Vildmarken Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I ordered a GRS Bifrost stock for my Blaser R8, but received one for a Tikka t3x instead. Mistakes happen, no one gets it right 100% of the time. What impressed me is how they handled it. They w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excelente Atendimento com produtos Top qualidade preço. Sede na Suécia e com prontidão no envio para Portugal.... Recomendo que comprem nesta empresa Eu vou faze-lo sempre que precisar e recomend... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb och smidig leverans vid beställning. Bra kvalité på deras tröjor som hållit många tvättar. Väldigt trevlig personal vid besök av butiken som hjälpte mig att testa ut nya vandringskängor. Rekomm... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köpte hoodien med hjortronen. Beställde först L som brukar funka men den var alldeles för liten. 69 kr att returnera, köpte sedan 2xl. Den passar men är kort i midjan och ingen stadga i luvan, tyget ä... Ver más

1. Tienda de caza

Escrito por la empresa

Välkommen till Vildmarken Skytte- och Eventcenter vid E18 på Nyängen i Värmland! Vi erbjuder en unik kombination av Sveriges största skjutbiograf, exklusiv butik och moderna mötesmöjligheter under samma tak. Hos oss skapas minnesvärda möten och upplevelser utöver det vanliga. Upptäck även Vildmarkens egenutvecklade sortiment i vår unikt utformade Brand Store, där vi erbjuder unika produkter fokuserade på jakt och friluftsliv. Våra populära klädesplagg, kepsar och accessoarer finns nu även tillgängliga i vår fysiska butik, där vi stolt presenterar ett urval Brand Partners. Välkommen till en inspirerande vildmarksupplevelse!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

180 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

56 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Stay away!!

26.1.2024 bestilte jeg en skjorte. Etter flere purringer ankom den 22.2. Kvaliteten var som forventet, men dessverre passet ikke størrelsen og jeg kontaktet firmaet for å forhøre meg om rutiner for retur. Disse ble fulgt og pakken ble returnert 5. mars. Etter det stillhet...kontaktet firmaet 10. april og forhørte meg om status. Fikk da til svar at varen var stoppet i den svenske tollen...Sendte ny forespørsel 2. og 6. mai. Ingen svar, fullstendig stillhet. Dette er ut i fra min erfaring et fullstendig useriøst firma og vil anbefale andre å avstå fra å handle på dette nettstedet.

26 de enero de 2024

Respuesta de Vildmarken

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att din upplevelse med oss har varit så negativ och att du har haft problem med både leverans och returprocessen.

Vi förstår din frustration över den långa leveranstiden och bristen på svar angående din retur. Under den period du nämner har vi haft vissa logistiska utmaningar och tullproblem som tyvärr har påverkat våra kunder negativt.

Vi arbetar nu hårt för att förbättra våra rutiner och säkerställa att sådana problem inte uppstår igen. Vi vill gärna undersöka din situation närmare och se till att du får den hjälp du behöver. Kan du vänligen kontakta oss direkt på webshop@vildmarken.se eller 010-45 99 012 så vi kan lösa detta snarast möjligt?

Vi uppskattar verkligen din feedback då den hjälper oss att bli bättre.

Kundtjänstteamet på Vildmarken

Fantastiskt skyttecenter och butik

Fantastiskt skyttecenter och butik . Kunnig och väldigt trevligt personal

6 de marzo de 2024

Respuesta de Vildmarken

Tack så mycket för din fantastiska feedback!
Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet på tryk

Varene kom, lidt forsinket. Men meget fine tshirts. Trykket/designet forsvinder desværre efter vask (40 grader ikke tumblet). Så anbefaler ikke deres varer med tryk.

Red: Fik tilsendt ny tshirt med posten.

1 de febrero de 2024

Respuesta de Vildmarken

Hej och tack för din kommentar!
Vi beklagar att trycket på t-shirten försvann efter tvätt. Vi har nyligen haft vissa problem på grund av en felaktig leverans av förbehandlingsmedel från vår leverantör, vilket har lett till några reklamationer. Vi vill försäkra dig om att varje felanmälan har hanterats och ersatts kostnadsfritt.

Jag är glad att höra att du fick en ny t-shirt som ersättning. Tack för att du gav oss möjligheten att rätta till detta och vi hoppas att du är nöjd med den nya t-shirten. Din feedback hjälper oss att bli bättre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var en smule skeptisk i starten for…

Jeg var en smule skeptisk i starten for at bestille grundet anmeldelserne her på trustpilot.dk, MEN hvis du blot har tålmodighed ( hvis din pakke skal leveres til Danmark) så går der ca 10 hverdage fra du har bestilt til du får de lækreste t-shirt og hoodies.. Jeg vil varmt anbefale dem😁👍 Opdatering trykket på hoodien holder desværre ikke så godt og det er allerede ved at falde af selvom jeg har passet godt på den og vasket den efter anvisningerne så øv øv herfra

2 de diciembre de 2023

Respuesta de Vildmarken

Tack så mycket för din positiva feedback och för att du gav oss en chans trots din initiala skepsis.

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra t-shirts och hoodies. Leveranstiden till Danmark kan ibland ta upp till 10 arbetsdagar, och vi uppskattar verkligen ditt tålamod.

Tack för din rekommendation och för att du handlar hos oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Bästa hälsningar, Daniel på Vildmarken

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Produkter OK, men ingen kundeservice

Bestilte 3 stykker tøj, som ankom efter 7 hverdage hvilket er OK.
Men det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice. Der en mailadresse i ordrebekræftelse men efter 7 dage er der stadig intet svar.
Vil ikke anbefale denne webbutik

13 de octubre de 2023

Respuesta de Vildmarken

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter och leveranstiden.

