VistaPrint BE Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I giving one star because there's no option to give none. They mistake my 200€ order, sending 2 banners in French when it was supposed to be 1 in French and the other in Netherlands. I've paid for... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Entreprise sérieuse avec un SAV très réactif ! Même si on ne se comprends pas toujours du premier coup, la team graphique est complémentaire et à l'écoute par mail. Big up à Rafik qui m'a facilité la... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meteen zeer snelle en super goede hulp gekregen via de chat. Ook super dat je hier geborduurde patches kan kopen per 1 stuk zonder extra instelkosten! Nergens anders gevonden.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Un tout grand merci à la personne qui m’a prise en charge, Sabri, j’ai confiance en Vistaprint pour mes prochaines commandes! Que ce soit pour l’emballage ou les design de mon business.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

400 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super goede levering

Super goede levering. Zelf een aantal dagen vroeger dan verwacht. Top, correcte communicatie en producten lossen de verwachtingen in.

Respuesta de VistaPrint BE

Superbedankt voor je 5 sterren beoordeling op Trustpilot voor de bestelling van visitekaartjes, visitekaartjeshouder en folders. Fijn dat de levering supergoed is en zelfs een aantal dagen vroeger dan verwacht. Ook goed om te lezen dat onze communicatie correct is en de producten de verwachtingen inlossen. Een fijne dag gewenst en tot een volgende bestelling bij VistaPrint.

What a disastrous experience

Several delivery issues have already been reported with this company, including its questionable choice of DPD: refusal to deliver to the door, late deliveries and false claims that parcels have been delivered. The worst mistake of all was that I’d placed an order using their flyer design programme, specifying a different design for the front and back, yet for some unknown reason, the programme decided to print the front and back of my first page of flyers identically, even though I’d uploaded and configured two different designs. In short, my social enterprise will not be using them again!

Respuesta de VistaPrint BE

Thank you for taking the time to share your feedback with us. We are truly sorry for the frustrating experience you had with your delivery and for the issues with your flyer print, especially since this was for your social enterprise.

We take delivery concerns very seriously and have raised your feedback directly to the relevant team, including DPD, for a thorough review and to improve our carrier service moving forward.

Regarding the duplicate print on your flyers, we have checked your submitted order details. Our system shows that the front and back sides of the file were saved and submitted with the same design. Because we utilize an automated printing process, our production system prints the exact layout files that are finalized and submitted at checkout.

We completely understand how disappointing this outcome is, and we want to help make things right for you. We have sent a separate email to the address on your account. Please respond directly to that email with the correct design that you intended for the back of the flyer, and our team will be glad to assist you with a resolution. We hope to hear from you soon so we can get this resolved for your organization.

Goede service

Goede producten

Respuesta de VistaPrint BE

Bedankt voor je mooie 5 sterren waardering op Trustpilot voor de bestelling van T-shirts. Fijn te lezen dat het product en de service goed zijn. Tot een volgende bestelling bij VistaPrint!

Zeer tevreden over service

Zeer tevreden over service, beschikbaarheid, levering, altijd in orde!! Wij zijn trouwe klant voor het drukwerk voor mijn praktijk.

24 de abril de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Dank voor je mooie review op Trustpilot. Heel erg fijn te lezen dat je als trouwe klant zeer tevreden bent over de service, beschikbaarheid en levering. Tot een volgende bestelling bij VistaPrint en een fijne dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toujours très satisfaite de mes…

Toujours très satisfaite de mes commandes chez Vistaprint et en plus, c'est facile de créer quelque chose alors que sur le site Canva, j'ai toujours galéré.
Merci, IS

2 de abril de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Nous sommes ravis de lire que les articles reçus ont été parfaitement conformes à vos attentes en termes de qualité et de rendu d'impression et que vous avez apprécié la simplicité et l'efficacité de notre site web. Merci pour votre confiance et au plaisir de vous servir à nouveau à l'avenir.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Très déçu de ma commande de poster qui…

Très déçu de ma commande de poster qui est arrivé là première fois mal plie et non rouler donc inutilisable. J'ai contacté le service qui m'a renvoyé une commande et celle ci était rouler mais écraser sur les côtés donc aussi commandé rate. Vraiment déçu des posters... Par contre content de mes flyers et carte de visite. Mais j'ai ete remboursé pour ma commande ce qui est plus que normal.

