Visor AS Opiniones 1056

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefales på det varmeste. Den første pliségardinen jeg kjøpte kostet meg kr.1485,- og var til verandadøren min. Princess-butikken her ute på Nesoddtangen skulle ha kr.6660,- for tilsvarende. Rask lev... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi kjøpte takskinner med to spor: på begge sider blir det en liten glippe fordi det er 20 cm fra siste hull i skinnen og ut. Siden skinnen er av aluminium er det ikke enkelt å selv borre et hull ti... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var usikker på hva slags persienne jeg burde velge, og bestilte vareprøver. De kom som lovet, men jeg var fortsatt litt i tvil om hva som ville bli best hos meg. Jeg tok derfor kontakt på telefon... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God veiledning pr telefon ved bestilling av plisségardiner. Produktet var akkurat som forventet og snorer var ferdig tilpasset til aktuelle mål. Gode veiledningsvideoer på hjemmesiden for montering.

Información sobre la empresa

1. Tienda de persianas
  2. Tienda de cortinas
  3. Fabricante y proveedor de cortinas
  4. Fabricante de productos textiles

Escrito por la empresa

Visor.no er stedet du kan kjøpe innvendig solskjerming til dine vinduer med høy kvalitet til lave priser. Våre priser er for det meste de beste på markedet som kommer av at vi har ingen mellomledd og, noen produkter produserer vi selv. På vår hjemmeside finner du hjelp til måltaking, hvordan bestille og valg av produkt. Her er ingen grunn til å vente, kjøp i dag, da får du den beste prisen. Våre priser og produkter tåler sammenligning på pris og kvalitet! Vi tilbyr skreddersydde produkter innen Plissegardin, Lamellegardin, Persienner, Liftgardiner og Rullegardiner. Har du et vindu som ikke kan skjermes med utvalget vi fører i nettbutikken ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@visor.no så vil vi hjelpe deg finne løsning for dine skjermingsbehov! Vår filosofi er «Klart du kan!». Klart du kan ta mål selv, klart du kan montere selv, og klart du kan oppnå et pent og funksjonelt resultat uten å betale for mye! Vi står klare til å besvare dine henvendelser raskt og guider deg steg for steg ved behov. Velkommen til en hyggelig og god handel hos www.visor.no !

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Seriøs leverandør

Produktet er som beskrevet, og leveransen var klar før forventet tid.

28 de noviembre de 2025

Hei,
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilt vare er ikke levert.

Bestilt vare er ikke levert.

4 de diciembre de 2025

Hei Leif,

Viser til epost fra kundeservice@visor.no 6.1.25 hvor vi informerer om Sporingsnr. på sending. Sporingsnr. vil bli aktivt så snart Bring skanner pakken.

Dessverre har Bring tekniske problemer med sporings systemene sine denne uken. Informasjon om dette finner du på Bring sine hjemmesider: https://www.bring.no/

Ta gjerne kontakt med oss direkte på kundeservice@visor.no eller telefon 401 27 600.

Fortsatt god dag,

Raskt ferdig

Raskt ferdig, lite minus at vi måtte til oslo for å hente pakken på lager. Fine produkter, rimelig pris. Virker solid

28 de noviembre de 2025

Hei Linn,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene og opplevde god kvalitet til en rimelig pris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lett å komme i kontakt med

Lett å komme i kontakt med, informative og raske svar på spørsmål underveis

26 de noviembre de 2025

Hei Birte,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Hyggelig å høre at du opplevde god kommunikasjon og raske, informative svar underveis i prosessen.

Gode produkter

Gode produkter og gode erfaringer med tidligere bestilte produkter.

20 de noviembre de 2025

Tusen takk for tilbakemeldingen.
Hyggelig å høre at du er fornøyd både med produktene og erfaringene fra tidligere bestillinger.

Overholdt leveringstidspunkt

Overholdt leveringstidspunkt, god kvalitet, gode bestillingsskjema😊

20 de noviembre de 2025

Hei Jenny,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Hyggelig å høre at leveringstiden ble overholdt, og at du er fornøyd både med kvaliteten og bestillingsløsningen.

Kjempe fornøyd!