Vi beklagar verkligen att du haft svårt att få kontakt med vår kundtjänst. Vi är ett litet men växande företag som ständigt arbetar på att förbättra våra rutiner. Sedan din kommentar har vi implementerat flera förbättringar. Vi har nu en dedikerad supportsida med svar på de vanligaste frågorna och vi ser till att svara på mejl dagligen. Våra telefoner är också öppna under vardagar för att säkerställa att vi kan hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt.

Vi uppskattar din ärlighet och tar din feedback på allvar för att fortsätta förbättra vår service. Om det fortfarande är något vi kan hjälpa dig med, tveka inte att kontakta oss direkt på support@vildmarken.se eller 010-45 99 012.

Tack för att du handlar hos oss och vi hoppas att vi får chansen att ge dig en bättre upplevelse i framtiden.

Daniel på Vildmarken Brand Store

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte to t-shirts

Bestilte to t-shirts, har modtaget begge. Fuld tilfredshed med dem.
Omregnet til danske kroner også til en fin pris.
Fra jeg modtog ordrebekræftelsen, gik det dog 8 arbejdsdage før pakken blev afsendt. Herefter hurtig levering med Bring til nærmeste Pakkeshop.
Penge blev først trukket på min konto, dagen før levering i pakkeshoppen.
Så alt i alt, en god oplevelse

28 de septiembre de 2023

Respuesta de Vildmarken

Tack så mycket för din positiva feedback!

Vi är glada att höra att du är nöjd med dina t-shirts och att du hade en bra upplevelse med vår service. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Vi beklagar att det tog lite längre tid än vanligt att skicka din beställning, men vi är glada att du är nöjd med den snabba leveransen med Bring efter att paketet skickades.

Tack för att du handlar hos oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Svindel og bedrag 😳

Købte varer d.9-9 fra dette firma.
Firmaet trækker pengene straks, men sender ikke de købte varer. De reagerer ikke på mail eller sms trods gentagende henvendelser.
Har kontaktet PayPal som nu har sendt en meddelse til firmaet, at hvis ikke varen er modtaget senest d.9-10, trækker de betalingen tilbage.
Kan kun opfordre til ikke at handle her, da det tilsyneladende er svindel og bedrag de beskæftiger sig med😡

21 de septiembre de 2023

Respuesta de Vildmarken

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen den negativa upplevelse du hade med oss.

Vi är ledsna att höra om problemen du stötte på med din beställning och bristen på kommunikation från vår sida. Detta är verkligen inte den standard vi strävar efter.

Sedan dess har vi gjort flera förbättringar i våra processer och vår kundtjänst. Vi har nu ett dedikerat team som svarar på e-post dagligen och våra telefonlinjer är öppna under vardagar. Vi har också infört nya rutiner för att säkerställa att alla beställningar hanteras snabbt och effektivt.

Vi uppskattar din feedback och beklagar att vi inte kunde leverera den service du förtjänade vid det tillfället. Tack för att du uppmärksammat oss på dessa problem, vilket har hjälpt oss att förbättra vår verksamhet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snyd og bedrag ,det er et fuske firma…

Snyd og bedrag ,det er et fuske firma .har også betalt men har ikke set mine varer

7 de septiembre de 2023

Respuesta de Vildmarken

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen att du har haft en negativ upplevelse.

Vi förstår att det kan uppstå problem med frakt och tull, särskilt vid leveranser till Norge. Vi arbetar ständigt med våra fraktpartners för att förbättra leveranstiderna och säkerställa att alla paket når fram i tid.

Vi vill försäkra dig om att vi är tillgängliga via både telefon och e-post för att hjälpa till med alla eventuella problem. Vårt kundserviceteam svarar dagligen på e-post och våra telefonlinjer är öppna under vardagar. Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss direkt på support@vildmarken.se.

Vi uppskattar din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår service och våra processer för att säkerställa att alla våra kunder får en positiv upplevelse.

Fuskerfirma

Fuskerfirma, har købt og betalt, og har aldrig fået mine vare, har mailet flere gange og aldrig hørt noget tilbage. Så hold jer lange væk fra dem..😡😡

24 de agosto de 2023

Respuesta de Vildmarken

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen att du har haft en sådan upplevelse.

Vi vill försäkra dig om att vi tar detta på största allvar. Sedan din kommentar har vi infört flera förbättringar i våra processer och vår kundtjänst. Vi svarar nu dagligen på e-post och är tillgängliga via telefon under vardagar för att hjälpa våra kunder snabbt och effektivt.

Alla ordrar är nu skickade, även om det var vissa fördröjningar under hösten i och med företagets flytt till nya lokaler. Vi uppskattar din ärlighet och hoppas att vi kan visa dig att vi är ett pålitligt företag om du väljer att ge oss en ny chans i framtiden.

BONDEFANGERI

Har bestilt og betalt for en vare.
Der aldrig er kommet, De svarer ikke tilbage på henvendelser.

7 de agosto de 2023

Respuesta de Vildmarken

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen den upplevelse du haft.

Vi har haft vissa förseningar under hösten på grund av vår flytt till nya lokaler, men alla ordrar är nu skickade. Vi har också förbättrat vår kundtjänst och svarar nu dagligen på e-post samt är tillgängliga via telefon under vardagar.

Vi uppskattar din förståelse och hoppas att vi kan få en chans att visa dig att vi är ett pålitligt företag.

Med vänliga hälsningar, Daniel på Vildmarken

8 consejos para escribir buenas reseñas.