Vildmarken Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I ordered a GRS Bifrost stock for my Blaser R8, but received one for a Tikka t3x instead. Mistakes happen, no one gets it right 100% of the time. What impressed me is how they handled it. They w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excelente Atendimento com produtos Top qualidade preço. Sede na Suécia e com prontidão no envio para Portugal.... Recomendo que comprem nesta empresa Eu vou faze-lo sempre que precisar e recomend... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb och smidig leverans vid beställning. Bra kvalité på deras tröjor som hållit många tvättar. Väldigt trevlig personal vid besök av butiken som hjälpte mig att testa ut nya vandringskängor. Rekomm... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köpte hoodien med hjortronen. Beställde först L som brukar funka men den var alldeles för liten. 69 kr att returnera, köpte sedan 2xl. Den passar men är kort i midjan och ingen stadga i luvan, tyget ä... Ver más

1. Tienda de caza

Escrito por la empresa

Välkommen till Vildmarken Skytte- och Eventcenter vid E18 på Nyängen i Värmland! Vi erbjuder en unik kombination av Sveriges största skjutbiograf, exklusiv butik och moderna mötesmöjligheter under samma tak. Hos oss skapas minnesvärda möten och upplevelser utöver det vanliga. Upptäck även Vildmarkens egenutvecklade sortiment i vår unikt utformade Brand Store, där vi erbjuder unika produkter fokuserade på jakt och friluftsliv. Våra populära klädesplagg, kepsar och accessoarer finns nu även tillgängliga i vår fysiska butik, där vi stolt presenterar ett urval Brand Partners. Välkommen till en inspirerande vildmarksupplevelse!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

180 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

56 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Om man skall returnera tillbaka en vara…

Om man skall returnera tillbaka en vara så skall det inte vara så svårt att få hjälp? Ni skiter i att besvara hur man ska göra.. ingen följdesedel fick man med eller någon retur sedel..
Ur uselt!
Betala för egen frakt..

24 de octubre de 2024

Respuesta de Vildmarken

Hej och tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevt det som svårt att få hjälp med en retur, och vi vill gärna reda ut detta.

Vi har tydliga instruktioner för returer och byten som finns tillgängliga på vår supportsida. För att säkerställa att vi kan hjälpa dig på bästa sätt, ber vi alltid kunder att kontakta oss via supportsidan eller e-post, så att vi kan följa upp och guida i processen.

När det gäller följesedel eller returfraktsedel skickar vi dessa vid behov, men vi erbjuder inte automatiskt förbetalda returetiketter eftersom returer sker på kundens bekostnad, om det inte gäller en defekt eller felaktigt packad vara. Detta är tydligt beskrivet i våra returvillkor.

Vi förstår dock att det kan vara frustrerande, och vi vill gärna hjälpa dig vidare. Hör av dig till oss via support@vildmarken.se så ser vi till att lösa detta så smidigt som möjligt.

Beställ inte härifrån

Beställ inte härifrån. Hållt på med ett returärende nu i flera månader. Sporadisk återkoppling från deras s.k Kundtjänst. Fortfarande inte fått min utbytesretur. Undvik.

31 de octubre de 2024

Respuesta de Vildmarken

Hej! Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte har levt upp till våra förväntningar och att hanteringen av ditt returärende har dragit ut på tiden. Detta är naturligtvis inte det bemötande vi strävar efter att ge våra kunder.

Vi tar ditt ärende på största allvar och vill gärna se till att du får den hjälp och återkoppling du förtjänar. Om du vill kan du kontakta oss direkt via support@vildmarken.se eller 010-45 99 012, så ska vi se till att prioritera ditt ärende och följa upp det omgående. Vi hoppas kunna lösa detta på ett sätt som återställer ditt förtroende för oss.

SWK fällkniv

Köpte SWK fällkniv från deras shop med D2-stål. Galet bra kniv, ligger perfekt i handen och skärpan är helt outstanding.

Superb kvalitet till ett fantastiskt pris!

