- Fontanero
- Asesor en ingeniería
- Contratista de sistemas de climatización
- Ingeniero mecánico
- Proveedor de equipos de calefacción
Vinther Energi Teknik, er en VVS installatør og rådgivende ingeniør virksomhed. Vi er specialister i varmepumper installation og service og fjernvarme. Vi arbejder primært i Østjylland herunder Mols, Knebel, Rønde, Ebeltoft, Ryomgård. Vi lægger vægt på god rådgivning og kvalitet i installation samt.
Vråvej 8, , 8420, Knebel, Dinamarca
- 50722225
- svp@vintherenergiteknik.dk
- vintherenergiteknik.dk
Super god service
Vi har været meget tilfredse med arbejdet, og der har været super god service
Super hurtig kompetent service
Virkelig god service
Sublim service og installation
God og grundig indledning med vejledning om forskellige mulige varmeløsninger og efterfølgende kompetent eksekvering. Vores varmeste anbefalinger.
Tryghed og faglig dygtighed
God og saglig kommunikation hele vejen igennem. Vi følte os i trygge hænder

Respuesta de Vinther Energi Teknik ApS
Top rådgivning, hurtig implementering
Mit oliefyr stoppede og Svend m/team gik hurtig igang med installation af ny luft til vand varmepumpe, som gik i luften indenfor 3 uger. Dialog og rådgivning i top, behagelig team og koordinering, og bortskaffelse af det gamle.
Næste leverance er en luft til luft varmepumpe til værkstedet, som nu er bestilt og på vej.
Kun varme anbefalinger herfra.
Hurtig og ærlig installation
Hurtig og ærlig installation. - og Svend ved jo alt om varmepumper.
Personlig og varm service med et højt fagligt niveau.
Høj service niveau og meget kompetent vejledning. Jeg kan på det kraftigste anbefale Svend og Vinther Energi Teknik.

Respuesta de Vinther Energi Teknik ApS