Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt och bra information på sidan som gjorde det enkelt att köpa rätt delar till min fasta centraldammsugare. Stort utbud och bra service! Dock lite långsam frakt- vilket inte är så bekvämt när d... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lätt att hitta rätt pryl på nätet. god tracking. enkelt att hämta. Det var andra gången. Första gången var det bara problem men nu när jag lärt mig hur jag skall göra så är det OK Varför inte fem? Jag... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det var inget fel på varan men jag lyckades beställa fel produkt. Hade tänkt returnera varan genom att använda er färdiga, förbetalda returblankett men när jag såg hur mycket det kostade fick jag en c... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10/10, jag ville beställa ett teleskoppaket till min Miele dammsugare. Jag var lite osäker om det på vitvarodelar skulle passa just min dammsugare och kontaktade därför kundtjänst för råd och skickade... Ver más

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Escribir una opinión

Snabbt o bra

3 de octubre de 2025

Hej Cari,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att allt gick snabbt och bra med din beställning.

Inge problem

Inge problem. Fin produkt och snabb frakt. Verkar vara en seriös aktör.

3 de octubre de 2025

Hej Alexander,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du delar din positiva upplevelse och är glada att allt fungerade smidigt.

Allt bra

Allt bra. Snabb leverans och inget strul.

2 de octubre de 2025

Hej Fred,

Tack så mycket för ditt omdöme! Härligt att höra att allt fungerade bra och att leveransen gick snabbt och smidigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick varan i tid till rimligt pris

Enkelt att hitta reservdelen, kom hem på utsatt tid och kostade inte orimligt med pengar.

4 de octubre de 2025

Hej Erik,

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du enkelt hittade rätt reservdel och att leveransen gick smidigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och mycket bra priser!

16 de septiembre de 2025

Hej Mats,

Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både leveransen och våra priser.

Snabb och bra servicr

19 de septiembre de 2025

Hej Monica,

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba och bra service du fick hos oss.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Efter mycket problem med att min order…

Efter mycket problem med att min order som blev betalt med Swish genom Klarna inte funkar ( 2x) är deras support suverän och sedan med kortbetalning funkade det felfritt. Order kom också super snabbt.

18 de septiembre de 2025

Hej Karin,

Stort tack för ditt omdöme! Vi beklagar verkligen problemen med Swish-betalningen, men är glada att höra att vår support kunde hjälpa dig och att allt fungerade smidigt med kortbetalning. Härligt också att din beställning kom fram snabbt.

Utmärkt

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Vitvarordelar

Tack för din fina feedback, Vjollca!

Vi är glada att du är nöjd med både produkten och den snabba leveransen.

Vänliga hälsningar

Världsklass

Bästa reservdelar

3 de septiembre de 2025

Hej Muammer,

Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi blir glada över att höra att du tycker vi har de bästa reservdelarna.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket hjälpsam kundtjänst. Toppen!

Fick snabb och bra respons på frågor via mail, som bidrog till att jag kunde köpa den produkt jag behövde.

28 de agosto de 2025

Hej Lillian,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du fick snabb och bra hjälp via mail, och att det bidrog till att du kunde hitta rätt produkt.

Snabb leverans allt funkade perfekt 👍

Snabb leverans allt funkade perfekt 👍

28 de agosto de 2025

Respuesta de Vitvarordelar

Stort tack för din omdöme 👍 Vi är glada att höra att allt fungerade perfekt och att leveransen kom snabbt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fick det jag beställde även om det var…

Fick det jag beställde även om det var svårt att i förväg se vad frakten kostade.

20 de agosto de 2025

Hej Sophie,

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du fick precis det du beställde. Vi tar samtidigt med oss din synpunkt om fraktkostnaden – det är viktigt för oss att det ska vara tydligt och enkelt för våra kunder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Bra förpackat och överensstämde med bilder och text. Nöjd.

22 de agosto de 2025

Hej Maria,

Tusen tack för din omdöme. Vi är glada att höra att allt stämde överens med beskrivningen, att varan var väl förpackad och att leveransen gick snabbt. Härligt att du är nöjd!

Bra pris och snabba leveranser👍

Bra pris och snabba leveranser👍
Behövde ett nytt damsugarhandtag och hittade ett likadant som original men för mindre än halva priset.

13 de agosto de 2025

Hej Andreas,

Stort tack för din fina omdöme 👍 Det gläder oss att höra att du hittade precis det handtag du behövde – och till ett riktigt bra pris – samt att leveransen gick snabbt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varför ingen instruktion??

Varför ingen instruktion??? Hur ska man veta hur man rengör bäst?

18 de agosto de 2025

Respuesta de Vitvarordelar

Tack för din feedback. Vi beklagar att instruktion saknades – det ska självklart vara tydligt hur produkten rengörs på bästa sätt. Vår kundservice hjälper dig gärna med de rätta anvisningarna, så att du får största möjliga glädje av din beställning.

13 de agosto de 2025

Hej Ingbritt,

Tusen tack för din omdöme. Vi är glada att höra att du fick din beställning snabbt.

Bra produktbeskrivning på hemsidan

Bra produktbeskrivning som motsvarade verkligheten. Snabb leverans.

8 de agosto de 2025

Hej Pontus,

Tack så mycket för din omdöme. Härligt att höra att produktbeskrivningen motsvarade dina förväntningar och att leveransen kom snabbt.

Snabbhet

Bra, snabb service

10 de agosto de 2025

Hej Johan,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt och effektivt hanterad…

Snabbt och effektivt hanterad beställning! Kan verkligen rekommendera företaget!

5 de agosto de 2025

Hej Johan

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att din beställning hanterades snabbt och effektivt, och vi uppskattar verkligen din rekommendation.

Bra leverans och bra pris värda grejer

Bra leverans och bra pris värda grejer

7 de agosto de 2025

Hej Jonas,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och priserna på våra produkter.

Team Vitvarordelar.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.