VistaPrint BE Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I giving one star because there's no option to give none. They mistake my 200€ order, sending 2 banners in French when it was supposed to be 1 in French and the other in Netherlands. I've paid for... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meteen zeer snelle en super goede hulp gekregen via de chat. Ook super dat je hier geborduurde patches kan kopen per 1 stuk zonder extra instelkosten! Nergens anders gevonden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Un tout grand merci à la personne qui m’a prise en charge, Sabri, j’ai confiance en Vistaprint pour mes prochaines commandes! Que ce soit pour l’emballage ou les design de mon business.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor APC heb ik bij Vistaprint onder andere mijn professioneel drukwerk laten maken. Ik vind het belangrijk dat mijn bedrijfsnaam en logo er verzorgd en professioneel uitzien, en dat is hier zeker gel... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

400 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na 1 dag was alles klaar. 1 week later nog steeds geen verzending

Na 1 dag was alles klaar. Kreeg ik bericht dat het klaarstond voor verzending. Echter 1 week later had ik nog steeds niets ontvangen.
Na revieuw te zetten nam vistaprint contact met me op. Blijkbaar was de zending verloren gegaan. Vistaprint heeft deze bestelling kosteloos hermaakt en deze wordt zo snel mogelijk opnieuw verzonden zodat deze alsnog op tijd aan zou moeten komen.

6 de agosto de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Het spijt ons om via een beoordeling op Trustpilot te lezen dat je jouw bestelling van flyers, placemats en tickets nog niet hebt mogen ontvangen. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Bij het nakijken van de bestelling in je account zien wij dat de producten wel geproduceerd en aangemeld zijn bij de vervoerder. Vervolgens zien wij helaas geen update meer. Om dit met je op te lossen, zullen wij je een aparte e-mail toesturen en kijken we uit naar je reactie.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer mooie kleuren en zoals ik wilde.

Zeer mooie kleuren en zoals ik wilde.
Afwerking was op 1 hoekje wel niet zo goed. Was een zeer scherp randje aan. Maar dat verging in de schoonheid van de rest.

6 de agosto de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Dank voor je beoordeling op Trustpilot voor het bestelde en ontvangen aluminium buitenbord. We vinden het fijn te vernemen dat de kleuren zeer mooi zijn geworden en precies zoals gewenst. Je laat weten dat bij één hoekje de afwerking niet zo goed is geweest en hier een zeer scherp randje aan zit. We zullen je hiervoor een aparte mail sturen en kijken uit naar je reactie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ontwierp dit weekend via jullie site…

Ik ontwierp dit weekend via jullie site visitekaartjes (ook al ben ik dan geen creatieveling) en ontving vandaag al mijn bestelling. Top

11 de agosto de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Bedankt voor je 5 sterren waardering op Trustpilot. Leuk te lezen dat je afgelopen weekend visitekaartjes hebt ontworpen via onze website en je deze ook al hebt mogen ontvangen. Super! Veel plezier met het uitdelen van je kaartjes en tot een volgende bestelling bij VistaPrint.

Goed werk geleverd en mooi gedaan

Goed werk geleverd en mooi gedaan

31 de julio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Bedankt voor je 5 sterren waardering op Trustpilot voor de geperforeerde autoruitsticker. Fijn te lezen dat er goed werk is geleverd en de bestelling mooi is geprint. Tot een volgende bestelling bij VistaPrint.

Respuesta de VistaPrint BE

Dank voor je 5 sterren waardering op Trustpilot voor het bestelde foambord. Heel erg fijn te lezen dat je zeer tevreden bent over het ontwerp. We wensen je een mooie dag toe en graag tot een volgende bestelling bij VistaPrint!

Respuesta de VistaPrint BE

Dank voor je 5 sterren beoordeling voor de foto op canvas en individuele stickers. Blij te lezen dat het werk zoals altijd heel netjes is. Tot een volgende bestelling bij VistaPrint en een fijne dag!

Service efficace et rapide

Très bon service ! je remercie Cherif B pour son efficacité et sa rapidité à résoudre mon problème. C'est rare de trouver un tel service clients de nos jours. Merci à vous!

29 de julio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Nous sommes ravis que vous ayez apprécié la réactivité de notre service client et que nous ayons pu vous satisfaire lors de cette commande de dépliants.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Expérience agréable avec un délai de…

Expérience agréable avec un délai de livraison fiable pour une bonne qualité correspondant à la commande

2 de junio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Nous sommes heureux de vous voir très satisfaits de la qualité de vos nouvelles cartes de visite aux coins arrondis. Nous avons hâte de retravailler avec vous bientôt.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

les produits ont été livrés plus tôt…

les produits ont été livrés plus tôt que prévu !

