Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dit is reeds de 2e keer dat ik bestelde, als je tijd hebt kun je best uitkijken naar aanbiedingen van 1+1gratis Snelle levering doch DHL gooide roet in het eten!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helaas is de bestelling beschadigd aangekomen. Potje was half leeg en alles plakte. Helaas geen contact via contactformulier of email hierover gekregen. Edit; contact gehad en prima opgelost. Nu wa... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De support afdeling helpt je binnen een paar uur. Testresultaten etc allemaal direct aangeleverd. De testeigenschappen en ingrediënten zijn van dit product wel zoals ze horen te zijn, als je deze verg... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste vitalshila, Al meerdere malen bij jullie shilajit besteld en ben zeker tevreden. Ik merkte gelijk na 1 week gebruik verschil. Ik voelde mij energieker en sterker. Snelle levering en goede klan... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Vitamine- en supplementenwinkel in o.a. Shilajit.

4,1

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik zit nog steeds op mijn bestelling te…

Ik zit nog steeds op mijn bestelling te wachten van 2 weken geleden. Mail gestuurd en hoor niets.. graag reactie.. groeten Christian van Dam

27 de enero de 2025

Respuesta de Vitalshila

Goedemorgen Christian, wij hebben jouw terug gemaild maar geen reactie gekregen. Zou u nog een mail kunnen sturen naar support@vitalshila.com

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niet ontvangen bestelling geannuleerd

Tja, hier een bestelling gedaan omdat het gunstig leek. Echter niet geleverd gekregen en na 2 maal contact via messenger hebben ze vanuit Vitalshila besloten om ons het geld te retourneren en de bestelling te annuleren wat ik wel netjes vond.
Erg jammer, maar blijkbaar ligt het probleem bij de douane.
Bedankt voor jullie reactie in ieder geval.
3 sterren voor voor het niet ontvangen product maar 4 sterren voor het contact.

31 de enero de 2025

Respuesta de Vitalshila

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. We zien inderdaad dat het pakket inmiddels is aangekomen, en we hopen van harte dat je tevreden bent met de shilajit die je van ons hebt ontvangen. We begrijpen dat het vervelend was dat de levering niet in eerste instantie soepel verliep door de douane, en we waarderen je geduld en begrip in deze situatie.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en hopen dat je in de toekomst opnieuw bij ons bestelt. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Het Vitalshila Team

Goeie service

Top service, en heel oplossingsrichtingen.

2 de febrero de 2025

Respuesta de Vitalshila

Hi Tessa, je bent zeker niet opgelicht! Ik denk dat onze mails bij jou in de spam terechtkomen zijn. Kan je ons even mailen op Support@Vitalshila.com. Groetjes Angelo van Vitalshila

Top product

Beste vitalshila,
Al meerdere malen bij jullie shilajit besteld en ben zeker tevreden. Ik merkte gelijk na 1 week gebruik verschil. Ik voelde mij energieker en sterker. Snelle levering en goede klantenservice op al je vragen krijg je antwoord. Echt top!

31 de enero de 2025

Net besteld

Net besteld, ben benieuwd. Zal bij goede kwaliteit zeker poistieve review schrijven. Ga weer beginnen met Fitniss 2025. Prijs is goed en website ook.

31 de diciembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Graag deel ik mijn eerste bevindingen…

Graag deel ik mijn eerste bevindingen over het product Shilajit, dat ik recentelijk heb aangeschaft en nu twee dagen aan het uitproberen ben.

Tot op heden heb ik gemerkt dat ik misselijkheid ervaar sinds ik het product gebruik. Dit maakt het voor mij moeilijk om een duidelijke conclusie te trekken over de effectiviteit ervan. Aangezien ik nog niet weet of deze bijwerking normaal is, vraag ik me af of de misselijkheid mogelijk tijdelijk van aard is en of deze kan verdwijnen naarmate ik het product langer gebruik.

Ik ben van plan om na verloop van tijd een update van mijn review te geven. Het zou zeer gewaardeerd worden als u kunt bevestigen of andere gebruikers ook soortgelijke ervaringen hebben gehad en of de misselijkheid een veelvoorkomend verschijnsel is bij de start van het gebruik.

29 de diciembre de 2024

Respuesta de Vitalshila

Dank u voor uw feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen uw openheid en willen u graag verder helpen.

Misselijkheid is geen veelvoorkomende bijwerking van shilajit, maar het kan bij sommige mensen voorkomen, vooral wanneer ze net beginnen met het gebruik ervan. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een te hoge dosering of de inname op een lege maag.

Ons advies is het volgende:

1. Verminder de dosering: Probeer een kleinere hoeveelheid shilajit te gebruiken. Begin bijvoorbeeld met een halve hoeveelheid en bouw dit langzaam op naarmate uw lichaam eraan gewend raakt.

2. Neem het na een maaltijd: Het innemen van shilajit na het eten kan helpen om de spijsvertering te ondersteunen en mogelijke misselijkheid te verminderen.

3. Hydrateer goed: Zorg ervoor dat u voldoende water drinkt na het innemen van shilajit, omdat dit het lichaam kan helpen bij het verwerken van de mineralen en voedingsstoffen.

