Nemt at bestille - fejl ved leverance - hurtig besked. Der blev sendt ny pakke med det samme, som indeholdte gave - og denne blev sendt direkte i stedet for pakkeboks. God service, gode produkter -... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Størrelsen på den sansebamse, som jeg ville købe i fødselsdagsgave til min datter viste sig udsolgt, da jeg forsøgte at bestille en uge før, gaven skulle gives. Jeg blev hurtigt kontaktet herom og fik... Ver más
Jeg var Sent ude i forhold til min datter’s fødselsdag, men der var Sørme hurtig service og aflevering af pakken - ‘bare’ fordi jeg havde skrevet det i kommentar til ordren. Dét var verdensklasse! O... Ver más
God handel Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet så pakken nåede desværre at blive sendt retur. Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sød og venlig b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vicca.dk er et skoleunivers hvor du kan købe alt man skal bruge når man går i skole. Skoletasker, penalhuse, skriveredskaber, skoletilbehør og madkasser/drikkedunke. Derudover har vi et stor udvalg indenfor leg og lær, motorik produkter og hjælpemidler til børn.
Información de contacto
Ravnshøjvej 66, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
- info@vicca.dk
- vicca.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God vejledning og tilfredsstillende produkter
God vejledning for hvert produkt, nem webshop og hurtig ekspedition. Alle produkterne lever op til forventede og god kvalitet.
Godt tilfreds og kommer helt sikkert retur.
Så fin blød og lækker til min lille…
Så fin blød og lækker til min lille prinsesse, og meget fin og hurtig levering
God købsoplevelse
God købsoplevelse, god kontakt til kundeservice. Dejligt produkt, hurtig levering. Kun positivt herfra.
Hurtig 🚚 og fine varer 🇩🇰
Handel trygt her, pengene blev hævet da varen kom ud af døren 👏
Så alt er lige efter bogen og det er en 🇩🇰 hjemmeside med dansk moms nr. 👏👍
Produktet fejler ikke noget
Produktet fejler ikke noget, det er desværre bare sådan at min søn aldrig rigtig faldt for bide-halskæden.
Han gider ikke gå med den og han har stadig meget hellere fingrene i munden konstant
Hurtig levering og gode produkter
Misfarvning på ring
Jeg bestilte nogle forskellige varer, hvoraf en anxiety ring. Den virker fint, men er desværre ret misfarvet allerede fra dagen jeg modtog den.
Min søn er dog meget glad for især hans bide-guitar.

Respuesta de Vicca.dk
Super levering og produkt
Vi har købt “bidepinde” til vores datter, som har et behov for at bide i alt - nu finder hun god ro og tryghed i disse. Ikke en finger at sætte på leveringen heller :-)
Godt og Ondt
Hurtig 2 dags levering og rimelig kvalitets produkter. Har brugt min Tetra bite næsten hver dag siden jeg fik pakken.
Mood tracker og social battery pinene, har jeg dog kun brugt kort.
Skuffet over de manglende billeder af de forskellige sider af varene. Der mangler også information om hvad produkterne er lavet af. Regnet med at mood tracker, var en i plastik, så det sad godt og let på tøjet. Dog er de af metal, og tunge i tøjet (hiver stoffet lidt ned), samt er nålen lidt tyk, så den ødelægger tøjet lidt og får nemt fat i tøjets tråde. Trackerenes pin falder nemt af, og bevæger sig for nemt.
Meget hurtig levering og utrolig god…
Meget hurtig levering og utrolig god service👍😊
Upåklagelig oplevelse
Upåklagelig handel.
Hurtig ekspederet, hurtig modtaget og produkt lever op til forventning.
Hurtig levering.
Rigtig god begynder kop til baby
Rigtig god begynder kop til baby, købte en lille flexi kop, og den er bare super til min datter på 6 mdr.
Hurtig levering.
Den bedste tyngdebamse
Den bedste tyngdebamse, som er god at nusse, dufter herligt af lavendel og med tyngde, min dreng med sansemotoriske udfordringer knuselsker den og den er hans nye følgesvend ☀️
Og plus for mega hurtig levering ☺️
Tingne er god stand og kvalitet de kom…
Tingne er god stand og kvalitet de kom hurtigt og det er nemt at finde rundt på deres side
Godt produkt
Godt produkt, passer beskrivelsen. Hurtig levering
Er tilfreds med varen og pakken kom…
Er tilfreds med varen og pakken kom hurtigt.
Hurtig levering og super glad for min…
Hurtig levering og super glad for min nakkepude 🤩🙏🏻
Det gik Hurtigt og det er Kvalitet!
Og min datter elsker hendes tyngdebamse (Hun blev 10 og har tyngdedyne i forvejen, der ikke altid er nok) og bide “legetøjet”/halskæden - som er Flittigt benyttet siden! Også hendes ler (pinch me relief) og de flotte Tangles.
Alt i alt, helt perfekt!🙏🏼🤷🏼♀️😌
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.