17 de julio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Nous regrettons tout inconvénient relatif à la livraison de votre commande avant les délais annoncés. En effet, une fois que votre commande est validée, le traitement commence immédiatement dans le but de vous la faire parvenir le plus rapidement possible. Après vérification de votre commande, nous avons constaté que vous avez opté pour une livraison pour le 27-07-2026. Cependant, vos articles ont été livrés respectivement le 20-07-2026 et le 22-06-2026. Nous ne manquerons pas de partager votre réclamation avec le service concerné. Nous tenons à vous informer que vous pouvez toujours suivre l'acheminement de vos colis à partir de votre interface client. Une fois que vous êtes connecté à votre compte client, veuillez cliquer sur « Mon compte » et ensuite sur « Historique des commandes et renouvellement des commandes ». Vous verrez sur cette page toutes les commandes passées. Par la suite, veuillez consulter la colonne « Statut ». Dès que votre commande est expédiée, un numéro de suivi vous sera affiché. Nous demeurons à votre entière disposition pour toute assistance supplémentaire.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Korting beloven en niet geven

Ik bestel voor eerste keer omdat er een leuke korting was van 45 % voor nieuwe klanten. Ik wilde eerst 1 artikel bestellen en dan kijken of ik nog dingen zou nabestellen. Bij het plaatsen van de bestelling werkte de code niet. Dus heb ik de klantenservice gebeld waar ik zeer vriendelijk werd geholpen door een vrouw. Die vertelde mij dat ik het artikel gewoon kon bestellen en betalen daarna zou ze zorgen dat ik de korting retour betaald zou krijgen. Dit is in een mail bevestigd! Ik bestel en betaal en stuur een mail met de gegevens. Krijg ik te horen dat de korting niet retour betaald wordt vanwege de actie regels? Terwijl de vrouw die mij dit beloofde alles nagekeken had en vertelde dat het klopte. Zeer slecht zaak. Ik bestel niks meer.

23 de julio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Zeer spijtig om deze review op Trustpilot te lezen over een leuke korting van 45% voor nieuwe klanten. We begrijpen dat je eerst 1 artikel wilde bestellen en je vervolgens wilde kijken of je nog nieuwe dingen zou nabestellen. Bij het plaatsen van de bestelling werkte de kortingscode bij jou niet, waardoor je contact hebt opgenomen met onze klantendienst. Je bent zeer vriendelijk geholpen en jou is verteld dat je gewoon kon bestellen en de korting achteraf verrekend zou worden. We begrijpen dat dit per e-mail is bevestigd, maar je na het bestellen en betalen alsnog te horen hebt gekregen dat de bestelling niet aan de actieregels voldoet en je hierdoor de korting niet retour betaald krijgt. Onze excuses voor deze teleurstelling.

Bij het nakijken van je bestelling in je account zien wij dat je een acrylbord hebt besteld. Als we de pagina met de code VPNEW26 (https://www.vistaprint.be/aanbiedingen-voor-nieuwe-klanten?couponCode=VPNEW26) bekijken, zien wij dat de korting in principe niet geldt op de acrylborden en dit is dan ook de reden geweest dat de kortingscode niet werkte. Daarnaast is dit een code tot -45% en is deze promocode alleen toepasbaar op de eerste bestelling. Bij een tweede bestelling kun je deze code niet meer toepassen. Je kunt voor een tweede bestelling wel altijd even de aanbiedingspagina bekijken of er een andere actie geldig is: https://www.vistaprint.be/aanbiedingen.

Wij zullen dit verder nog per e-mail met je opvolgen. Wanneer je vragen hebt, reageer dan gerust op dit bericht.

Top service!

Top! Ook top sevice

15 de julio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Thank you for your review. We are thrilled to hear that you are so happy with the final result and our service. It was an absolute pleasure helping you, and we look forward to working with you on your next project.

super rapide

super rapide

15 de julio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Merci pour la note 5 étoiles sur Trustpilot. C’est agréable de lire que la commande pour les cartes de visite et le T-shirt est arrivée très rapidement. Amusez-vous bien et à la prochaine commande chez VistaPrint.

Très satisfaits !

Très satisfaits des services de Vistaprint Belgique pour notre petit salon d'onglerie. Nous avons fait faire des affiches, des flyers, des cartes de fidélité et un tampon. Tout est arrivé dans les temps prévus et qualité conforme. Nous recommandons !

15 de mayo de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Merci pour votre recommandation et pour la confiance que vous accordez à VistaPrint. Nous sommes ravis d'apprendre que vos affiches, flyers, cartes de fidélité et tampon ont répondu à vos attentes.