14 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Provade ett recept angående rökt…

Provade ett recept angående rökt hjortbog,den hade blivit såå mycket bättre om jag kört som jag tänkt.
Uppenbarligen folk som inte vet eller kan något..snöflingor är ni också, för en arg kommentar lfixar ni inte
j☆vla lallare!

3 de octubre de 2024

Hej från redaktionen!
Vi beklagar att du inte blev nöjd med resultatet av din matlagning. Om du refererar till en av vår artiklar om att röka viltkött, som ger generella riktlinjer för rökning av viltkött och är inte ett recept specifikt för hjortbog. Det är alltid viktigt att anpassa efter egna förutsättningar och preferenser i köket.

Vi uppskattar feedback men ber om att den hålls på en respektfull nivå. Om du har konkreta frågor eller funderingar om tekniker är vi gärna till hjälp!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niet wat ik had verwacht

Niet wat ik had verwacht. Normaal heb ik een XL, past bij lange na niet. De kwaliteit van de truien lijkt op iets van Temu/Shein. De opdrukken zijn tof, maar ook niet van de kwaliteit wat ik verwachtte.
Helaas, voor mij de eerste en laatste keer Vildmarken.se

2 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cheap regular T-shirts with low quality…

Cheap regular T-shirts with low quality prints. pictures on the website are enhanced with Photoshop and have nothing to do with what you get and mislead buyers.

DHL courier to EU brings the parcel to the service point, not the address indicated for delivery.

23 de septiembre de 2024

Respuesta de Vildmarken

Dear Hoff. We're sorry to hear that you are dissatisfied with our t-shirts and the delivery. Our t-shirts are made from high-quality materials, often up to 100% cotton, so it's essential to follow the care instructions to maintain both the fabric and print quality.

We strive to ensure our product images accurately represent the items, though many of them are digitally created for clarity. If you believe you have received incorrect products, please send photos to our support team at support@vildmarken.se. We would be happy to review your order and replace any faulty items.

Regarding the delivery, we would like to clarify that the DHL option offered is a Service Point delivery, not home delivery, as stated during the checkout process. We apologize if this caused any inconvenience.

If you have any further questions or need additional assistance, please feel free to reach out to us directly.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deres tryk på t-shirts holder kun til…

Deres tryk på t-shirts holder kun til et par vask. De svare ikke tilbage på mail. Det er spildt penge at købe tøj hos dem

1 de febrero de 2024

Hej igen, Morten!

Tack för att du återigen delar med dig av din feedback. Vi ser dock att vi redan har skickat en ersättningsprodukt till dig, och att du tidigare tackade oss för den goda servicen. Kan det vara så att det har skett ett missförstånd eller att du blandat ihop oss med någon annan butik?

Vi vill naturligtvis säkerställa att du är nöjd med din upplevelse hos oss, så tveka inte att kontakta oss på webshop@vildmarken.se om det finns något vi kan hjälpa dig med.

Vildmarken Brand Store

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fikk null svar fra kunde service…

Fikk null svar fra kunde service bestillte pakken og betalte får helt hjem men nå endelig er den på vei men havner vwd mitt post sted. Så total skive bom igjen. Kommer ikke til kjøpe noe fea dette stedet igjen. Så får vi se hvordan retur av varene går. Regner med det blir en like dårlig opplevelse som bestille varen.

10 de septiembre de 2024

Respuesta de Vildmarken

Tack för att du hörde av dig och delade med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har stött på problem med din leverans. Vi har nyligen infört nya rutiner för att förbättra vår kundservice och säkerställa att inga förfrågningar går obemärkta förbi. Det är tråkigt att höra att din beställning inte levererades till rätt plats, och vi vill gärna undersöka vad som gått fel.

Vi skulle uppskatta om du kunde kontakta oss på webshop@vildmarken.se så att vi kan hjälpa dig vidare och se till att du får den service du förtjänar, både vad gäller leveransen och eventuell retur.

Tack för att du ger oss möjligheten att rätta till detta!