3 de julio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Nous sommes heureux de lire que les flyers et les cartes de visite reçus vous donnent satisfaction en termes de qualité et de rendu d'impression. En revanche, nous regrettons que les affiches promotionnelles aient été abîmées à deux reprises. Certes, notre mission consiste à vous offrir des produits identiques à vos conceptions et bien évidemment en un excellent état. Nous ne manquerons pas de partager votre réclamation avec le service concerné. Nous apprécions votre contact auprès de notre service client (le 07-07-2026) pour remédier à la situation. Nous avons constaté que votre demande a été bien prise en charge. Nous demeurons à votre entière disposition pour toute assistance supplémentaire.

Produit de qualité

Produit de qualité, impressions nickel à chaque commande. Délai de livraison raisonnable
Rapport qualité/prix nickel

5 de diciembre de 2025

Respuesta de VistaPrint BE

Nous sommes ravis d’apprendre que la qualité de vos produits ainsi que le rendu des impressions répondent à vos attentes à chacune de vos commandes.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze kaartjes zijn heel mooi afgewerkt

Onze kaartjes zijn heel mooi afgewerkt. Net zoals wij gewenst hadden.

Respuesta de VistaPrint BE

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren beoordeling op Trustpilot. Heel erg fijn te vernemen dat de bestelde uitnodigingskaarten heel mooi zijn afgewerkt en precies zijn zoals jullie gewenst hadden. Alvast een mooi feestje gewenst en tot een volgende bestelling bij VistaPrint!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op tijd geleverd en de kaartjes zijn…

Op tijd geleverd en de kaartjes zijn perfect

30 de junio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Dank voor je 5 sterren waardering op Trustpilot. Fijn te lezen dat de kaartjes op tijd geleverd zijn en perfect zijn. Tot een volgende bestelling bij VistaPrint en een fijne dag gewenst!

Een zeer duidelijke website

Een zeer duidelijke website, gemakkelijke tool om te bewerken.
Snelle levering.
Zeer tevreden.

22 de septiembre de 2025

Respuesta de VistaPrint BE

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren beoordeling op Trustpilot voor de verjaardagsuitnodigingen met envelop. Heel fijn te vernemen dat onze website zeer duidelijk is, de tool om te bewerken gemakkelijk is en de levering snel is geweest. Een fijne dag en tot een volgende bestelling!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Quand vous ne recevez pas votre commande, débrouillez-vous.

Vistaprint n'a pas transféré le nom de ma société au transporteur (DPD), qui n'est donc jamais parvenu à livrer la commande. Pas de réponse aux demandes par email, ni lors d'un chat surréaliste de 30 minutes coupé et qui n'aboutit à rien.

Payez. Quand vous ne recevez pas votre commande, débrouillez-vous.

Après de multiples tentatives d'assistance, je reçois enfin un avis d’expédition pour le remplacement de cette commande qui n’est jamais arrivée.

C’est très bien mais à un détail près : la commande renvoyée n'est pas la bonne.

Je me demande comment cela est même possible, ridicule.

Après plusieurs contacts supplémentaires avec le service clientèle, dont un téléphonique, on m'informe que cette commande manquante va être renouvellée une fois de plus.

Miracle, la commande arrive après plusieurs semaines. Pas de chance, la qualité est désastreuse : les cartes de visites varient en couleur, le paquet est déchiré et les cartes abimées, mais surtout la coupe est totalement décalée, de plusieurs millimètres (au delà du fond perdu !), j’en déduis qu’aucun humain ne vérifie le contenu final.

Une telle absence de qualité est absolument consternante, tant dans la logistique que dans la gestion des problèmes, et maintenant de surplus dans la déficience de la production. Cet amateurisme en deviendrait comique s’il ne nous avait pas fait perdre autant de temps.

Fuyez !

Respuesta de VistaPrint BE

Nous vous présentons nos plus sincères excuses pour cette expérience, ainsi que pour les difficultés rencontrées lors de la livraison et de vos échanges avec notre service client. Nous comprenons parfaitement votre déception ainsi que la frustration que cette situation a pu engendrer. Afin de vérifier ce qu'il s'est passé et de vous apporter une solution adaptée dans les meilleurs délais, pourriez-vous nous communiquer votre numéro de commande ou l'adresse e-mail associée à votre compte ? Si votre demande nécessite une prise en charge rapide, notre service client reste également à votre disposition via notre Centre d'assistance : https://www.vistaprint.fr/service-client/centre-assistance.
Nous vous remercions par avance pour votre retour et restons à votre entière disposition pour toute question complémentaire.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

foutje correct opgelost!

mooie kwaliteit, foutje in de bestelling op een professionele manier opgelost! teverden.