East to use app. Awful, unresponsive & disinterested customer service

I searched for reliable suppliers, found Vistaprint and started an album. I downloaded their app & spent the whole day selecting photos, layouts and designing the album.
When it came to uploading & purchasing the album, I got an upload error and message to contact customer service.
I swiftly got through to Rahma Y who, within a few minutes told me my only option was to re-start the entire project, using their web version.
I have no other options.
When I asked for this to be escalated to a supervisor, Rahma simply disconnected!

21 de julio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

We sincerely apologize for the experience you had and understand how frustrating it must have been to spend so much time creating your photo album, only to encounter an upload error at checkout. We also regret that your interaction with our customer support team did not meet your expectations. Furthermore, we appreciate you bringing this to our attention, as your feedback helps us improve both our products and our service. If you would be willing to update your review with the email address associated with your account, we would appreciate the opportunity to investigate what happened, review your support experience, and work toward a resolution.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vista print est vraiment top

Vista print est vraiment top. Non seulement il y a un grand choix mais c'est très facile de créer son graphisme.
Je viens de recevoir mon colis et tout est nickel avec des prix abordables. Merci

20 de julio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Nous sommes heureux d'avoir répondu favorablement à vos attentes. Votre satisfaction est notre priorité, et nous sommes toujours là pour répondre à vos besoins.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestel zakelijk op de Bv en ze…

Ik bestel zakelijk op de Bv en ze factureren zonder btw nummer.
Ze doen zelfs de moeite niet op te crediteren en het recht te zetten .
Nooit meer vista print, ze denken en werken niet mee. De chatbox nam zelfs een lachje met mijn euvel. Beneden alle professionaliteit !

14 de julio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Zeer spijtig om middels een review op Trustpilot te lezen dat je nooit meer bij ons wilt bestellen, omdat je een factuur zonder btw-nummer hebt ontvangen en onze klantendienst via de chat niet met je meedenkt en meewerkt. Excuses voor deze ervaring.

Bij deze review hebben wij helaas geen bestel- en accountgegevens ontvangen, waardoor we jouw situatie en bestelling niet kunnen bekijken.
Je hebt een verzoek van Trustpilot ontvangen waar je jouw gegevens kunt doorgeven. Zodra je dit hebt gedaan, kunnen we je bestelling bekijken en je persoonlijk benaderen.

Wij kunnen je wel laten weten dat btw-gegevens worden bij VistaPrint op de factuur vermeld, zoals deze bij ons bekend zijn op het moment dat je de bestelling plaatst. Ben je het btw-nummer tijdens het bestelproces per ongeluk vergeten in te voeren? Helaas kunnen wij dit niet met terugwerkende kracht aanpassen en er een kredietnota van maken. De btw kun je (of jouw boekhouder) terugvragen via de lokale belastingdienst, ook zonder btw-nummer op de bon. Aan deze teruggave zijn regels verbonden; hierover kun je je bij het belastingkantoor laten informeren.
Instructies hoe je btw-vrijstelling kunt aanvragen voor jouw account vind je hier: https://www.vistaprint.be/klantenservice/help/360058921392.

We hopen je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je verder nog dringende vragen hebben, raad ik je aan onze klantendienst telefonisch te contacteren via 0800 26 888. Een goed weekend gewenst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Raamstickers en vlag zijn heel mooi gemaakt!

Ik heb raamstickers en een vlag laten maken en dit is heel mooi gelukt. Het uploaden en aanpassen van de ontwerpen ging makkelijk en de bestelling werd met veel zorg verzonden.

29 de junio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Heel erg fijn te vernemen middels een review op Trustpilot dat de raamstickers en beachvlag heel mooi zijn gemaakt, het uploaden en aanpassen van de ontwerpen makkelijk ging en de bestelling met veel zorg verzonden werd. Veel plezier met je bestelling en tot een volgende keer bij VistaPrint!

Super goede levering

Super goede levering. Zelf een aantal dagen vroeger dan verwacht. Top, correcte communicatie en producten lossen de verwachtingen in.

6 de julio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Superbedankt voor je 5 sterren beoordeling op Trustpilot voor de bestelling van visitekaartjes, visitekaartjeshouder en folders. Fijn dat de levering supergoed is en zelfs een aantal dagen vroeger dan verwacht. Ook goed om te lezen dat onze communicatie correct is en de producten de verwachtingen inlossen. Een fijne dag gewenst en tot een volgende bestelling bij VistaPrint.

8 consejos para escribir buenas reseñas.