Verduurzaamexperts Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Voorafgaand aan dit gesprek heeft een andere partij ons benaderd. Zij waren niet duidelijk genoeg, eea bleek in het gesprek met verduurzaamexperts anders dan vooraf gecommuniceerd en door ons begrepen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We were very happy to receive the very informative description of the whole home battery system from Leroy . He explained initially the system , as well as the benefit economically of having the syste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze man Leroy heeft met ons een prettig gesprek gehad. Wist op alle vragen antwoord en gaf een heldere uiteenzetting van de gang van zaken. Tot dusver heel tevreden. Hopelijk ook na installatie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vond dat Ahlam duidelijk was in het overbrengen van informatie en het uitleggen van de verschillen ze kwam overtuigend over Ze heeft me overtuigd om veranderingen aan te brengen

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

338 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 4% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

339 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen reactie op herroepen overeenkomst. Aanbetaling van 3000,- niet terugbetaald

Mijn bejaarde ouders zijn eind juni thuis bezocht door een adviseur/verkoper. Ondanks dat ze uitspraken dat ze de investering van 15.000 euro voor een thuisbatterij met hun kinderen wilden bespreken zijn ze toch overgehaald om te tekenen. Een aanbetaling van ongeveer € 3000,- is op dat moment gedaan. Tijdens dit gesprek heeft de adviseur/verkoper ook met de persoonlijke gegevens van mijn ouders digitaal een offerte voor een persoonlijke lening aangevraagd. Hier waren mijn ouders zich niet van bewust. Naar aanleiding van deze offerte kregen mijn ouders meerdere emails van een krediet maatschappij met het verzoek om de aanvraag definitief te maken. Miin ouders voelden zich overvallen en zijn de volgende dag tot de slotsom gekomen, dat de aanschaf van een batterij op dit moment en onder deze voorwaarden geen juiste beslissing was. We hebben dan ook tijdig de overeenkomst herroepen met het verzoek om de aanbetaling terug te storten. Tot op heden is er niet inhoudelijk gereageerd en is er geen terugbetaling ontvangen. We hopen nog steeds op een juiste afhandeling. Tot die tijd zijn we van mening, dat de handelwijze uitgelegd kan worden als oplichting.

24 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

bellen ongevraagd met aanbieding…

bellen ongevraagd met aanbieding thuisbatterij en doen zich voor als zijnde partner van de grote energiemaatschappijen als Essent. Ga je erop in dan komt een adviseur langs en rekent voor dat je met aanschaf thuisbatterij van 20kw, investering ruim 15.000 euro, binnen 4 jaar met een dynamisch contract de investering hebt terugverdiend. Zetten je onder druk om contract te tekenen, eisen vervolgens gelijk een aanbetaling van 30%. Algemene voorwaarden krijg je pas na ondertekening contract. Heb de volgende dag 23 april contract geannuleerd. Tot op de dag van vandaag nog niets terugontvangen. Enige antwoord dat je krijgt van de klantenservice: het is erg druk daardoor duurt terugbetaling iets langer. Ligt bij administratie, wij hebben hier geen invloed op. Kortom je wordt op een vriendelijke manier opgelicht

24 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

O n g e l o v e l i j k ... Pas op: OPLICHTERS!

O n g e l o v e l i j k ... !
Ik heb 29 mei jl. 10.000 euro aanbetaald op hun producten en 8 juni de order geannuleerd nadat ik niet alleen veel scherpere prijzen online vond, maar ook de communicatie met hen chaotisch was.
Tot op de dag van vandaag (17 augustus) heb ik het voorschot nog steeds niet terug; na de diverse mails en telefoongesprekken krijg ik alleen te horen dat ik het maar moet afwachten en zij als klantenservice hier verder niets over kunnen zeggen - en mij ook niet kunnen doorverbinden met de Financiële Administratie.
Ik ga hier nu mijn advocaat op zetten, wat een oplichters...

8 de junio de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.