Respuesta de VistaPrint BE

Supervriendelijk, bedankt voor je 4 sterren beoordeling op Trustpilot. Fijn te lezen dat de kwaliteit van de bestelde mokken en stickers mooi is. We begrijpen dat er een foutje in de bestelling was, je hiervoor contact hebt opgenomen met onze klantendienst en dit op een professionele manier is opgelost. Een fijne dag verder en tot een volgende bestelling bij VistaPrint!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit…

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit maar vooral over de service!

Respuesta de VistaPrint BE

Dank voor je 5 sterren waardering op Trustpilot naar aanleiding van de bestelde flyers. Fijn te vernemen dat je zeer tevreden bent over de kwaliteit, maar vooral over de service. Een mooi compliment voor onze klantendienst, dankjewel! Tot een volgende bestelling bij VistaPrint en een fijne dag.

Al jaren tevreden klant

Al jaren tevreden klant ! steeds alles in orde en op tijd bezorgd . Prima kwaliteit en goeie service

30 de junio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren waardering op Trustpilot. Wat fijn te vernemen dat je al jaren een tevreden klant bent, steeds alles in orde en op tijd bezorgd wordt en ook de kwaliteit en service goed is. We kijken uit naar een volgende bestelling bij VistaPrint en wensen je een fijne dag toe.

Snelle service

Snelle service, prima kwaliteit

Respuesta de VistaPrint BE

Dank voor je 5 sterren waardering op Trustpilot voor de uitnodigingskaart. Fijn te lezen dat de service snel is geweest en de kwaliteit prima. Tot een volgende bestelling en een fijne dag!

Topservice en kwaliteit

Respuesta de VistaPrint BE

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren waardering op Trustpilot. Heel fijn te lezen dat de service top is en de kwaliteit van het spandoek en de posters goed. Graag tot een volgende bestelling bij VistaPrint en een fijne dag gewenst!

Perfect en snel

Respuesta de VistaPrint BE

Blij te lezen op Trustpilot dat de visitekaartjes perfect en snel zijn toegekomen. Tot een volgende bestelling en een fijne dag!

Supervlotte communicatie en service

Supervlotte communicatie, vriendelijk onthaal, snelle service, overzichtelijk en duidelijke website en kwaliteitsvolle producten. Zeer tevreden over mijn visitekaartjes, heb ze voor de tweede keer besteld en zal hetzelfde doen bij Vistaprint wanneer een derde keer zich aandient.

Respuesta de VistaPrint BE

Bedankt voor de 5 sterren waardering op Trustpilot voor de standaard matte visitekaartjes. Heel erg fijn te vernemen dat je zeer tevreden bent over de visitekaartjes, de supervlotte communicatie, het vriendelijke onthaal, de snelle service en de overzichtelijke en duidelijke website. Tot een volgende bestelling en een fijne dag gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service van VistaPrint!

Uitstekende service van VistaPrint!

Mijn stoepbord werd helaas beschadigd geleverd. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantendienst en werd vriendelijk geholpen door Mariet. Zonder enige discussie heeft zij onmiddellijk een nieuwe bestelling geplaatst, volledig gratis, en daarbij ook haar excuses aangeboden voor het ongemak.

Dit noem ik echte klantenservice: snel, professioneel en klantgericht. Problemen kunnen altijd gebeuren, maar de manier waarop VistaPrint dit heeft opgelost verdient absoluut een dikke pluim.

Bedankt aan Mariet en het hele team voor de correcte en professionele afhandeling. Ik bestel hier zeker opnieuw!

Patricia
reb.L

25 de junio de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Hartelijk bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling naar aanleiding van de bestelling van de aluminium klapborden met twee panelen. Allereerst natuurlijk supervervelend dat je stoepbord beschadigd is geleverd, nogmaals onze excuses hiervoor.
We begrijpen dat je direct contact hebt opgenomen met onze klantenservice en dat onze collega Mariet jou snel, professioneel en klantgericht heeft mogen helpen.
We zullen deze mooie review delen met Mariet en het hele team. Tot een volgende bestelling bij VistaPrint!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.