Havde købt en vare, “pels”, megadårligt kvalitet, lavet af fjer ikke pels, fjer falder af så man kan følge en, der var direkte huller i den, lavede derfor reklamation. Fik at vide jeg skulle sende de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super nem og simpel hjemmeside at handle på. Tit gode rabatter og tøj i god kvalitet. Har handlet hos veraldo et par gange nu og er ikke blevet skuffet endnu :) Et godt råd kan dog være at vælge tøj... Ver más
La empresa ha respondido
Værste oplevelse nogensinde. Bestilte en jakke, forkert str. Købte en GLS returlabel uden at modtage den. Nu håber jeg så at kunne sende pakken retur hvis jeg selv køber en returlabel og få mine penge... Ver más
La empresa ha respondido
Har netop modtaget min nye cardigan fra Veraldo, trøjen svarer både til foto og forventninger, total ny yndlingstrøje med det samme. Samtidig giver jeg 5 stjerner for for god kunde service. Jeg er he... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hos Veraldo.dk er vi specialister i at designe det nyeste modetøj til dig. Veraldo.dk inspirerer dig dagligt med nye spændende produkter. Veraldo.dk lægger dagligt nye opslag op på de sociale medier med gode tilbud, nyheder og ikke mindst inspiration til dit næste outfit.
Información de contacto
Sivlandvænget 1, 5260, Odense SØ, Dinamarca
- Support@veraldo.dk
- veraldo.dk
Helt vildt skuffende
Jeg købte en kjole fra Veraldo som desværre både var for stor og lignede heller ikke den på billedet efter min mening. Derfor ville jeg returnere den, og går ind og udfylder det der skal udfyldes. Jeg får at vide at der er sendt en e-mail med min retursedel, men jeg har aldrig modtaget den mail. Jeg venter nogle dage før jeg prøver at kontakte Veraldo, men de er bare umulige at få fat på. Jeg har skrevet flere mails, som jeg kun fandt ved et tilfælde, da jeg ikke kunne finde deres e-mail nogen steder på hjemmesiden. Deres livechat virker heller ikke. Alt i alt mega skuffende.
Dårlig oplevelse med kundeservice, retur og tilbagebetaling
Jeg købte nogle bikinier på Veraldos hjemmeside hvor jeg så senere fik dem hjem. Jeg fandt ud af at der var nogen stykker der ikke passede, så derfor sendte jeg dem retur. Efter jeg sendte dem retur (sammen med en take som man fik gratis med) fik jeg aldrig svar og derfor kontaktede jeg dem efter nogle uger. De skrev først at de ikke havde fået pakke og så fandt jeg min retur seddel frem jeg fik da jeg sendte den afsted og viste til dem.
De begyndte derefter at sige jeg havde sendt den afsted for sent og derfor ikke kunne få mine pengene tilbage, hvor jeg igen argumenteret med et bevis på det hele var i orden.
Derefter begyndte de at sige jeg ikke kunne få alle pengene tilbage, fordi tasken ikke var med, hvilket den var og jeg fik også afsenderen til at finde et billede frem, hvor man tydeligt kan se på pakken at tasken er i.
Derefter lod jeg så min mor tage styringen, fordi jeg simpelthen ikke magtede mere efter over en måned. Hun begyndte så at sige vi ville gå til politiet osv. men til sidst gav hun også op efter endnu en måned.
Jeg fik kun meget få af de penge tilbage jeg burde havde fået. Derfor synes jeg ikke man skal handle på Veraldo. Det kan godt være der er mange gode oplevelser, men man kan også være uheldig at skulle sende pakken retur og derfra kan du nærmest ikke gøre noget.
Sizes are WAY bigger than what is said…
Sizes are WAY bigger than what is said in the size guide on the page! The quality is not the best either.
Dårlig kundeservice
Jeg bestilte i 2017 en pakke hos Veraldo. Jeg returnerede min pakke for sent og fik derfor et tilgodebevis. I mailen stod der “Beviset er netop blevet sendt til dig på din e-mail og du kan bruge det når du har lyst og det udløber aldrig.” Da jeg så vil bruge tilgodebeviset i 2020 står der at gavekortet er udløbet. Jeg skriver så til jer og får svar tilbage om at gavekortet er udløbet og at jeg har fået en mail om det. Dette er IKKE iorden! Jeg kan ikke finde den mail og det er bestemt IKKE iorden at i skriver noget så misvisende som at det ikke kan udløbe og så derefter skriver at det er udløbet!
Derudover er deres kundeservice elendig og de har ikke noget nummer man kan ringe på! Vi har også set forskellige rabatkoder, som man aldrig får sendt når man indmelder sig. Jeg vil aldrig anbefale jer.
