Dit is reeds de 2e keer dat ik bestelde, als je tijd hebt kun je best uitkijken naar aanbiedingen van 1+1gratis Snelle levering doch DHL gooide roet in het eten!
Consulta las opiniones de los clientes
Helaas is de bestelling beschadigd aangekomen. Potje was half leeg en alles plakte. Helaas geen contact via contactformulier of email hierover gekregen. Edit; contact gehad en prima opgelost. Nu wa... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Beste vitalshila, Al meerdere malen bij jullie shilajit besteld en ben zeker tevreden. Ik merkte gelijk na 1 week gebruik verschil. Ik voelde mij energieker en sterker. Snelle levering en goede klan... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vitamine- en supplementenwinkel in o.a. Shilajit.
Información de contacto
Legmeerdijk 313, 1431 GB, Aalsmeer, Holanda
- info@vitalshila.com
- vitalshila.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Geruime tijd gebruiker en sindsdien…
Geruime tijd gebruiker en sindsdien voel ik me fitter gedurende de hele dag door.

Amazing product and Service
I have been using the Shilajit now for a few weeks and have really noticed a difference in my energy levels. The support team were fantastic and the shipping was fast and I have just ordered 3 more pots to gift to friends and family over Christmas. Highly recommended.

Top product
Product werd snel geleverd en de communicatie was helder en prettig. Ik vind het fijn om de ochtend ermee te beginnen, gelijk een goede start. Het smaakt me ook nog en door de hoeveelheid mineralen doe ik iets goed voor mijn lichaam. Al met al een aanrader

Respuesta de Vitalshila
Bijzonder toename van bruikbare energie
Sinds ik shilajit gebruik, nu zon 2 maanden ervaar ik een bijzondere toename van bruikbare energie. Ik heb Fybromyalgie, na veel uitproberen qua supplementen is dit product hetgeen wat mij het meest geholpen heeft om energie te hebben om de dingen te doen die ik graag doe. Spierpijn een vermoeidheid is beduidend minder.

Goed product!
Goed product! Doet wat ze beloven en prijs kwaliteit verhouding klopt zeker. Ik zou dit aanraden voor andere!

Respuesta de Vitalshila
Snelle levering, goed product. Komt overigens ook in een mooie verpakking!

Respuesta de Vitalshila
Wat een verademing dit bedrijf!
De support afdeling helpt je binnen een paar uur. Testresultaten etc allemaal direct aangeleverd. De testeigenschappen en ingrediënten zijn van dit product wel zoals ze horen te zijn, als je deze vergelijkt met de Shilajit van Holland en Barret, dan weet je dat je deze moet hebben en die van H&B eigenlijk tegen oplichting aan zit. Top bedrijf, top support en top spul!

Respuesta de Vitalshila
Foi sim recebido os produtos e sim de ótima qualidade mesmo profissional maravilha
Ótima qualidade pode compra eu garanto e muito eficaz na entrega maravilha chegou no outro dia muito rápido
de bestelling is snel geleverd een een…
de bestelling is snel geleverd een een top product heel ter
vrede

Respuesta de Vitalshila
Heb geen product of bevestiging…
Heb geen product of bevestiging gekregen. Wel betaald, maar niks ontvangen. Niks bestellen is mijn advies.

Respuesta de Vitalshila
Snelle levering en een goed product
Goed product
Duidelijke website

Respuesta de Vitalshila
Más información sobre otros tipos de reseñas.