Als de misselijkheid aanhoudt ondanks deze aanpassingen, raden wij u aan om tijdelijk te stoppen met het gebruik van shilajit en uw arts of een specialist te raadplegen. Wij willen er zeker van zijn dat u een goede ervaring heeft met ons product en uw gezondheid altijd vooropstelt.

Mocht u nog vragen hebben of verdere begeleiding nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij horen ook graag uw update na een langere gebruiksperiode.

Het Vitalshila Team.

Top service

Super goede service, zeer klantvriendelijk en snelle levering! Top

10 de diciembre de 2024

Respuesta de Vitalshila

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je onze service en snelle levering waardeert. Tot de volgende keer bij Vitalshila!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en snelle levering

Ik heb het product Shilajit nog maar net gekocht, ik veel goede dingen over heb gehoord. De service was super goed en ook het contact, ik ben heel erg tevreden. Door een fout van een bezorger heeft dit bedrijf dat meteen goed opgelost, en een snelle levering dus voor mij een aanrader.

10 de diciembre de 2024

Respuesta de Vitalshila

Bedankt voor je fijne review! Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service en het contact. We doen altijd ons best om snel en goed te handelen, zelfs als er iets misgaat. Veel plezier met je Shilajit en tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eindelijk een brand die ECHTE shilajit…

Eindelijk een brand die ECHTE shilajit verkoopt. Zeer tevreden en goede klantenservice. Ook nog snel verzonden!!

20 de noviembre de 2024

Respuesta de Vitalshila

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je onze kwaliteit en service waardeert. Tot snel bij Vitalshila!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geachte ,deze Vitalshila werkt perfect…

Geachte ,deze Vitalshila werkt perfect ik voel mij fit helder en het is een super goed product ,kan het zeker aan raden ,ik ben zelf altijd oplettend dat het een goed product is geloof mij ,doen en je krijgt geen spijt het is het geld 1000 procent waard .

Frans weis

Respuesta de Vitalshila

Beste Frans, wat een fantastische review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je je fit en helder voelt dankzij Vitalshila. We waarderen je vertrouwen in ons product enorm en zijn blij dat het aan je hoge verwachtingen voldoet. Dank voor je aanbeveling!

Best Shilajit on the market

Best Shilajit on the market! I've been using it for over 3 months and i feel much better in all aspects of my life

Respuesta de Vitalshila

Thank you for your amazing review! We're thrilled to hear that Vitalshila Shilajit has made such a positive difference in your life. Here's to your continued well-being!

Top website

Top website
Super makkelijk te gebruiken

Respuesta de Vitalshila

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze website als makkelijk en gebruiksvriendelijk ervaart. Tot snel bij Vitalshila!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden met het product

Heel tevreden met het product, voldoet aan alle verwachtingen en ook nog eens snel geleverd.

Respuesta de Vitalshila

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en snel geleverd werd. Tot de volgende keer bij Vitalshila!

Dit is echt goed!

Eindelijk een product dat werkt! Ik heb mij nog nooit zo fit gevoeld en energiek. Snelle levering.

20 de noviembre de 2024

Respuesta de Vitalshila

Wat een fantastische review, bedankt! Super om te horen dat je je fitter en energieker voelt dankzij ons product. Snelle levering is voor ons vanzelfsprekend. Tot snel bij Vitalshila!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerst sceptisch, nu blijvend klant

Veel supplementen geprobeerd maar vaak met weinig tot geen resultaat. Na een tip, Vitalshila genomen. Was na week 1 wat sceptisch maar bleef volhouden. Na ruim een maand voel
Ik mij veel fitter dan voorheen. Ik heb een fysieke baan en kom nu niet meer oververmoeid thuis aan het einde van de week.

Respuesta de Vitalshila

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Geweldig om te horen dat Vitalshila je heeft geholpen je fitter en energieker te voelen, vooral met je fysieke baan. Doorzetten loont, en we zijn blij dat je het verschil merkt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Shilajit van Vitalshila is echt een…

De Shilajit van Vitalshila is echt een aanrader. Ik ben een druk persoon die ook nog sport en had altijd last van vermoeidheid. Door Shilajit te gebruiken heb ik wel merkbaar minder last van vermoeidheid. Ik word ‘s ochtends meestal energieker wakker en kan me beter concentreren op mijn taken. Ik ben normaal gesproken geen voorstander van supplementen, maar deze Shilajit bestaat uit natuurlijke ingrediënten en heeft een neutrale/zacht zoete smaak, waardoor het gewoon makkelijk in te nemen is. Ik ben erg tevreden en zal het zeker blijven gebruiken!

Respuesta de Vitalshila

Bedankt voor je reactie Fatih! Tot ooit bij Vitalshila!

Top kwaliteit spul

Top kwaliteit spul. Heb andere merken in het verleden geprobeerd. Maar dit werkt velemalen beter. Je kan makkelijk de kwaliteitscontroles vinden op hun eigen website. En belangrijker nog, de klantenservice is top!

31 de octubre de 2024

Respuesta de Vitalshila

Super bedankt voor de mooie reactie Ghaffar, wij waarderen jouw als klant en zien jouw daarom ook graag terug!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.