Selve jeres levering er ganske fin og…
Selve jeres levering er ganske fin og hurtig, men jeres kundeservice er mildest talt elendigt. Man kan hverken ringe til jer og jeres livechat er ikke tilgængelig. Virkelig ikke optimalt, når man har brug for at komme i kontakt med jer.
Jeg har i juni SIDSTE ÅR bestilt en…
Jeg har i juni SIDSTE ÅR bestilt en bikini som endnu ikke er leveret. Jeg har prøvet at spore pakken uden held, og prøvet at få pengene tilbage, som der blev anvist på hjemmesiden, men har heller ikke fået pengene igen.
Derudover er de heller ikke til at komme i kontakt med.
Elendig "service"
Elendig "service" . Min datter har returneret nogle varer helt efter Veraldos anvisninger og de er bekræftet modtaget.
Men intet er sket ift de varer, som skulle erstatte de returnerede.
Der er mange steder at købe tøj - anbefaler helt sikkert at man finder et andet end Veraldo.
Sender ugyldigt tilgodebevis
Hej veraldo,
Eftersom i ikke svare på nogen af mine mails, må jeg finde andre måder at få jer til at se mine beskeder.
Jeg vil gerne have den her sag lukket nu, da det har stået på i over et år nu. Tror godt vi kan blive enige om at jeg ikke stopper før det er løst.
Jeg ønsker stadig svar på, hvordan i kan sende mig et tilgodebevis, som ikke engang har været aktivt når i har sendt mig det.
I sender mig den 20/1-2020 et tilgodebevis, men der står på det at det er udløbet den 1/11-19.
Hvordan kan det hænge sammen?
Har videresendt min samme mail 8 gange nu, kunne virkelig godt tænke mig et svar.
Om ikke andet kunne et AKTIVT tilgodebevis være en god løsning, som jeg er sikker på at i kan udstede som normalt.
Håber i snart finder ud af det her.
Levering allerede dagen efter
Levering allerede dagen efter, produktet ligner det på hjemmesiden og er af god kvalitet. Det eneste minus er at størrelsen er lidt lille i det. Men ellers en rigtig god oplevelse!
Jeg er rigtig tilfreds med min kabel sweater og min pom pom sweater. Hurtig levering.
Super god service og lynhurtig levering…
Super god service og lynhurtig levering 😍
Rigtig flot tøj i god kvalitet
Rigtig flot tøj i god kvalitet. Tøjet kommer altid inden for forholdsvis kort tid. Kun positivt.
God service og lækre vare til billige…
God service og lækre vare til billige priser!
Defekt varer - elendig kundeservice.
Jeg har bestilt 2 bikinier fra veraldo - og da jeg modtager dem, er den ene bikini defekt. Låsen vender forkert - og bikinien kan altså ikke lukkes uden at den skal snoes en omgang.
Jeg henvender mig og får at vide, at jeg enten kan få et tilgodebevis på det beløb, som jeg gav for bikinien (hvilket jeg ikke engang kan købe en ny for, da jeg købte den på tilbud) eller at jeg kan returnere og få mine penge.
Jeg spørger om ikke jeg blot kan få tilsendt en ny bikini-top, da jeg ligesom ønsker varen, og at det står i deres afsnit om reklamation at de vil sende en ny vare ved reklamation.
Dette kan af uforklarlige årsager ikke lade sig gøre “i denne sag”.
Jeg ønsker nu ikke mere bøvl med dette, og skriver derfor at jeg vil have pengene tilbage for begge bikinier - og får så at vide at jeg skal sende varerne retur.
Da jeg forsøger dette, afviser deres returportal mig, da man skal returnere indenfor 14 dage ... men disse 14 dage har jeg jo brugt på korrespondance frem og tilbage om at finde en løsning (som Veraldo bestemt ikke gør noget som helst for).
Nu står jeg så her med en defekt vare, som jeg har betalt for.
Det er den dårligste kundeservice jeg længe har oplevet.
Veraldo følger ikke forbrugeraftaleloven!
Veraldo har ikke overført penge for varer vi har returneret lige efter Black Friday 2018. Det er længe siden og vi har forgæves forsøgt at få Veraldo til at følge forbrugeraftaleloven.
Vi har forsøgt at komme i kontakt med Veraldo, men de svarer ikke på mails, heller ikke når man gør det som beskrevet i deres svar på anmeldelser her på Truspilot.
Veraldo kan ikke kontaktes via telefon.
Køber du hos Veraldo ønskes du bedre held end os!
Super service og topkvalitet
Elsker hjemmesiden! Deres produkter er i topkvalitet! Jeg kan kun anbefale siden.!
Efter at have læst mange dårlige…
Efter at have læst mange dårlige anmeldelser af Veraldo i blandt nogle gode, valgte jeg at tage chancen og bestille noget tøj.
