Desværre en dårlig oplevelse med CEO omkring en meget forkert tilbudsgivning, og besøg fra urutineret vinduespudser som gik uden at være færdig. De fleste vinduer er pudset okay - men der er mange ube... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Arbejdet blev udført til fuld tilfredshed. Fik pudset både ud- og indvendigt. Rigtig flink fyr - og virkelig sød overfor vores hvalp på 4 måneder. Alt blev husket, hvilket er så dejligt, da jeg ellers... Ver más
La empresa ha respondido
Fra start til slut en super oplevelse. Et serviceminded firma, lige fra booking som fungerer meget nemt og overskueligt og samtale med dem pr telefon og til selve besøget af vinduespudseren. Og resul... Ver más
Jeg skrev kort efter tilbud hos disse dejlige mennesker, og der gik faktisk kort - så blev jeg ringet op. Da jeg sagde det hastede lidt (solen skinnede mine vinduer lignede noget uha) - så aftalte vi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hvem er VinduespudserXperten? Godt så. Du står og skal bruge en vinduespudser til pudsning af vinduerne i din lejlighed. Efter en lille håndfuld klik på din telefon, finder du frem til et vinduespudserfirma på Google. Du ringer til firmaet, og får booket en tid. Firmaet kommer, og leverer den bestilte ydelse. Ret simpelt, ikke? Hvis det bare altid var sådan… Desværre er det nødvendigvis ikke tilfældet. Vinduespudserforretninger består nemlig af en masse små aktører – ofte enkeltmandvirksomheder. De større vinduespudservirksomheder, fokuserer primært på større virksomheder, og går derfor tit en stor bue udenom privatkunder. Det betyder, at du som kunde ofte er overladt til at benytte vinduespudseren, som selv har ansvar for alt fra selve vinduespudsningen, til booking af aftaler, indkøb af materialer, markedsføring og fakturering. Som du nok kan tænke dig til, betyder det at kvaliteten til tider risikerer at være svingende, hvilket kan tvinge dig til at finde en ny leverandør. Her kommer VinduespudserXperten ind i billedet. Vi arbejder målrettet på at blive branchens etablerede spiller, når det kommer til privat Vinduespudsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Det indbefatter blandt andet at vi: Har en kundeserviceafdeling som tager imod dine henvendelser Har faste procedurer for kvalitetssikring Benytter vinduespudserartikler og midler som er skånsomme for dit hjem Har nøje udvalgte vinduespudsere med rene straffeattester Er forsikrede hvis uheldet skulle være ude Eller sagt på en anden måde: vinduespudsning under ordnede forhold
Información de contacto
Værkstedsgården 8, 1 sal, 2620, Albertslund, Dinamarca
- info@vinduespudserxperten.dk
- vinduespudserxperten.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Godt og professionelt arbejde
Godt og professionelt arbejde, dre blev udført på trods af edderkoppespind

Respuesta de Vinduespudserxperten
Meget tilfreds og dygtig vinduespudser. Meget fø
Jeg har været tilfreds med de vinduespudser der kommer fra firmaet de gør det godt dem jeg har haft og ham der var idag

Yderst tilfreds
I dag var det Stig fra firmaet som kom forbi og pudsede mine vinduer.
Som altid, rigtig god service og et godt arbejde 👍👍
Kan varmt anbefale firmaet.

Stig var her
Stig var her, nu kan jeg se ud af vinduerne igen.
Tak Stig.
Tommy/Helsingør

Rene ruder👌
Effektiv og god oplevelse og ikke mindst rene ruder
👌

Respuesta de Vinduespudserxperten
Fantastisk god og hyggelig service fra…
Fantastisk god og hyggelig service fra Stig :-)

Høflig og omhyggelig
Høflig og omhyggelig. Helt rene vinduer uden helligdage(kanter).

En frisk ung mand
En frisk ung mand, kom til tiden og har udført et flot stykke arbejde.

Respuesta de Vinduespudserxperten
Til tiden og fik mine tagrender tømt
Til tiden og fik mine tagrender tømt, de viste endda en video af min tagrende så jeg kunne se den var tømt, meget god service

Respuesta de Vinduespudserxperten
Viste før og efterbilleder af…
Viste før og efterbilleder af tagrender, som blev gjort fint rene.

Respuesta de Vinduespudserxperten
Ikke helt pænt resultat udvendigt
Fint arbejde, men udvendigt blev efterladt en masse rester af fugleklatter, der efterlod et lidt kedeligt resultat

Venlig vinduespudser
Venlig vinduespudser. Kom til tiden og udførte arbejdet upåklageligt.

Respuesta de Vinduespudserxperten
Vinduerne er pæne uden striber.
Sød og imødekommende

Respuesta de Vinduespudserxperten
Flot arbejde i positiv stemning
Super effektiv og omhyggelig. Positiv attitude.

Meget tilfreds
Jeg har siden foråret fået pudset mine vinduer fast hver 2. Måned.
Jeg er meget tilfreds med det arbejde de aflevere. Thumbs up herfra.

Respuesta de Vinduespudserxperten
Pænt arbejde og høflig medarbejder
Pænt arbejde og høflig medarbejder. Alt i alt en go oplevelse.

Respuesta de Vinduespudserxperten
Venlig og omhyggeligt med…
Venlig og omhyggeligt med vinduespudsningen.
Ikke så meget dikke dare...

La experiencia Trustpilot