Sønnen min fikk transport skadet persienne. Ikke noe som helst problem. En ny ble raskt levert. Jeg bestilte også der nå, siden det er god kvalitet. Å ikke minst god service 👍

25 de noviembre de 2025

Hei Johnny,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Det er godt å høre at saken ble løst raskt og smidig, og at dere er fornøyde både med kvaliteten og servicen. Vi setter stor pris på tilliten, og hyggelig at du også valgte å bestille hos oss.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter. Kjøpte takskinner.
Websiden kunne vært bedre, samt bilder av produkter.

24 de noviembre de 2025

Hei Andreea,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten på produktene. Vi tar også med oss innspillet om nettsiden og produktbildene videre .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tydelig beskjed om antatt…

Tydelig beskjed om antatt leveringsdato. Leverte allikevel før dette!

Rullgardinen passet perfekt!

Imidlertid er PostNords distribusjon ikke så bra; fikk melding om at det var levering på døra først torsdag, så fredag og til slutt på lørdag.

24 de noviembre de 2025

Hei Truls,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Veldig hyggelig å høre at rullgardinen passet perfekt, og at leveransen kom tidligere enn forventet. Vi setter også pris på at du deler erfaringen rundt leveringen.

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice, lett å få kontakt med og meget behjelpelig.
Rask levering.

19 de noviembre de 2025

Hei Eva-Karin,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Hyggelig å høre at du opplevde god kundeservice og enkel kontakt, og at leveringen gikk raskt. Det setter vi stor pris på.

Produktet passet perfekt.

Produktet passet perfekt.
Tok litt tid før jeg fikk leveransen, men jeg er likevel super fornøyd.

19 de diciembre de 2025

Hei Rune,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Veldig hyggelig å høre at produktet passet perfekt, og vi setter pris på forståelsen rundt leveringstiden. Godt å høre at du er super fornøyd.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra produkt

Bra produkt, men litt lang leverings tid

21 de noviembre de 2025

Hei Glen,
Takk for tilbakemeldingen.
Hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet. Vi tar med oss innspillet om leveringstid og jobber kontinuerlig med å forbedre dette.

Utmerket kvalitet som alltid

Utmerket kvalitet som alltid. Holdbare gardiner også for våtrom... Anbefales!

18 de noviembre de 2025

Hei Ben,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten og at gardinene fungerer godt også i våtrom. Vi setter stor pris på anbefalingen.

God kundeveiledning

God kundeveiledning. Bra produkter.

13 de noviembre de 2025

Hei Tore,
Tusen takk for tilbakemeldingen!
Hyggelig å høre at du er fornøyd både med veiledningen og produktene.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk god hjelp med bestilling hos dere

Fikk god hjelp med bestilling hos dere. Passet perfekt i vinduene. Hyggelig dame på telefon.

13 de noviembre de 2025

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Godt å høre at du fikk god hjelp i bestillingsprosessen, og at gardinene passet perfekt i vinduene. Vi setter også stor pris på at du trekker frem den gode kundeservicen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og god kvalitet

God veiledning i prosessen med å bestille produkt. Fikk plissegardiner av god kvalitet, fornøyd!

11 de noviembre de 2025

Hei Line,
Tusen takk for tilbakemeldingen!
Hyggelig å høre at du opplevde god veiledning i bestillingsprosessen, og at du er fornøyd med kvaliteten på plissegardinene. Det setter vi stor pris på.

Passet perfekt

10 de noviembre de 2025

Hei Rune,
Tusen takk for tilbakemeldingen!
Hyggelig å høre at alt passet perfekt.

Kvalitet produkter

Kvalitet produkter. Rask levering. Gode priser. Anbefaler.

15 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Hei Andrea,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.
Hyggelig å høre at du er fornøyd med både kvalitet, levering og pris.
Vi setter stor pris på anbefalingen.

Takk for forsendelsen

Hei. -Jeg har enda ikke fått montert det jeg fikk hos dere, men selve leveransen gikk veldig bra. Det kom til avtalt tid. Jeg kan selvfølgelig gi beskjed hvordan produktet er når jeg får montert det. Dette får jeg ikke gjort før i Februar. Tusen takk for hjelpen hos dere.

31 de octubre de 2025

Hei Ann,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.
Godt å høre at leveransen gikk som avtalt. Du er selvfølgelig velkommen til å dele erfaringen din med produktet når det er montert, det setter vi stor pris på. Lykke til med monteringen i februar!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.