Jeg bestilte et par bukser, en nederdel og en bluse til Black friday. Det viste sig at det jeg havde bestilt var på forudbestilling, hvilket jeg ikke have set og dermed kunne der gå op til 30 dage før jeg ville modtage min pakke. Pengene blev hurtigt trukket og jeg ventede tålmodigt på at skulle hører fra Veraldo. Jeg hørte noget om min forudbestilling indtil den 9 december, hvorefter jeg ikke hørte noget før den 23 december, hvor jeg får en mail om at min ordre er blevet pakket. Men i mailen stod der at kun bukserne og nederdelen var blevet pakket. Jeg ventede med at henvende mig til Veraldo før jeg havde modtaget min pakke den 27 december. Den 30 december får jeg en mail fra Veraldo at der er sket en fejl og blusen kan de ikke levere, men de sender mig et tilgode bevis. Jeg spurgte dem om jeg ikke kunne få mine penge tilbage i stedet for og de sendte dem tilbage med det samme, hvilket er super god service. Jeg har returneret bukserne fra min ordre og har også fået pengene tilbage med det samme.
Alt i alt har min oplevelse ved Veraldo faktisk været god. Det har været en langsom proces og helligdagene over julen gjorde det ikke bedre. Men Veraldo har vist en god service ved at svare på alle mine mails og sendt pengene retur i stedet for et tilgode bevis da jeg spurgte om det.
Kvaliteten på tøjet er måske ikke helt i toppen til normalprisen, men hvis man finder gode tilbud som jeg gjorde, så passer kvalitet og prisen sammen.
Har kun en negativ ting at sige og det er at Veraldo godt måtte have informeret mig om at min buse ikke kunne sendes pga fejl i deres system og havde sendt mine penge tilbage med det samme, i stedet for at jeg skulle henvende mig til dem.
I skal bare have tålmodighed der ude, jeres varer skal nok komme på et tidspunkt, jeg troede selv at jeg var blevet snydt og at jeg aldrig ville få mine varer, men med tålmodighed kommer man langt ;)
Varer er "forudbestillinger", og dårlig kvalitet!
Vær opmærksom på, at mange af deres varer er "forudbestillinger" hvilket betyder der er op til 30 dages levering. Jeg så det ikke, og vente forgæves i 3 uger på min jakke.
Synes det bør fremgå tydeligere end, at "puppe op" i en lille boks i 2 sekunder, når man lægger varen i kurven.
Dernæst er det ikke til at få kontakt til dem eller finde rundt i deres "kundeservice" sider. Jeg kontakter dem nemlig 4 dage efter min bestilling, for at spørge hvor min pakke blev af, da der kun skulle være 1-2 hverdag fragt BS!
Da jeg endelig får min pakker, lugter den meget falsk og billigt, og der hænger utrolig mange snore ud af jakken, + der blev ved med at falde snorerne af jakken.
Desværre første og sidste gang jeg handler her.
Utrolig dårlig service og kan ikke få kontakt til firmaet!!
Jeg har bestilt to vare den 29. november 2019.
Den 30. november 2019 modtager jeg en mail, hvorpå der står jeg har sagt ja til at der kan gå op til 30 dage før varen afsendes.
Den 2. december er pengene blevet trukket fra mit betalingskort.
den 2. december får jeg en mail med opdatering - de forventer at afsende min ordre indenfor de aftalte 30 dage i henhold til min købsaftale.
Den 6. december 2019 får jeg en opdateringsmail - de forventer at afsende min ordre indenfor de aftalte 30 dage i henhold til min købsaftale.
Den 9. december 2019 får jeg en opdateringsmail - min forudbestilling er fortsat på vej til Danmark. Vi forventer stadig at kunne afsende din ordre fra vores lager indenfor de aftalte 30 dage i henhold til købsaftalen. Den næste mail du modtager vil du modtage senest 30 dage efter du lagde din ordre.
Den 3. Januar 2020 får jeg en mail hvorpå der står at nogle af de varer fra din ordre er blevet refunderet (ca. halvdelen af beløbet) men det fremgår slet ikke hvilken vare eller nogen anden begrundelse??
Når jeg går ind på hjemmesiden, er der intet telefonnummer til butikken og når jeg trykker på "send en mail" så kommer der intet frem, andet end jeg kan tilmelde mig deres nyhedsbrev???
Veraldo - vil i venligst kontakte mig!
Kundeservice redder fejlene
Jeg har kun handlet på veraldo én gang. Der er så på et eller andet tidspunkt sket et fejl ved bestillingen, så jeg fik kun to uf af de tre ting jeg havde bestilt. Da jeg skrev til kundeservice om den sidste ting var på vej, skrev de at den ikke kunne sendes og så fik jeg et tilgodebevis i stedet for. Jeg er selvfølgelig ked af at jeg ikke kunne få den sidste ting jeg bestilte, men kundeservice klarede ærterne og jeg er endt ganske tilfreds med min behandling.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.