I ordered a GRS Bifrost stock for my Blaser R8, but received one for a Tikka t3x instead. Mistakes happen, no one gets it right 100% of the time. What impressed me is how they handled it. They w... Ver más
Excelente Atendimento com produtos Top qualidade preço. Sede na Suécia e com prontidão no envio para Portugal.... Recomendo que comprem nesta empresa Eu vou faze-lo sempre que precisar e recomend... Ver más
Snabb och smidig leverans vid beställning. Bra kvalité på deras tröjor som hållit många tvättar. Väldigt trevlig personal vid besök av butiken som hjälpte mig att testa ut nya vandringskängor. Rekomm... Ver más
Köpte hoodien med hjortronen. Beställde först L som brukar funka men den var alldeles för liten. 69 kr att returnera, köpte sedan 2xl. Den passar men är kort i midjan och ingen stadga i luvan, tyget ä... Ver más
Escrito por la empresa
Välkommen till Vildmarken Skytte- och Eventcenter vid E18 på Nyängen i Värmland! Vi erbjuder en unik kombination av Sveriges största skjutbiograf, exklusiv butik och moderna mötesmöjligheter under samma tak. Hos oss skapas minnesvärda möten och upplevelser utöver det vanliga. Upptäck även Vildmarkens egenutvecklade sortiment i vår unikt utformade Brand Store, där vi erbjuder unika produkter fokuserade på jakt och friluftsliv. Våra populära klädesplagg, kepsar och accessoarer finns nu även tillgängliga i vår fysiska butik, där vi stolt presenterar ett urval Brand Partners. Välkommen till en inspirerande vildmarksupplevelse!
Åsbäcksvägen 3, 66434, Grums, Suecia
- 010-45 99 012
- webshop@vildmarken.se
- vildmarken.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Extremt verklighetstroget
Extremt verklighetstroget, bra service och kunnig instruktör
Superproffsigt
Superproffsigt, riktigt bra upplevelse och rolig grej att göra med familj och vänner.
Szybka dostawa i koszulki dobrej jakości
Snabb leverans utan krångel
Snabb leverans utan krångel. Rekommenderas !!!!
Otroligt bra butik och skjutbiograf
Otroligt bra butik och skjutbiograf, stort sortiment och bra personal. bästa jaktbutiken jag besökt.
Riktigt trevligt ställe med en fin och…
Riktigt trevligt ställe med en fin och ny skjutbiograf rekommenderar starkt
Kundenservice leider unterirdisch :(
Die Lieferzeit ist im Shop mit 2-5 Tagen mit DHL angegeben. Bis heute ist keine Lieferung erfolgt! Bestellung vor 10 Tagen. Keine Antwort auf E-Mail Anfragen zum Versand und Status der Lieferung.
Nachdem PayPal zur Klärung eingeschaltet wurde behauptet der Händler keine Zahlung erhalten zu haben, obwohl der Betrag bereits meinen Bankkonto belastet ist. Lt. Konfliktlösung PayPal ist der Betrag bereits vor 10 Tagen unmittelbar beim Händler gutgeschrieben!
Snabb leverans- hög kvalitet
Snabb leverans! Bra pris- Hög kvalitet
Snygga boots!
Alt fungerede godt
Alt fungerede godt. Handler der gerne igen :-)
Fantastiskt fina tryck tycker jag
Fantastiskt fina tryck tycker jag, och rejäl, tjock bomull av kanonfin kvalitet. Verkligen prisvärt! Jag har beställt fler gånger härifrån 😃

Trevlig miljö
Trevlig miljö
Kul skytte men man måste ha en rutinerad eftersöks hund

Respuesta de Vildmarken
Slow delivery and poor quality
Slow delivery, after two weeks and after inquiry they answered that the order will be delivered shortly. Also the photos of t-shirts does not match with the delivered product. Quality of t-shirts is poor, they use cheap B&C shirts.
Two shirts were ordered, in photos they were different colors but in reality they were the same shirt with different print. That is so misleading that same shirt looks completely different in different product page.
And on top of it all they don’t reply to e-mailed claims.
Not a reliable webshop!

Fantastisk roligt och väldigt nyttigt
Fantastisk roligt och väldigt nyttigt

Riktigt bra service
Riktigt bra service, bra utbud.
Riktigt bra utbildning för jägarexamen.
Fantisk intensivkurs för jägarexamen!
Oerhört dedikerade och drivna kursledare. Något som verkligen gjorde all skillnad för mig.