for returfragten. Da måtte jeg så igen oplyse dem om at det var dem som sendte mig den forkerte vare og de, i følge deres hjemmeside betaler for returfragten ved modtagelse af forkert vare.
Jeg har måtte gå så langt til og måtte give dem 10 dage til og give mig alle mine penge retur for ellers gik jeg til politiet og forbruger klagenævnet.
Dette er min 3 anmeldelse om Veraldo.
Jeg har på opfordring fra Veraldo.dk skulle opdatere min andmeldelse herinde.
De skriver, jeg citere:
Hej Manuela
Jeg har krediteret de sidste 50 kr til dig.
Jeg forventer, at du går ind og opdaterer din Trustpilot anmeldelse nu da dit problem er blevet løst.
Jeg følger op med dig om en uges tid, for at se om du har opdateret din anmeldelse.
Alt i alt kunne jeg aldrig og jeg mener aldrig nogen sinde finde på købe noget inde på Veraldo, da jeg skulle bruge 12 mails og 35 dage på og få alle mine penge. Idag er jeg glad for at jeg tager billeder når jeg handler på nettet, så jeg har beviserne i orden. Synes ikke det kan være rigtig at man skal helt derud at man skal samle beviser give et firma et antal dage til og give en sine penge retur da man ellers går til politiet og forbruger klagenævnet.
Jeg tør slet ikke og tænke på hvor mange beløb, store som små de har nægtet og give retur fordi de kunder, måske ikke lige har fået taget billeder af alt.....

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super service!!
Jeg har her de sidste par dage, haft en mail korrespondance med kundeservice.
Kæresten ønskede sig en kjole, og hun var virkelig betaget af den, men det var en vare som solgte sig selv relativt hurtigt. Jeg synes det var svært, for når de fik den hjem, gik de som varmt brød. Jeg tog kontakt til kundeservice og spurgte ind til, om de kunne hjælpe mig med købet! Ja da, ingen problem! selvom varen var udsolgt, har de virkelig gjort en indsat! Super service, hurtigt svar, og de gør virkelig noget ud af der kundepleje!

Perfekt :-)
Nemt - hurtigt og levering totalt Express :-) Jakken er SÅ smuk og jeg kan kun varmt anbefale Veraldo :-)

Respuesta de Veraldo.dk
Super nem og simpel hjemmeside at…
Et godt råd kan dog være at vælge tøjet i en større størrelse end den modellen på billedet har på (gælder selvfølgelig kun hvis man matcher i højden)

Respuesta de Veraldo.dk
Hurtig levering, bestillingen virker til at være en behagelig kvalitet.
Nok lidt stor i str

godt tilfreds
Samtidig giver jeg 5 stjerner for for god kunde service. Jeg er hele vejen blevet opdateret omkring min ordre, for udsolgte varer, var pengene retur på konto på under 24 timer.

Respuesta de Veraldo.dk
Det kommer hurtigt og det er god…
Det kommer hurtigt og det er god kvalitet :)

Gavekort
Vær obs på, at når du får et gavekort fra Veraldo, så gælder det ikke ret lang tid.
...og de er ikke gode til at oplyse gyldighedsdatoen.
Handler ikke ved dem igen.
23/12-19 Tak for gavekortet.
Mht. 3 års gyldighed er ikke det, som gælder ved mit, for mit var under 2 år og det var udløbet. Jvf. Jeres support ‘er en udløbsdato en udløbsdato’.
Glad for at få et nyt gavekort, men synes det er ærgerligt at skal ‘kæmpe’ via mails med Jer og sidst her på Trustpilot - før man får gavekortet retur.
Tør ikke handle med Jer igen.
Gider ikke bøvl med sådanne ‘småting’

Respuesta de Veraldo.dk
Tasken var virkelig flot som også vises…
Tasken var virkelig flot som også vises på billedet. Virkelig god service og meget hurtig levering.

Respuesta de Veraldo.dk
Super service og mega hurtig levering
Super service og mega hurtig levering - tak.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.