Voorafgaand aan dit gesprek heeft een andere partij ons benaderd. Zij waren niet duidelijk genoeg, eea bleek in het gesprek met verduurzaamexperts anders dan vooraf gecommuniceerd en door ons begrepen... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
We were very happy to receive the very informative description of the whole home battery system from Leroy . He explained initially the system , as well as the benefit economically of having the syste... Ver más
Deze man Leroy heeft met ons een prettig gesprek gehad. Wist op alle vragen antwoord en gaf een heldere uiteenzetting van de gang van zaken. Tot dusver heel tevreden. Hopelijk ook na installatie!
Ik vond dat Ahlam duidelijk was in het overbrengen van informatie en het uitleggen van de verschillen ze kwam overtuigend over Ze heeft me overtuigd om veranderingen aan te brengen
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 4% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Duidelijk verhaal
Duidelijk verhaal. Goed uitgelegd door de adviseur.
Het was een heel duidelijk en…
Het was een heel duidelijk en uitgebreid gesprek. Leroy is een heel erg vriendelijke jongen en legt alles super goed uit.
De beste man nam alle tijd en heeft het…
De beste man nam alle tijd en heeft het netjes uitgelegd
Leroy was een fijn gesprekspartner
Leroy was een fijn gesprekspartner, heeft het heel netjes uitgelegd. Kan je goed zaken mee doen.
Mooie klets!!! Ja om je op te lichten
Gesprek voor verduurzaming...batterij en of panelen.
Begon vriendelijk tot we bedenktijd wilde en neeee....dat was niet aan de orde, moesten nu tekenen etc. Etc.
Stom stom stom!!!!!
5440, euro betalen met een heel verhaal
Ja echt je trapt er in !
Wettelijk heb je 2 weken om te annuleren
Heleboel emails ik moest geduld hebben was druk en onderbezetting.
Nu 5 weken geleden
GELD WEG EN NIETS VOOR TERUG !!
OPLICHTERS!!
Heldere uitleg van een best wel dure…
Heldere uitleg van een best wel dure investering.
Leroy heeft ons alles duidelijk…
Leroy heeft ons alles duidelijk uitgelegd.
Duidelijke uitleg van het verhaal.
Leroy heeft namens Verduurzaamexperts…
Leroy heeft namens Verduurzaamexperts een super duidelijke uitleg gegeven ovet de kosten van de aanschaf van een slimme thuidbatterij en waarom de asnschaf vetstandig is.
Leuk gesprek gehad en duidelijk en…
Leuk gesprek gehad en duidelijk en persoonlijk!
Mijn advies: geef Verduurzaam Expert geen geld en ga niet met deze partij in zee.
Mijn ervaring met Verduurzaam Expert is zeer teleurstellend. Tijdens het verkoopgesprek heb ik sterke druk ervaren om direct een overeenkomst te ondertekenen, waardoor ik onvoldoende tijd kreeg om alles rustig door te nemen of met andere aanbieders te vergelijken.
Onder die druk heb ik toch een overeenkomst voor een thuisbatterij getekend. De overeenkomst is gesloten op 3 juni 2026, maar ik heb deze binnen de wettelijke bedenktijd, op 8 juni 2026, schriftelijk geannuleerd. Op dat moment had ik al € 1.500 aan btw-kosten betaald.
Ondanks mijn wettelijke recht op terugbetaling, en ondanks herhaalde e-mails en telefoongesprekken, heb ik dit bedrag tot op heden nog steeds niet terugontvangen.
Mijn rechtsbijstandverzekering heeft de zaak inmiddels officieel in behandeling genomen om het betaalde bedrag via juridische weg terug te vorderen.
Ik raad anderen aan goed na te denken voordat zij met deze partij in zee gaan. Mijn ervaring heeft mij veel frustratie, stress en onnodig juridisch gedoe opgeleverd.
Professioneel en helder!
Een heel prettig gesprek gehad met de…
Een heel prettig gesprek gehad met de adviseur, hij heeft een goede uitleg gegeven over de thuisbatterij. Zeer tevreden, leroy is aan iedereen aan te bevelen.
Fijn gesprek
Top gesprek gehad met Ryan
Alles was snel en op tijd geregeld .
Alles was snel en op tijd geregeld er was een geweldig installatiebedrijf geregeld,die snel en vakkundig hebben gewerkt.dag erna door verduurzaamexperts gelijk navraag gedaan of eea. Goed was gegaan.
De uitleg was duidelijk
De uitleg was duidelijk, ook als er om herhaling gevraagd werd,top Goed gedaan Leroy!