Nemt at bestille - fejl ved leverance - hurtig besked. Der blev sendt ny pakke med det samme, som indeholdte gave - og denne blev sendt direkte i stedet for pakkeboks. God service, gode produkter -... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Størrelsen på den sansebamse, som jeg ville købe i fødselsdagsgave til min datter viste sig udsolgt, da jeg forsøgte at bestille en uge før, gaven skulle gives. Jeg blev hurtigt kontaktet herom og fik... Ver más
Jeg var Sent ude i forhold til min datter’s fødselsdag, men der var Sørme hurtig service og aflevering af pakken - ‘bare’ fordi jeg havde skrevet det i kommentar til ordren. Dét var verdensklasse! O... Ver más
God handel Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet så pakken nåede desværre at blive sendt retur. Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sød og venlig b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vicca.dk er et skoleunivers hvor du kan købe alt man skal bruge når man går i skole. Skoletasker, penalhuse, skriveredskaber, skoletilbehør og madkasser/drikkedunke. Derudover har vi et stor udvalg indenfor leg og lær, motorik produkter og hjælpemidler til børn.
Información de contacto
Ravnshøjvej 66, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
- info@vicca.dk
- vicca.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fremragende kundeservice!
Fremragende kundeservice!
Jeg lagde en ordre ved Vicca i mandags sent eftermiddag (d. 6/5) og jeg har været meget tidsoptimist, da troede at den ville blive afsendt samme dag.
Jeg ringede ind til dem om tirsdagen og forklarede min situation omkring en fødselsdag til torsdag og da det er helligdag snart, så var det lidt presset!
Pakken blev sendt afsted om tirsdagen og jeg kan nu afhente den i dag (onsdag!!)
Tusinde tak for det. Min nevø bliver ellevild for gaven!
Jeg har intet dårligt at sige
Jeg har intet dårligt at sige!
Bredt udvalg og hurtig levering 👍🏼
God kvalitet og nøje udvalgte produkter
Gennemtænkt hjemmeside med nøje udvalgte produkter i lovet kvalitet. Tror aldrig før, jeg har lavet et (faktisk to) hjemmesidekøb, der har vakt så meget glæde (eller rettere ro og koncentration) som købene hos vicca.dk
Købte en bide redskab som holdt en uge
Købte en bide redskab som holdt en uge.
På trods af gentagende henvendelser. på telefon og mail. er virksomheden ikke vendt tilbage.
Jeg vil på det kraftigste anbefale virksomheden at oppe deres service. det er ingen gode anbefaling herfra mvh kevin

Respuesta de Vicca.dk
Bestilte for en uge siden og med håbet…
Bestilte for en uge siden og med håbet om 1-3 dages levering. Har intet modtaget og der responderes ikke på mail eller telefon. Øv. Skulle bruge de bidedimser i påsken.
Bamsen kom allerede dagen efter…
Bamsen kom allerede dagen efter bestilling, og bamsen faldt i rigtig god jord her hjemme. 😊
God kundeservice
Fed og overskuelig webshop, gode produkter og hurtig levering.
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, personlig betjening og hurtig levering
Jeg var i tvivl om et produkt og ringede derfor. Jeg fik rigtig god og grundig vejledning.
Helt fantastisk
Helt fantastisk oplevelse. Godt kvalitet og hurtig levering. Vil helt sikker købe derfra igen.
Super sej bide halskæde 🩵⭐️
Super fin bide halskæde ⭐️ Vores søn er super glad for den 🩵 Varen kom hurtigt. Rigtig fin oplevelse.
God oplevelse
Jeg købte 8 ringe som jeg er meget glad for! Det var en fair pris og hurtig levering! :-)
Vi er glade for vores køb.
Ingen problemer.
Det var meget fint.
Jeg bestilte småting (et par ringe og nogle husketavler) - det blev sendt hurtigt, fint pakket ind, varerne svarede til beskrivelsen.
fantastisk købsoplevelse
Jeg søgte internettet tyndt efter et specifikt produkt.
Jeg fandt det hos jer og bestilte det straks hjem.
Min yngste datter er rigtig glad for time-timeren med “farve-nedtælling”.
Nogle dage efter havde jeg besøg fra familieafdelingen i forbindelse med opstart af supervision ang. autisme.
Sagsbehandleren og psykologen forstod ikke pointen, indtil jeg viste dem det i funktion - det er hermed skrevet med i deres idekatalog til forældre i tilsvarende situationer.
Jeg synes hjemmesiden var nem at finde rundt på, det var nemt at bestille og betale. Leveringen kom indenfor den lovede tid - så alt i alt en fantastisk købsoplevelse.
Super fin oplevelse at handle hos…
Super fin oplevelse at handle hos Vicca.
Oplevede at bestille en vare som manglede på lager, og straks fik jeg en mail med et tilbud om en næsten tilsvarende vare med samme funktion.
Hurtig levering, produkter levede op til forventningerne.
Der var ingen problemer med hverken…
Der var ingen problemer med hverken leveringen eller pakken.
Stort udvalg
Stort udvalg, overskuelig hjemmeside som er let at navigere rundt i, gode produkter, hurtig levering.
Hurtig levering af rød-grøn armbånd
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.