Vildmarken Brand Store

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Trevlig butik

Var in och köpte två t-shirt med tryck på, fick fel färg på den ena och ett dåligt tryck på den andra. Jag frågade om priset var samma i butik som på webben ja det är det sa säljaren men tog ändå mer betalt. Tyvärr uppmärksammade jag inte detta förrän jag kom hem, bor 10 mil från Grums ... Efter en del mejl och telefonsamtal har det nu löst sig

9 de agosto de 2024

Hej Stefan,

Vi är väldigt måna om att lösa ditt ärende som vi poängterat i våra e-post – så ”inget intresse” är en överdrift. Vi har tagit del av din feedback och förstår att du är missnöjd. Vi vill poängtera att även om du har förklarat situationen, så har vi ännu inte fått ett svar på hur du önskar att vi löser detta. Vi har tidigare informerat om att du eventuellt fått med dig en t-shirt från vår outlet, och att du fått en grön tröja istället för den bruna du önskade, trots att den visades för dig i kassan och specialtrycktes utan extra kostnad.

För att vi ska kunna gå vidare med ditt ärende behöver vi en bild på den förstnämnda tröjan, så vi kan starta en reklamation. Vi har även erbjudit dig ett gratis byte av den tröja där du vill ändra färgen.

Om du har vägarna förbi vår butik i Grums kan vi hjälpa dig på plats, alternativt kan vi skicka nya plagg till dig tillsammans med en retursedel för de felaktiga produkterna.

Vänligen meddela oss via vår e-postslinga hur du vill gå vidare, så ser vi till att lösa detta så snabbt och smidigt som möjligt.

Vildmarken

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Habe dort T-Shirts und Aufkleber…

Habe dort T-Shirts und Aufkleber bestellt. T-Shirts sind angekommen und soweit okay, leider fehlte der bestellte Aufkleber.

Habe mehrfach den Support angemailt und nie eine Antwort erhalten (ausser einer Ticketnummer, um die sich wohl niemand kümmert).

Bin sehr enttäuscht.

Update: Bewertungen helfen tatsächlich, man hat mir nun den Artikelkaufpreis erstattet.

19 de julio de 2024

Respuesta de Vildmarken

Hello! We have previously replied to one of your e-mails and explained that your items of clothing you ordered would be partially delivered, as the sticker you ordered was out of stock. Very sad that you gave us a bad rating after all, but hope you are happy with the other items you have ordered!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb och smidig leverans vid…

Väldigt trevlig personal vid besök av butiken som hjälpte mig att testa ut nya vandringskängor. Rekommenderar att besöka för det mesta inom friluftsliv.

1 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har skrevet og forsøgt at ringe til…

Har skrevet og forsøgt at ringe til Vildmarken.se
Men der er absolut ingen respons !
Har læst de andre anmeldelser her på Trustpilot og tænker også at det er et scam firma, på trods af at de ser id som om de har nogle lækre vare, men tør ikke handle der.

12 de junio de 2024

Respuesta de Vildmarken

Tack för din feedback och för att du tog dig tid att skriva. Vi beklagar verkligen att du har haft svårt att nå oss och att det har påverkat din upplevelse negativt. Vi har under en period haft utmaningar med att hantera alla förfrågningar på grund av vår snabba tillväxt, vilket tidigare lett till vissa brister i vår kundservice.

Vi är numer måndag-fredag tillgängliga på telefon mellan 8-16 på 010-45 99 012, via e-post på webshop@vildmarken.se, och vår supportsida med vanliga frågor och svar på vildmarken.se/support. Det är tråkigt att höra att det verkar ha varit lättare för dig att hitta till Trustpilot än till vår supportsida. Vi vill gärna förstå var du har försökt att nå oss så att vi kan förbättra vår tillgänglighet ytterligare.

Vi skulle verkligen uppskatta om du kunde ge oss en chans till att bevisa vår förbättrade service. Vänligen kontakta oss direkt så vi kan hjälpa dig med dina frågor och eventuella problem.

Daniel på Vildmarken

8 consejos para escribir buenas reseñas.